Vi havde en rigtig god oplevelse i Skoringen i Rosengårdscentret grundet Camilla K som betjente os. Hun er opmærksom, servicemindet, smilende og imødekommende. Det gjorde vores oplevelse, for os so... Se mere

Vi blev mødt af en utrolig sød og kompetent medarbejder der gav sig god til til at hjælpe vores søn på 3,5 år med de rette vinterstøvler. Hun mødte ham præcis der hvor en dreng i den alder er en t... Se mere
Vi har netop været inde og få nye såler til vores sikkerhedssko. Vi fik den bedste service man kunne ønske sig. Vi fik ikke navnet på medarbejderen, men hun fortjener i hvert fald MEGET ros. Hun va... Se mere
Venlig betjening og fornuftige priser. Jeg købte hvad jeg kom efter

Rosengårdcentret, gul gade 206, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Super god service. Hvor var det fantastisk at opleve en sød og energisk medarbejder, der gjorde alt for os. det vae en sjælden god oplevelse. Mange tak.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Personalet i butikken er fantastiske og super hjælpsomme. Der er altid et smil og god vejledning og hjælp.
Derudover har butikken selvfølgelig et stort og varieret sortiment hvor der altid er noget der frister.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Fantastisk service i Rosengårdscentret til køb af børnesko. Jeg vil helt sikkert benytte dem igen.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Hun er opmærksom, servicemindet, smilende og imødekommende. Det gjorde vores oplevelse, for os som forældre og for vores datter som skulle have sko, rigtig god. Hun kunne gennemskue vores og vores datters behov, og hjalp os med et stort smil.
Jeg vil anbefale alle at tage derud og få en super betjening af Camilla K.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Tak for super god service ifbm med køb af vinterstøvler til den mindste. Heidi gav sig virkelig god tid og vi fik super god vejledning. Her kommer vi klart igen!

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
God og behagelig betjening ved hvad de taler om

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Jeg kom i butikken og fortæller jeg har slået hovdet og har svære følger deraf, og kan have svært ved at finde ord. Og jeg gerne ville have hjælp. Jeg købte en støvle hvortil de havde sagt man ikke kunne tage sålen op og måle om den var for lille. Jeg tog chancen og købte støvlen og ville blokke den ud. Det virkede ikke. Men fandt ud af sålen godt kunne tages ud. Jeg blev så ærgelig over de sagde det kunne man ikke.
Ringer til butik chefen som var hende der rådgiver da jeg købte støvlen og sagde jeg var ærgelig over den vejledning de gav mig som ikke var retvisende. Grunden til mit skriv her er hun sagde til mig ' Vi forventer en voksen kan tænke selv' hvortil jeg svare beklager jeg ikke kan tænke sådan men det er derfor jeg har brug for jeres hjælp.
Jeg har skrevet til kundeservice som skriver de beklager min oplevelse, og de kan sende den videre til butik chefen. Det er jo hende der har talt sådan til mig. Jeg er så overrasket over man kan finde på at sige sådan til en kunde med et usynligt men italesat handicap.
Ellers har jeg altid været glad for butikken men det ramte mig hårdt.
Og hvad hjælper det at sige det til chefen, når man ikke har mulighed for at videre give til hendes chef.
Øv øv

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Jeg fik en god betjening og vejledning i forbindelse med mit køb.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Hun mødte ham præcis der hvor en dreng i den alder er en torsdag sen eftermiddag efter børnehave.
Kun vores bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret
Hun var hurtig til at se os i butikken og var meget serviceminded og i super godt humør - det smitter!
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer i den butik.

Dårlig service
dårlig behandling