Personalet står altid klar til hjælp, når fødderne er lidt “tossede” og der skal findes sko, der sidder godt. De er kompetente og smilende

Super service. Bestiller hjemmesko uden for sæson, skoene kommer i butikken og jeg får sms .
Mit støvle blev afleveret i forretning i Hørsholm, hvor medarbejder var rigtig søde, profesionelle og hjælpsom. Jeg komme straks igen. ❤️Keep the good work girls 😃❤️
Skoringen i Hørsholm Midtpunkt, Gik for at købe sko til min søn, men butiksassistent i slutningen af 50'erne fortalte mig, at hun har en kunde, og at jeg ikke ville forvente servicen... Jeg hav... Se mere

Hørsholm Midtpunkt 67, 2970, Hørsholm, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Rigtig god og sød betjening. Fik den hjælp jeg havde brug for.

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Jeg fik en dejlig og behagelig betjening. Det får jeg altid, når jeg handler I jeres butik.

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Er godt tilfreds at handle hos skoringen,varen fremmm1-2dg med gls.

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Altid søde og hjælpsom personale , havde bestilt online da Hørsholm Skoringen ikke havde sandalerne . Blev mødt af sødt personale , tusinde tak .🌞👍💐

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Fik som sædvanlig god og venlig hjælp og gode råd m.h.t. vedligehold af de købte sko.
Godt udvalg - kommer gerne igen.

Besvarelse fra Skoringen - Hørsholm
Super service i Hørsholm.
Hjælpsomt og professionelt personale. Også ved reklamation.

Skoringen i Hørsholm Midtpunkt,
Gik for at købe sko til min søn, men butiksassistent i slutningen af 50'erne fortalte mig, at hun har en kunde, og at jeg ikke ville forvente servicen... Jeg havde ikke travlt, så det ville ikke være et problem at vente, fordi der var kun to kunder. Men damens holdning var så uvelkommen (håber det ikke er på grund af nationalitet), at jeg måtte forlade butikken uden sko og dårligt humør.
Da jeg fortalte min mand om dårlig erfaring, fortalte han mig, at for en uge siden havde han det samme problem med den samme dame. Hun var uhøflig over for min mand og min søn.
Vi købte sko i en anden butik, og jeg aldrig kommer tilbage til denne butik...