Min datter og jeg kom løbende ind - vitterligt 4 min. før lukketid en søndag i sommerferien. Vi havde udset os et bestemt par sko - og havde haft svært ved at finde butikken i Outlettet. Hånde... Se mere

Bare rigtig god og professionel service. Børnene ønskede sig nogle modeller, som ikke var i butikken, men ekspedienten fandt samme typer sko, blot med andre motiver, frem, for at vi kunne prøve dem, o... Se mere
Jeg fik et par sandaler i fødselsdagsgave i maj måned . Rieker damesandal, sort V2372-00. Jeg har gået meget lidt med dem da velcro lukningen bliver løsere jo flere skridt jeg tager. Ekspedienten b... Se mere
Simpelthen altid en fornøjelse at handle i skoringen. Flinke medarbejdere som har styr på det hele og bytter med et smil også hvis det er reklamation.

Klosterparks Alle 10, 4100, Ringsted, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
God betjening, spurgte om det var julegave med hensyn til evt bytning rigtig dejligt

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Får altid en god betjening og hjælp jeg ønsker
Helt igennem en dejlig butik med søde ekspedienter

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Købte støvler under Deres jubilæums uge,spørger om rabat, det var der ikke på de støvler jeg købte.
3 dage efter får jeg så et tilbud på 100,-kr i members.
Det syntes jeg er lidt dårligt

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Fandt et par fede støvler og er nu vinterklar. Fantastisk betjening og kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg handler i Ringsted afd.

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Vi er kommet her i skoringen i mere end 10 år og vi har altid fået den sødeste, mest behalige, rolige, meget tålmådige og kompetente behanling og vi er så glade for at komme her.

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Var sød og bestilte et par sko et andet sted fra

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Jeg fik et par sandaler i fødselsdagsgave i maj måned .
Rieker damesandal, sort V2372-00.
Jeg har gået meget lidt med dem da velcro lukningen bliver løsere jo flere skridt jeg tager. Ekspedienten beder mig om at tage sandalerne på og gå med dem. Jeg siger, at det jo ikke er efter nogle få skridt de bliver løsere. Personalet vurderer det ikke er en reklamation da de mener velcroen er god nok og det er normalt lige at rette på det en gang i mellem. Det skal siges jeg har andre sandaler med velcro der ikke bliver løse når jeg går. Jeg køber altid mit fodtøj i Skoringen, men i dag synes jeg jeg fik en dårlig behandling i Ringstedet

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Hånden på hjertet, så var vi der der irriterende kunder der kom ind, akkurat inden kasseapparatet skulle lukkes ned for dagen.
Vi undskyldte og foretog købet så hurtigt vi overhovedet kunne.
Der var helt fantastisk service (også selvom der var ganske få minutter til luk)
Virkelig imødekommende og søde ekspedienter - som jeg gerne vil sende en kæmpe tak til for at lade os nå at købe skoene.
Det køb reddede hele vores sommerhus-tur 😊

Besvarelse fra Skoringen - Ringsted, Ringstedet
Personaler i butikken altid venlig og hjælpsom jeg er tilfreds med 😊