Banner for Skoringen - Frederikshavn

Skoringen - Frederikshavn Anmeldelser

Danmarksgade 65, 9900 Frederikshavn, DK

Skulle have hjælp til en ny bred sko, og fik hjælp af en sød ekspedient med en god hjælp tilkøb af mine nye sko. Skoringen Frederikshavn er min foretrukne skobutik med altid god betjening ♥️

Rigtig dejlig butik, rigtig god betjening. Kæmpe ros til chefen, kom efter luk, hun var så sød at lukke mig ind. Selvom de havde lukket, fik den bedste betjening. Det er ikke sidste gang jeg kommer i... Se mere

1. nr. 69 af de 82 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 22 af de 23 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 30 af de 32 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 12 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Frederikshavn

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Danmarksgade 65, 9900, Frederikshavn, Danmark

• 62264390

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Yderst tilfreds og der er altid meget…

Yderst tilfreds og der er altid meget venlig betjening 🤗

21. januar 2022

Hej Henrik,

1000 tak for din fine afmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn.
Vi glæder os til at se dig i butikken igen, når der atter er brug for nye sko👟😊

Fin service

Fin service, behjælpelig og venlige piger der for en gang skyld ved hvad service er. Tak for det

2. januar 2022

Hej Birgitte,

Tusind tak for besøget og de rosende ord til pigerne i Skoringen Frederikshavn 🤗

Super flot butik

Super flot butik, stort udvalg, god og glad betjening samt skøn indehaver⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. december 2021

Hej Tina,

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn og indehaver Tina🌸😊

Kompetent og venlig betjening

Kompetent og venlig betjening, fik rigtig god vejledning
af personalet. En virkelig dejlig butik og nu med kaffe til manden mens han venter

11. december 2021

Hej Helle,

1000 tak for din flotte anmeldelse og ros af Skoringen i Frederikshavn, det er vi super glade for og vi glæder os til at se dig i butikken igen😊

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Hurtig levering webshop.
Fik en fantastisk betjening ved afhentning. Fik en ekstra bonus at få vasket hænder efter for meget håndsprit.👍👍👍👍

8. december 2021

Hej Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn, vi er meget glade for at høre, at du følte dig godt behandlet😊

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. God vejledning og betjening. Altid en fornøjelse at komme hos jer. Man kan altid blive fristet i jeres forretning.

6. december 2021

Hej Marianne,

Mange mange tak for din flotte anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn, den er vi meget glade for😊
Vi glæder os til at se dig igen i butikken🌸

God service!

God service, gode priser. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

8. november 2021

Hej Carina,

Tusind tak for besøget og de rosende ord 🤗

God betjening

Venlig betjening

15. oktober 2021

Hej Brita,

Det er vi glade for, du synes. Tusind tak for din anmeldelse 🥳

Stine

Den bedste skobutik👍altid super go…

Den bedste skobutik👍altid super go service🤗smilende og venligt personale😍

13. september 2021

Hej Janne,

Sikke en skøn feedback til Skoringen Frederikshavn 😍 Tusind tak for din anmeldelse!

Stine

Altid skønt at handle i skoringen…

Altid skønt at handle i skoringen Frederikshavn, der er de skønneste piger til at hjælpe. God services og altid et smil med på vejen

10. september 2021

Hej Gitte,

Tusind tak for de søde og rosende ord til pigerne i Skoringen Frederikshavn 💛 Vi er så glade for at høre, at oplevelsen i butikken lever op til forventningerne 🤗 Vi glæder os til at se dig i butikken igen!

Stine

Flot butik med stort udvalg

Flot butik med stort udvalg. Personalet var virkelig imødekommende, hjælpsom og gav kundeservice ud over det sædvanlige.

27. august 2021

Hej Pia,

Tusind tak for din feedback - den varmer! 💛 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når der atter er brug for nye sko i garderoben.

Skoringen Frederikshavn

Skoringen Frederikshavn
Jeg er så taknemlig for den professionelle service og vejledning jeg fik i butikken.
Efter flere års bøvl med smerter i fødder, lænd og hofte, må man sige jeg kom rette sted hen.
Jeg blev mødt af en imødekommende og kompetent dame, som efter en fodprofil og en gåtur rundt i butikken kunne fortælle mig hvor jeg alt havde smerter uden at jeg selv nævnte dette.
Jeg fik hjælp til at finde de rette svangløftende indlæg samt et par super gode ecco sko.
Det har været en kæmpe hjælp, og en befrielse allerede nu at kunne mærke en forskel i smerterne.
Jeg kan varmt anbefale andre med fod/ben problematikker at gå en tur i Skoringen Frederikshavn.

Mvh Hanne

20. august 2021

Hej Hanne🌸

Vi er meget glade for at høre, at du fik professionel hjælp og vejledning af den imødekommende og kompetente ekspedient i Skoringen i Frederikshavn.
Det bedste er at høre, at du har fået det rette indlæg og de rigtig sko, så du oplever, at det afhjælper dine smerter.

Vi takker for, at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelsen og for at du anbefaler Skoringen i Frederikshavn😊

Skoringens kundeservice

Vi fik en fantastisk service og kommer…

Vi fik en fantastisk service og kommer helt sikkert igen

7. august 2021

Hej Kristine,

Tusind tak for din skønne feedback og rosende ord! Dejligt at høre, servicen levede op til forventningerne 😍

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang ⭐

Stine

Bytte uden problem og god hjælp i valg af sandal til barn

Kom for at bytte et par sko købt i en anden Skoringen. Ingen udfordringer og fik de hjælp vi havde behov for, for at give knægten præcis de sandaler der sad bedst på hans fødder... Så tak for hjælpen

28. juli 2021

Hej Ilse,

Dejligt at høre, han fandt de helt rigtige sko! Tusind tak for besøget og din feedback 💛

Varmeste anbefalinger

Jeg handler altid fodtøj til vores datter i Skoringen Frederikshavn, da man altid får en god og professionel vejledning. Og der er altid tid til at få hjælp som kunde. Og så føler man sig bare velkommen fra man træder ind af døren 😃👍

7. juli 2021

Hej Jeanette,

Så dejligt at læse, at du er tilfreds med servicen hos Skoringen Frederikshavn. Vi glæder os til at se dig igen. Tusinde tak for at dele din oplevelse med os herinde! 🤗

Stine

Tilfredshed med betjeningen i skoringen i Frederikshavn

Efter et “kig” i den fine butik, blev jeg hjælp til at finde lige de sandaler min datter syntes om. God, fin og venlig betjening. Som altid 🍀

26. juni 2021

Hej Henny,

Dejligt at høre at du altid får god, fin og venlig betjening i Skoringen Frederikshavn og at du fandt nogle sandaler din datter synes om😊
Vi takker for den fine anmeldelse👍

Elisabeth

Altid god service og hjælpsom…

Altid god service og hjælpsomt personale, der er altid tid til den enkelte kunde.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. juni 2021

Hej Linda,

1000 tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerne👍😊
Dejligt at høre, at du oplever at der altid er god service, hjælpsom personale og tid til den enkelte kunde i Skoringen Frederikshavn🌸

Elisabeth

Vis anmeldelser på alle sprog. (96 anmeldelser)