Banner for Skoringen - Hørsholm

Skoringen - Hørsholm Anmeldelser

Hørsholm Midtpunkt 67, 2970 Hørsholm, DK

Personalet står altid klar til hjælp, når fødderne er lidt “tossede” og der skal findes sko, der sidder godt. De er kompetente og smilende

Mit støvle blev afleveret i forretning i Hørsholm, hvor medarbejder var rigtig søde, profesionelle og hjælpsom. Jeg komme straks igen. ❤️Keep the good work girls 😃❤️

Skoringen i Hørsholm Midtpunkt, Gik for at købe sko til min søn, men butiksassistent i slutningen af ​​50'erne fortalte mig, at hun har en kunde, og at jeg ikke ville forvente servicen... Jeg hav... Se mere

1. nr. 70 af de 81 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 22 af de 23 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 31 af de 32 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 12 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Hørsholm

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Hørsholm Midtpunkt 67, 2970, Hørsholm, Danmark

• 62265715

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

555 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service. Bestiller hjemmesko uden for sæson, skoene kommer i butikken og jeg får sms .

16. marts 2026

Hej Jeanette.

Tusind tak for din anmeldelse

Det glæder os at høre, at du oplever super service, og at bestillingen af hjemmesko uden for sæson fungerer nemt med SMS-besked.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ros😊

12. marts 2026

Hej Lone.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at vores personale altid står klar med kompetent og smilende hjælp, når fødderne driller, og at I finder sko, der passer godt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Skoringen

Rigtig god og sød betjening

Rigtig god og sød betjening. Fik den hjælp jeg havde brug for.

28. august 2025

Hej Lolo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det betyder meget at høre, at du har fået god og sød betjening samt den hjælp, du havde brug for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super betjening.

18. juli 2025

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse! 👟
Vi er glade for at høre, at du har oplevet super betjening hos os. ⭐

Skoringen

Mit støvle blev afleveret i forretning…

15. juni 2025

Hej Eliana,

Tusind tak for de varme ord! ❤️

Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse i Hørsholm, og at vores medarbejdere var søde, professionelle og hjælpsomme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

31. maj 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service – det er netop det, vi stræber efter hver eneste dag 🙌

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! ✨

Meget godt service

Meget godt service

15. januar 2025

Hej Ingrida,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Skoringen Hørsholm. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service, og det betyder meget for os, at det er blevet bemærket.

Vi håber at se dig igen snart – du er altid velkommen!🤩

Med venlig hilsen,
Skoringen

Jeg fik en dejlig og behagelig…

Jeg fik en dejlig og behagelig betjening. Det får jeg altid, når jeg handler I jeres butik.

6. august 2024

Hej Erling,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du altid får en behagelig betjening hos os.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang!

Skoringen

Kompetent og meget serviceminded betjening

8. juli 2024

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Vi håber, du fandt frem til de helt rigtige sko 🌞

Skoringen

Altid søde og hjælpsom personale. 🌞👍

Altid søde og hjælpsom personale , havde bestilt online da Hørsholm Skoringen ikke havde sandalerne . Blev mødt af sødt personale , tusinde tak .🌞👍💐

23. marts 2024

Hej Kirsten,

Mange tak for din positive feedback! Dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos Skoringen Hørsholm.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🥰

Nemt returnering

Hurtigt levering, nemt returnerng af varer der ikke passede.

18. juli 2023

Hej Nataliya,

Tusind tak for din feedback. Dejligt at høre, leveringstiden levede op til forventningerne. 😊

Stine, Skoringen

Fik som sædvanlig god og venlig hjælp…

Fik som sædvanlig god og venlig hjælp og gode råd m.h.t. vedligehold af de købte sko.
Godt udvalg - kommer gerne igen.

20. juli 2023

Hej Per,

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback til Skoringen Hørsholm. 😊

Stine, Skoringen

Super service i Hørsholm.

Super service i Hørsholm.
Hjælpsomt og professionelt personale. Også ved reklamation.

3. februar 2023

Hej Theresia,

Tusind tak for de positive feedback til Skoringen Hørsholm. ⭐

Kunde service

Skoringen i Hørsholm Midtpunkt,

Gik for at købe sko til min søn, men butiksassistent i slutningen af ​​50'erne fortalte mig, at hun har en kunde, og at jeg ikke ville forvente servicen... Jeg havde ikke travlt, så det ville ikke være et problem at vente, fordi der var kun to kunder. Men damens holdning var så uvelkommen (håber det ikke er på grund af nationalitet), at jeg måtte forlade butikken uden sko og dårligt humør.
Da jeg fortalte min mand om dårlig erfaring, fortalte han mig, at for en uge siden havde han det samme problem med den samme dame. Hun var uhøflig over for min mand og min søn.
Vi købte sko i en anden butik, og jeg aldrig kommer tilbage til denne butik...

2. november 2022

Hej Aurelija

Tak for din feedback på dit besøg i Skoringen Hørsholm.

Hos Skoringen ønsker vi, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken, så vi er naturligvis ærgerlig over at høre om dit besøg.

Vi beklager oplevelsen mange gange.