Banner for Skoringen - Middelfart

Skoringen - Middelfart Anmeldelser

Østergade 4 B, 5500 Middelfart, DK

Super god betjening Men har altid syntes at når man bestiller et par sko skal man betale med det samme og man kan jo sige man går derfra uden en vare

Dejligt hjælpsomt personale , fin og lys butik

1. nr. 70 af de 81 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 22 af de 23 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 31 af de 32 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 12 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Middelfart

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Østergade 4 B, 5500, Middelfart, Danmark

• 62264260

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

555 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vibeke var en eminent salgsassistent

Vibeke var en eminent salgsassistent. Hun fandt lige de sko, der støttede min fod, det jeg havde brug for, da jeg desværre har fået en hælspore.
Hun fortalte mig hvordan jeg kunne få rabat.

22. december 2023

Hej Gunhild

Tusind tak for den flotte anmeldelse til Vibeke fra Skoringen Middelfart.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 🥰

God butik

Meget hjælpsom

21. december 2023

Hej Solvejg

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

Stine, Skoringen

Jeg så et par støvler som jeg tænkte…

Jeg så et par støvler som jeg tænkte ville være super gode til mig men i butikken var de ikke i min størrelse men kunne så få dem bragt til butikken ved at betale forud Super.. og støvlerne er så gode at have på og hende der betjente mig havde heldigvis stor tålmodighed med mit gående frem og tilbage , da jeg skulle bestemme mig 😃 de skulle jo helst i klemme på min knyste 😁 så god oplevelse..

Det eneste negative jeg kan sige er at i skulle tage at stoppe med at sælge Ecco sko , det er let af et dårligt omdømme at have for eftertiden...

5. december 2023

Hej Birgitte

Tak for din feedback og anmeldelse.

Der er mange virksomheder, der er kommet i klemme og må finde veje ud af det russiske marked, uden blot at overlade alle værdier til den russiske stat. Vi har tillid til, at Ecco agerer ansvarligt i forhold til ovenstående. Samtidig har vi sikret os, at vi alene handler med den danske del af Ecco.

Skoringen

Super service og meget hjælpsom…

Super service og meget hjælpsom personale 🎄

6. december 2023

Hej Lone

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner til Skoringen Middelfart 😊

Elsker den butik.

13. november 2023

Hej Oleksandra

Tusind tak for besøget og den skønne anmeldelse - den varmer. Vi håber på at kunne gentage succesen, når der igen er brug for nye sko i garderoben 🤗

Stine, Skoringen

Fik hurtigt tilsendt varen fra anden…

Fik hurtigt tilsendt varen fra anden butik.

14. oktober 2023

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, ved at handle hos Skoringen Middelfart 😊

God og smilende betjening

God og smilende betjening. Dejlig sted

28. august 2023

Hej Henny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på🤗

Kathrine, Skoringen

Så fejl på nykøbte sko, blev ombyttet hurtigt 👍

20. juli 2023

Hej Inge,

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Middelfart. Tusind tak for din feedback. 🤗

Stine, Skoringen

Dejlig ærlig og konstruktiv hjælp fra…

Dejlig ærlig og konstruktiv hjælp fra sødt og smilende personale :)

29. juni 2023

Hej Kathrine,

Stine, Skoringen

Lige i det her tilfælde klarede jeg det…

Lige i det her tilfælde klarede jeg det selv, men i andre tilfælde har der været hjælp med både råd, vejledning og råd til vedligehold og så er det en forretning med overblik.

1. januar 2023

Hej Eigil,

Det er vi glade for at høre, du synes. Tusind tak for din anmeldelse 😀

Kunde venlig

4. december 2022

Hej Zanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🤗

Dejligt hjælpsomt personale

Dejligt hjælpsomt personale , fin og lys butik

10. november 2022

Hej Rosa

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Middelfart god service

Købte på nettet pga af en udenlandsrejse. Ingen problemer butikken i Middelfart gemmer den til jeg kommer hjem.😃🤗👍

21. februar 2022

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse, vi glæder os til at se dig i Skoringen i Middelfart når du kommer hjem😊

Elisabeth

Serviceminded

Venlig, hjælpsom og imødekommende personale.

17. august 2021

Hej,

Vi er så glade for at læse, du har haft så god en oplevelse i Skoringen, Middelfart. Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang 🌼

Stine

Vis anmeldelser på alle sprog. (38 anmeldelser)