Venlig betjening. Men jeg ærger mig altid med alle de reklamemateriale som jeg får fra skoringen har overvejet flere gange at melde mig ud. Mvh Hans Kristian Madsen. PS er der anden mulighed fo... Se mere
Efter hjemkomst opdager jeg at den købte sko fandtes 120 kr billigere på skechers.dk, og det var mega træls at forretningen ikke ville honorere mig beløbet, men de har deres regler. Så efter min menin... Se mere
- nr. 67 af de 80 bedste virksomheder i Skobutik
- nr. 22 af de 22 bedste virksomheder i Taskebutik
- nr. 29 af de 31 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
- nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i Håndtaskebutik
Skoringen kundeservice

- Click & Collect (Afhent efter 1 time)
- Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
- Gratis levering ved køb over 499,-
- Gratis retur og ombytning i alle butikker
Perlegade 32, 6400, Sønderborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har købt mange par sko inden for det…
Har købt mange par sko inden for det seneste halve år 😊. For ca tre uger siden købte jeg så det næste par. Var i butikken tre gange for at prøve samme sko. Pigerne var bestemt lige søde selv om jeg ikk købte noget de to første gange. Absolut god betjening.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Jeg var meget tilfreds med betjeningen…
Jeg var meget tilfreds med betjeningen venlig og hjælpsom personale

Besvarelse fra Skoringen - Sønderborg, Perlegade 32
God service og fine sandaler

Manglende service.
Manglende service. Jeg manglede hjælp til at finde et par sandaler, da jeg har en knyst, så det kan være svært. Damen gik så jeg måtte selv finde et par, som så viste sig at være et fejlkøb desværre. 😢

Dejlig betjening
Dejlig betjening, godt kundskab til de støvler jeg købte. Hyggelig butik.

Besvarelse fra Skoringen - Sønderborg, Perlegade 32
God og vejledene hjælp .Venligt og imødekommende personale-
Købte sko og sandaler,byttede begge dele til et par travesko(har hund går med stok)og et par andre sko der passede til mine behov og vovse var velkommen i butik.

Besvarelse fra Skoringen - Sønderborg, Perlegade 32
Super god betjening af rigtig sød ekspedient.
Det gjorde en rigtig søde ekspedient og fandt de dejlige sandaler jeg ønskede mig selvom hun måtte i kælderen var det med et stort smil. Jeg fik prøvet flere og vi fandt sammen frem til det rigtige par og den rigtige størrelse. De blev pakket fint ind, da jeg skulle have dem i fødselsdagsgave her i oktober og fik sågar en plastpose og et sødt smil og venlige ord med på vejen. Jeg kommer altid tilbage til Skoringen i sønderborg. Her er de altid så venlige og søde og gør lige det ekstra for deres kunder. Så kun rigtig velment Ros herfra en glad kunde der snart kommer igen. 5 stjerner herfra mig. Ann.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, skulle de have haft 5 stjerner, skulle lederen ikke stå og irettesætte medarbejderen foran os kunder i forretningen.

Venlig betjening
Venlig betjening.
Mvh Hans Kristian Madsen.
PS er der anden mulighed for at undgå reklamer fra jer.???

Venligt og imødekommende personale
Venligt og imødekommende personale. De er ikke bange for at hjælpe og hente andre sko osv. Eneste minus er at der ikke er et større udvalg i sko,støvler og hjemmesko til os med større fødder.

Besvarelse fra Skoringen - Sønderborg, Perlegade 32
God vejledning og venlig betjening.