Fin butik. Købte nogle fine sko derinde. Udvalget slår mig ikke som kæmpe enormt. De havde en god service og flink personale. Det trækker ned at de stadig sælger ecco-sko, det var væmmeligt at se.

Den rigtige størrelse var i en udenbys forretning, men blev hurtigt hentet hjem. Helt uden problemer.
Fik en fantastisk betjening, da jeg var med min lille datter ude at købe vinterstøvler. Og udvalget var også godt. Stor ros til Skoringen i Aalborg.
utrolig hjælpsomhed og venlig, god service. HURTIG EKSPEDITION MELLEM TO BUTIKKER!

Bredegade 1 B, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Virkelig kompetent og tålmodigt personale.

God behandling fandt gode sko til mig . Meget tilfreds

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Det trækker ned at de stadig sælger ecco-sko, det var væmmeligt at se.

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
utrolig hjælpsomhed og venlig, god service.
HURTIG EKSPEDITION MELLEM TO BUTIKKER!

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Super betjening og service i butik ved returnering af varer købt online, bestilling fra anden filial af den rigtige størrelse og ved afhentning i samme butik 2 dage efter.

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Altid servicemindede medarbejdere, som bonus, har der i mine tilfælde, altid været humor og smil, samt anvendelig viden i forbindelse med alle mine køb i dennne butik ⭐️

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Venlig og imødekommende ekspedienter, der ydede god service og informerede om nyttige muligheder.

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Har kun haft gode oplevelser med de fysiske butikker.
Jeg får bl.a. vejledning om pleje af skoene, når jeg tager derfra med et nyt par. Det er en kæmpe hjælp for mig, som ellers ikke er så god til at passe på sine sko og knap nok ved, hvor jeg skal starte. Så det er dejligt at få noget vejledning med på vejen :)

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Jeg fik en utrolig god behandling da jeg fik scannet mine fødder og købte indlægssåler

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Kend jeres egne regler - og videregiv dem til personlalet. Jeg har lige haft, hvad der for mig var, en vanvittig dårlig oplevelse.
Det er rigtig dumt af jer at skrive på jeres hjemmeside, at I har gratis retur og ombytning i alle jeres butikker, når det tydeligvis ikke er det der er tilfældet. Når man så oven i købet får det bekræftet af jeres kundeservice, kan det simpelthen ikke være rigtigt, at jeg skal bruge tid og energi på, at stå og diskutere med en af jeres butiksansatte

Besvarelse fra Skoringen - Aalborg, Bredegade
Hej. Jeg gik i Skoringen-Aalborg for et par dage siden for at købe et par spaciale sko. En af medarbejderne der, ved navn Hamideh, er meget smart og hjælpsom, efter at hun fandt ud af, at jeg havde hælsporer, hjalp hun mig meget med at vælge sko og indlægssåler. Jeg takker hende, fordi min hælsmerter er faldet.