Skulle have hjælp til en ny bred sko, og fik hjælp af en sød ekspedient med en god hjælp tilkøb af mine nye sko. Skoringen Frederikshavn er min foretrukne skobutik med altid god betjening ♥️

Søde og meget hjælpsomme personale 🤩
Rigtig dejlig butik, rigtig god betjening. Kæmpe ros til chefen, kom efter luk, hun var så sød at lukke mig ind. Selvom de havde lukket, fik den bedste betjening. Det er ikke sidste gang jeg kommer i... Se mere
Venlig betjening

Danmarksgade 65, 9900, Frederikshavn, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Yderst tilfreds og der er altid meget venlig betjening 🤗

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Fin service, behjælpelig og venlige piger der for en gang skyld ved hvad service er. Tak for det

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Super service og hjælp 😀 altid dejlig at handle her 😀👏

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Super flot butik, stort udvalg, god og glad betjening samt skøn indehaver⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Kompetent og venlig betjening, fik rigtig god vejledning
af personalet. En virkelig dejlig butik og nu med kaffe til manden mens han venter

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Rigtig fin service. Hurtig levering webshop.
Fik en fantastisk betjening ved afhentning. Fik en ekstra bonus at få vasket hænder efter for meget håndsprit.👍👍👍👍

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Altid fantastisk service. God vejledning og betjening. Altid en fornøjelse at komme hos jer. Man kan altid blive fristet i jeres forretning.

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Den bedste skobutik👍altid super go service🤗smilende og venligt personale😍

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Altid skønt at handle i skoringen Frederikshavn, der er de skønneste piger til at hjælpe. God services og altid et smil med på vejen

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Flot butik med stort udvalg. Personalet var virkelig imødekommende, hjælpsom og gav kundeservice ud over det sædvanlige.

Skoringen Frederikshavn
Jeg er så taknemlig for den professionelle service og vejledning jeg fik i butikken.
Efter flere års bøvl med smerter i fødder, lænd og hofte, må man sige jeg kom rette sted hen.
Jeg blev mødt af en imødekommende og kompetent dame, som efter en fodprofil og en gåtur rundt i butikken kunne fortælle mig hvor jeg alt havde smerter uden at jeg selv nævnte dette.
Jeg fik hjælp til at finde de rette svangløftende indlæg samt et par super gode ecco sko.
Det har været en kæmpe hjælp, og en befrielse allerede nu at kunne mærke en forskel i smerterne.
Jeg kan varmt anbefale andre med fod/ben problematikker at gå en tur i Skoringen Frederikshavn.
Mvh Hanne

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Vi fik en fantastisk service og kommer helt sikkert igen

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Kom for at bytte et par sko købt i en anden Skoringen. Ingen udfordringer og fik de hjælp vi havde behov for, for at give knægten præcis de sandaler der sad bedst på hans fødder... Så tak for hjælpen

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Jeg handler altid fodtøj til vores datter i Skoringen Frederikshavn, da man altid får en god og professionel vejledning. Og der er altid tid til at få hjælp som kunde. Og så føler man sig bare velkommen fra man træder ind af døren 😃👍

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Efter et “kig” i den fine butik, blev jeg hjælp til at finde lige de sandaler min datter syntes om. God, fin og venlig betjening. Som altid 🍀

Besvarelse fra Skoringen - Frederikshavn
Altid god service og hjælpsomt personale, der er altid tid til den enkelte kunde.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️