jeg var forbi værkstedet i dag for at få pengene tilbage for en dæk lapning som ikke var lavet ordentlig, og bilen var flad allerede dagen efter igen. værkføreren mente ikke at det var rimeligt at jeg... Se mere
Et olieskift der resulterede i et ødelagt gevind i bundkaret. Da jeg kontaktede Skoda, fik jeg kommentaren: "jamen, det er jo næsten ét år siden"... Nu er det ikke afgørende for om bolten i sin ti... Se mere
Der er bare ikke god service. Mand føler sig ikke velkommen. Der var boksehandsker på fra starten, og man lyttede ikke til kunden - eller forsøgte med forståelse. Tjek denne trustpilot-score mod fx... Se mere
Hjørringvej 142, 9400, Nørresundby, Danmark
- af@skoda-norresundby.dk
- www.skoda-norresundby.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En hel absurd elendig service
En hel absurd elendig service.
Vi købte sidste år vores Skoda enyaq ved Skoda Nørresundby - en virkeligt lækker bil, - men med virkeligt mange udfordringer, skulle det vise sig. Først slog børnesikringen fra på børnesæderne og Dernæst en del andre række alarmer på bilen. - Skoda Nørresundby fik bilen ind, og da vi tredje gang havde været inde med den, og de samme fejl meldte sig, var tilbagemeldingen, at det var svært med de nye el biler, så det var jo bare ærgerligt. De havde forsøgt og kunne ikke løse problemet - på vores 6 måneder gamle bil !!!!!!
Vi fik så en Ny opdatering på bilen, hvorefter hele infotainment systemet går ned, hvis vi forsøger at bruge GPS’en. Herunder går også fartkontrollen i udu, hvor bilen ikke kan aflæse hastighedsgrænserne - men speeder op til 80, hvor man kun må køre 50!!! Eller pludseligt bremser ned til 50 på motorvejen, hvor man må køre 130.
Igen er Skoda nørresundbyer svar. At det er godt nok svært med de el biler og det er ikke et problem de kan løse. - de har som kompensation tilbudt at købe vores bil tilbage - idet den jo nu, som brugt bil, er steget til mere end hvad vi gav for den som sprit ny med den store udstyrs pakke.
Aldrig køb noget hos Skoda Nørresundby - og Aldrig nogensinde få repareret jeres bil der, hvis i har jeres sikkerhed kært.
Hvis jeg som sygeplejerske, var lige så inkompetent til mit arbejde, ville mine patienter være umådeligt dårligt stillet!
Jeg har købt bil hos Skoda to gange nu
Jeg har købt bil hos Skoda to gange nu, første gang i 2016 og nu i år. Jeg er altid blevet behandlet super godt, har altid fået lavet min bil inden for kort tid. Det er super god service, der ydes og alle er meget hjælpsomme og imødekomne.
Tak Skoda.
Har kun godt at sige om både personale…
Har kun godt at sige om både personale og værkestedet hos Skoda Nørresundby, super medarbejdere og dygtige mekanikere sørger for at bilen altid er trimmet og ok ... job well done
Kun ros herfra
Efter besøg ved anden mekaniker
Efter besøg ved anden mekaniker, viste det sig at Skoda nørresundby ikke havde skiftet dele ud, som de ellers havde taget betaling for at skifte bla. luftfilter, der var helt sort, som ifølge regningen skulle være skiftet, utæt udstødning efter skift af lydpotte. Service ved Skoda i nørresundby er absolut ikke til at stole på, få din bil tjekket, hvis jeg du har gået til service ved Skoda Nørresundby.
Nægter at udleverer kode
Købte en ny bil for 8 år siden, de tog den originale radio ud og isatte en anden.(Som jeg betale for) Men de har hverken medgivet eller ønsket at oplyse koden til den originale, ergo er den lige til containeren aldrig brugt
Den gode service gang på gang
Den gode service gang på gang!
Havde bilen til service, gratis lånebil (75 kr. forsikring), alt var ok og ordnet efter aftale samt til tiden, det er god stil!
Leje af Autocamper
Man skal passe på Skoda ved aflevering af det lejede. Man får en tilkendegivelse på at alt er ok. Efterfølgende kommer de med det ene krav efter det andet. Det virker som om, at de forsøger at undgå at tilbagebetale depositum.
Jeg vil ikke anbefale dem til andre
Super Skoda forhandler :)
Rigtig go oplevelse fra alle personer på Skoda Nørresundby, kan varmt anbefales til alle kommende Skoda ejere.
Super tilfreds siden første besøg i 2012
Jeg har været kunde hos Skoda Nørresundby siden 2012, og er super tilfreds med den behandling jeg får, af både Klaus i kundemodtagelsen og min faste mekaniker Morten. Meget åben og ærlig dialog ved hvert eneste besøg. Føler altid at jeg og min bil er i de bedste hænder, og er der noget akut finder de altid en hurtig løsning således at jeg - der er meget afhængig af min bil hver dag - får min dagligdag til at hænge sammen. Kan varmt anbefale at aflægge dem et besøg.
Det er 4 gang at jeg er kommet ud til…
Det er 4 gang at jeg er kommet ud til min bil hvor mine ruder er rullet ned, uden jeg har rørt mine bilnøgler. Sidste gang jeg ringede til jer, var der ikke noget hjælp at hente. Det er dårlig service.
Køb af ny Skoda Fabia
Jeg har de sidste 14 dage været rundt ved forskellige forhandler for at finde en bil med plads til min schæfer.
I går kom turen til skoda i nr Sundby. Her blev jeg mødt af en Henrik Rømer. En yderst behagelig sælger på den rigtige måde.
Han prøvede ikke at oversælge og viste mig biler i forskellige prisklasser.
Jeg endte med at bestille en ny Skoda Fabia compi.
En dejlig bil, en dejlig oplevelse og en super service. Tak

Skoda Nørresundby
Skoda Nørresundby
Sagsbehandling af Skoda Fabia afleveret til værkføreren den 1.november 2017.
Efter en uheldig oplevelse af min bil, som fik en undervognsbehandling ved Ford i Brønderslev mistede jeg tilliden til Ford.
Jeg bugserede bilen ind til forhandleren af Skoda i Nørresundby, og forklarede Værkføreren Torben Vinter , hvad min oplevelse med Ford havde været.
Torben Vinter forklarede, at det skulle de nok tage sig af. Det er sandsynligt, at det kan være forgårdskæden, der er hoppet, og såfremt de fortsat prøver at starte bilen, vil de meget nemt have bøjet nogle ventiler , men de skulle nok få set på bilen.
Der er nu snart gået 4 uger med at få bilen lavet og jeg har ikke fået nogen Co Lance eller rabat, kun en regning på arbejdet på ca. 28.000 kr. Det er ikke noget at sige til den store regning set i forhold til det lange ophold på værkstedet.
Så sæt ikke bilen på værkstedet i Nørresundby, hvis du selv skal bruge den hurtigt.
Jeg kan ikke anbefale Skoda. Min bil har kun kørt 75.000 km. Og alligevel skrider kæden i forgården. I Håndbogen (servicebogen) står der at forgårdskæden skal udskiftes ved 90000 km.
PS. Jeg fik min bil i fredags den 24. november.

Olieskift gik galt..
Et olieskift der resulterede i et ødelagt gevind i bundkaret.
Da jeg kontaktede Skoda, fik jeg kommentaren: "jamen, det er jo næsten ét år siden"... Nu er det ikke afgørende for om bolten i sin tid er skruet skævt i...
Resultat, jeg måtte for egen regning skifte bundkar hos en anden mekaniker.
Alle kan lave en fejl, men at man ikke tager ansvar... Så derfor aldrig mere Skoda Nørresundby!

Dårlig service
Dårlig service, og en ejer man ikke kan stole på. Kør til smc, det er måske dyrere, men de holder hvad de lover.

En god bil oplevelse.
Handlet ny Skoda oktavia combi hos Carsten, alt levede op til aftalerne. Super imødekommende og alt som aftalt. Helt sikkert ikke den sidste bil vi handler hos Skoda Nørresundby. Hilsen Carina & Tom.

Uacceptabel oplevelse
Køb ikke bil og få den heller ikke lavet der