Elendig kunderservice
Vi købte tilbage i oktober 2021 en brugt polo. Den skulle gøres i stand inden, at vi kunne modtage den, da den bl.a. havde noget rust på panelet under føre døren. Dagen kom, hvor vi skulle hente bilen og ca. 2 timer før, ringer de os op og siger, at vi ikke kan hente den alligevel. Der går 2 dage mere…
Da vi modtager bilen er den ikke sporet og vi tror, at det er forklaringen på, at den trækker til højre på vejen. Skoda sporer den, men prøvekører den ikke, for så havde de opdaget, at det ingen virkning havde. Hele fire gange i løbet af to måneders tid, er den på værkstedet fordi de ikke kan udbedre fejlen og fordi bilen har en defekt dyse, som de først udbedre efter andet besøg... Fjerde gang vi henter den, er fejlen med at den trækker til højre ikke udbedret, hvilket vi konfrontere dem med, hvortil de siger til os, at de ikke kan lave en fejl, som ikke er der. Skoda går heldigvis med til at tage bilen retur, og vi har nu fået en dejlig bil et andet sted.
Vores kammerater har efter vi returnerede den, været oppe for at prøvekører den, og her sagde Skoda, at seneste ejer, var den ældre dame som havde haft bilen før os, og at hun havde fået lavet et stort service for omkring 25.000kr. De glemte bare lige at fortælle, at vi også har ejet bilen i tre måneders tid, og om alle de problemer, som bilen har forvoldt os. Skoda i Måløv er ikke til at stole på. Kan de tjene penge, så kost det, hvad det vil.
Den hvide polo er stadig til salg på deres hjemmeside og bilbasen. Hold jer langt væk.
30. marts 2022