Har kun haft gode oplevelser med dels Skoda Danmark og Semler Mobility, og Skoda Amager, ifm. køb af ny Skoda Enyaq. Udleveringen hos Mikkel i butikken Skoda Amager forløb rigtig fint - og selvom jeg... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Škoda Amager er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Amager aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.
Englandsvej 437, 2770 Kastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi fik udleveret vores Skoda Elroq 85 fra Skoda Amager, bilen var som lovet ved underskrivelsen af slutsedlen, på grund af kursus kunne Phillip, som var sælger, ikke udleverer bilen, men Mikkel overtog afleveringsforretningen og her blev vi absolut ikke skuffet. Mikkel gennemgik alle detaljerne og gav os en grundig gennemgang så vi sad ikke tilbage med en fornemmelse af manglende information. 5 stjerner til Mikkel og Skoda teamet.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Jeg har leaset en bil hos Skoda Amager (semler) hvor alle aftaler indgås hos Skoda Amager og via VWs eget leasingselskab. I forbindelse med kontrakt modtager Skoda Amager fuld legitimation på mig, der underskrives samtykkeerklæringer på opbevaring af id,mailadresse og mobilnummer. I forbindelse med leasingperioden foretages der service hos Skoda Amager og der er oprettet en elektronisk servicebog. Jeg skal så aflevere bilen og der stilles nu krav om, at der ifm. aflevering skal leveres udskrift af den digitale servicebog. Jeg kontakter derfor Semler for at få adgang til min digitale servicebog, den kan jeg ikke få adgang og de oplyser så at de ikke må sende den til kunden, men alene udlevere ved et fysisk fremmøde. Det er virkelig grotesk, at samme koncern kræver udskrift af noget man ikke har adgang til på andre måder end fysisk fremmøde. Det er et rigtig godt eksempel på en elendig kundeservice.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Ved køb af bil alle aftaler overholdt og god service.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Vi oplevede godt nok en usædvanlig dårlig kundeoplevelse.
Vi er en tysk familie, som er flyttet til Danmark og er i gang med at finde en bil, som skal deles i familien. Vi har i årevis været Volkswagen og Volvo kunder men er oplevet nysgerrig på Skoda Elroq. Men da vi ankom til forhandleren måtte vi ikke prøvekøre bilen, da vi alle sammen havde tysk kørekort . Det er åbenbart deres politik at man skal have et dansk kørekort. Vi blev blankt afvist som kunder og medarbejderne prøvede på ingen måde at finde en løsning på at vise bilen frem alligevel. Det er utrolig dårlig kundeservice og det virkede ikke til at de vil sælge en bil. Vi tog bagefter til Volkswagen hvor det slet ikke var et problem at vi havde et tysk kørekort. Vi blev lidt bekræftet i vores fordomme den dag, desværre.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Vi har lige købt en ny Skoda Elroq. Vi fik den bedste behandling og vejledning lige fra vi trådte ind af døren. Alle aftaler blev overholdt. Så vi kan varmt anbefale Skoda Amager

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Vi har haft et super godt forløb hos Skoda Amager fra start til udlevering, hvor vi har været i helt trygge hænder ved Søren C., som har været helt eminent igennem hele forløbet. Han har virkelig været åben og ærlig fra første gang vi kom og prøvekørte en Skoda Enyaq, hvor vi landede med en Elroq, fordi den passede bedre til vores behov. Det har virkelig gjort, at vi har haft en transparent dialog, og givet os en god tryg fornemmelse med Søren C., især når vi lige er trådt ind på elbilsmarkedet. Vi har efterfølgende fået udleveret vores Elroq af Mikkel B., som også har været en særdeles god oplevelse, hvor vi fik gennemgået bilen fra A til Z lige fra det indvendige til det udvendige. En gennemført og meget professionel udlevering, hvor vi følte os godt forberedte da vi kørte ud af Skoda Amager. Efterfølgende har Mikkel B. også udført en god kommunikation på telefon og e-mail, hvor han fik forklaret dybdegående på vores opfølgende spørgsmål med vores nye Elroq. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til andre Skoda-interesserede, om at kigge forbi Skoda Amager, og især en kæmpe ros til Søren C. og Mikkel B.!

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Hej super oplevelse ved udlevering af vores nye Skoda Enyag. God gennemgang af bilen af Mikkel efterfølgende. Super oplevelse.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Vi hentede vores nye bil og blev mødt af Mikkel der skulle udlevere den til os hele vejen igennem var han hjælpsom med alle vores spørgsmål forlod butikken med et kæmpe smil på godt sat ind i vores nye bil😃

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Super fin service. Glad for kommunikation hele vejen. var også til rådig efter lukketid iver tlf og mail. Tusind tak til Jakob Brink Madsen. Du vil altid den fortrukkende sælger ☺️👍🏻

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Både selve købet og udleveringen af vor nye Skoda Enyaq var til 11 point ud af 10.
Patrick og Mikkel var begge helt unique i forbindelse med deres arbejde. De gør det også meget personligt, hvilket betyder meget for os.
Vi vil stærkt

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Har brugt masser af tid på at finde ud af, hvad jeg skulle gøre med den liste af ting, som Skoda Amager mente skulle laves på min bil. Synsmanden mente imidlertid at værkstedets forslag om at skifte dækkene var helt hen i vejret, og han sagde om priserne generelt at "jeg har aldrig set sådan nogle priser". Et andet værksted har nu sagt, at de ikke mener at noget af det, som angiveligt skulle laves, bør laves. Den gearkasseolie, som Skoda Amager mente at have fundet, var i øvrigt ikke gearkasseolie, siger de ("det lugter helt anderledes"), men almindelig olie, hvilket harmonerer med, at jeg selv har hældt olie på og i den forbindelse givetvis spildt noget.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
I går eftermiddags den 17 juni prøvede jeg at ringe til værkstedet hos Skoda Amager, da der er opstået nogle lyde fra undervognen på min Enyaq. Jeg kunne få en tid til at få kigget på det den 30 august altså om 2 1/2 måned. Dette er svært at bruge til noget og jeg spurgte om det var muligt at tale med en fra værkstedet, for at finde ud af om det var et kendt problem og om det var ok at køre videre i bilen. Dette var ikke muligt, men der kunne blive lagt en besked så jeg ville blive ringet op. Klokken er nu 17 den 18 juni, og jeg har stadig ikke hørt noget, hvilket jeg nok egentlig heller ikke havde regnet med. Dette er helt sikkert ikke det jeg ville kalde for god service.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Skal nu snart have leveret min Skoda Elroq. Hele vejen igennem er jeg blevet informeret omkring levering, super fin service fra Skoda Amager 👍

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Rigtig fin service og vejledning hos Jakob som hjalp os i beslutningsproces.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Skoda Amager. Vi købte en Skoda Fabia Hatchback Ambition 1.0 TSI, som kun havde haft én ejer før os, og kort tid efter købet oplevede vi problemer med gearkassen. Da vi fik bilen undersøgt på et værksted, fortalte mekanikeren os, at gearkassen var MEGET slidt – så slidt, at enhver mekaniker ville have bemærket det bare ved at køre i bilen.
Da jeg kontaktede Skoda, blev jeg bedt om at indsende mine oplysninger til videre behandling, men da jeg senere talte med salgschef Anders Fog, blev jeg mødt med en afvisning. Han mente, at sagen var lukket, fordi problemet opstod uden for garantiperioden, og han ønskede ikke at undersøge sagen nærmere.
Som kunde står vi tilbage med følelsen af, at Skoda Amager ikke tager ansvar for, at bilen allerede ved købet havde slidte dele, som har ført til store udgifter kort tid efter. Vi havde forventet langt bedre kvalitet og holdbarhed – og ikke mindst en bedre kundeservice.
Min anmeldelse blev desuden slettet fra Trustpilot, hvilket kun bekræfter min oplevelse af manglende gennemsigtighed. Hvis Skoda Amager virkelig ønsker at hjælpe deres kunder, bør de være åbne for dialog og tage sager som denne seriøst

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Jeg havde en super fed oplevelse med en medarbejder som hed jakob. Super hjælpsom og ihvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Vi har netop købt en Skoda Enyaq af Jacob Brink Madsen.
Vi fik meget fin og tålmodig vejledning gennem hele købsprocessen, prøvekørte flere biler, og
kunne nemt få fat i Jacob og få svar på spørgsmål som opstod undervejs i vores overvejelser om, hvilken bil vi skulle vælge.
Bilen blev leveret til den aftalte tid med meget grundig instruktion og tilbud om efterfølgende rådgivning, når vi havde kørt i bilen et stykke tid. Vi benyttede os af dette tilbud og blev igen mødt med meget kvalificeret vejledning og venlighed.
Vi kan på det varmeste anbefale Jacob som sælger.
Klaus og Susanne Kyed

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Min søn og svigerdatter har, efter mine anbefalinger købt en Skoda enyaq 85, som gik i stykker efter 2 mdr. og hentet af vejhjælp og leveret på værksted. Det kan jo ske, men den service Skoda Amager leverer er under al kritik. de leverer en ny bil som skal på værksted efter 2 mdr. De stiller ikke straks en lånebil til rådighed, de mener at reparationen vil tage 13 dage, og skylder skylden på den dårlige service på vejhjælp, og min svigerdatter som skulle have gjort dit og dat og noget. De tager ikke ansvar og undskylder sig med at de har travlt. Efter timer i telefonen, hvor værksted, og kundeservice er blevet kontaktet, er det endt med en aftale om en lånebil i morgen kl.7, som min svigerdatter selv skal hente, igen manglende ansvarlighed for at man er sikret en bil i mere end 2 mdr. når man køber en ny bil. Der er plads til forbedring.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Normal er jeg lettere skeptisk når jeg indtræder i en af Semler gruppens forhandlere på Amager. Jeg har flere gange oplevet sælgere hos Audi Amager og VW Amager (som begge er en del af Semler gruppen), der virker meget uinteresseret i at betjene en som kunde eller virker lettere arrogante når man overvejer st købe en bil fra dem. Min kone købte en Audi for nogle år siden fra Audi Amager og det var en ok oplevelse, men vi har også oplevet hvor min svigermor gerne ville købe en fabriksny Audi Q5 og da vi henvender os til sælgeren så siger han lettere arrogant: "Ved I godt det er en dyr bil!" Min svigermor blev så stødt at hun straks forlod forhandleren og endte med at købe sin Audi Q5 fra en anden forhandler.
Jeg har også selv oplevet de gange jeg har overvejet at købe en Audi eller VW at jeg simpelthen ender med at gå fra Audi og VW forhandleren skuffet fordi sælgerne var ikke særlig behjælpelige når man spurgte ind til bilerne og udstyrspakkerne. De sad ofte og dårlig nok ville rejse sig fra deres stol og yde en kunde oplevelse.
Så med disse negative oplevelser i mente tog jeg denne uge ud for at kigge på ny bil til mig selv. Jeg var først forbi Audi på Amager da jeg var interesseret i muligvis at købe en Audi E-Q4. Man blev blot mødt af sælgere der virkede uoplagte og fik blot besked om man bare kan sende en e-mail hvad man tænker på at købe så vender de tilbage på mail. Når man overvejer at købe en bil til 500-600.000 kr så er det bare ikke særlig god oplevelse at blive mødt af sælgere der blot beder en om at sende en mail hvad man er interesseret i at købe.
Jeg gik derfra videre ned til VW forhandleren. Igen blev jeg mødt af samme oplevelse, som jeg tidligere har oplevet hos VW Amager når jeg gennem tiden har været forbi for at kigge på en bil hos dem. Medarbejdere der ser man gerne vil betjenes som kunde, men som ignorere en og lader som om de ikke har set en, som kunde. Man føler nærmest man forstyrre medarbejderne hos VW Amager mens de slapper af på deres desk.
Jeg gik ud derfra med samme skuffet oplevelse jeg før har oplevet med VW Amager (og Audi Amager). Jeg tænkte jeg nok ender med at købe en Volvo eller Tesla i stedet for en VW eler Audi.
Jeg tænkte jeg lige tager forbi Cupra forhandleren på Amager inden jeg ligger en mulig bestilling hos Tesla eller Volvo, da Cupra forhandleren alligevel lå ved siden af VW og Audi forhandleren på Amager og ligger i samme bygning som Skoda Amager og også er en del af Semler gruppen. Jeg havde før haft øje på en Cupra Tavascan, som jeg syntes så ud, som en interresant mulig ny bil til mig selv. Da jeg trådte ind hos Skoda/Cupra forhandleren havde jeg ikke rigtig nogen forventninger da mine erfaringer fra Audi og VW Amager og Semler gruppens bilsælgere ikke var særlig positiv. Jeg blev mødt af en kvinde der bød mig venligt velkommen og spurgte om hun kunne hjælpe mig. Jeg fortalte hende jeg havde udkig på en Cupra Tavascan. Hun sagde hun lige ville hente en af hendes kollegaer der havde mere styr på den del og kort tid efter blev jeg mødt af en sælger ved navn Søren fra Skoda/Cupra Amager forhandleren. Søren var meget kunde orienteret og meget behjælpelig med at prøve at hjælpe mig med de spørgsmål og undren jeg kunne have til den bil jeg havde en smule i tankerne om muligt køb. Det endte med at blive så god en kunde oplevelse for mig at blive betjent af Søren hos Skoda/Cupra Amager forhandleren at jeg endte med at købe en bil inden jeg gik derfra den pågældende dag. Det var en super positiv oplevelse at købe bil hos Skoda/Cupra Amager. Da jeg dagen efter havde nogle tilføjelser og ændringer til min bestilling var Søren super hjælpsom og imødekommende. Søren (han hedder Søren Christensen kan jeg se på min slutseddel) er en bilsælger der rent faktisk har forstået hvordan man betjener en kunde og yder en god kundeservice oplevelse for kunden. Han var høflig, venlig og hjælpsom. På intet tidspunkt virkede han arrogant eller uinteresseret i sit arbejde som nogle af de andre sælgere jeg har mødt fra Semler gruppens Audi og VW sælgere.
Klokken var bogstaveligt talt 5 i 12 fra jeg skulle købe en Tesla eller Volvo elbil, men pga den betjening jeg fik af Søren endte jeg med at bestille en Cupra Tavascan fra Semler Amager i stedet for.
Skoda og Cupra Amager virker lidt som underdog af Semler gruppens bilforhandlere på Amager, og det er lidt ærgerligt fordi deres medarbejdere løfter standarderne for Semler gruppen til det bedre niveau. Derfor giver jeg Semler gruppens forhandler Skoda og Cupra Amager 5 stjerner her på trustpilot
Tak til Søren Christensen fra Skoda og Cupra Amager.

Besvarelse fra Škoda Amager - en del af Semler Mobility
Fantastisk servicemindet og venligt personale ved Serviceskranken ;o) Jeg kom lige ind fra gaden og fik skiftet batteri i min nøgle fjernbetjening på 0,0 minut til en yderst fordelagtig pris ;o)