Skobutikken.dk Anmeldelser

4,7

Hej! Jeg har lige fundet en fed hjemmeside med sko, gode priser. Min første ordre er allerede klaret og alt er gået super. Bestilling er nemt på hjemmesiden, ordrebekræftelse kommer hurtigt... Se mere

Jeg bestilte et par sko tidligt tirsdag morgen. Allerede en time senere ringede en ekspidient fra skobutikken.dk og informerede om at skoen desværre ikke var hjemme. Hun fortalte om nogle andre model... Se mere

Varen næsten Ok. lille minus de to snørrebånd var med to forskellige længder, åbenbart noget man kan forvente når man køber en demo model. Henvente mig i butikken der ikke selv lå inde med passende sn... Se mere

Jeg ringede til butikken og spurgte om de kunne være behjælpelig med at bestille et par herresko hjem til min mand som han havde set i Malmø. Det var et par sko som butiikken ikke ellers havde i dere... Se mere

1. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På skobutikken.dk kan du købe herresko, skopleje produkter, sko tilbehør og sokker. Her kan du købe Lloyd, Vagabond, Clarks, Playboy, Timberland.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skoen der ikke trykker!

Modtog et par Rieker sko dagen efter bestilling.
Det var den rigtige størrelse, den rigtige farve og den rigtige model.
Alt bare 100 % ok
Jeg skal aldrig mere slæbes med ind og kigge på sko i en strøgforretning! Det bliver på nettet fremover.

16. marts 2011

HURTIG

Glæden var stor, da min pakke kom, efter kun 2 dage, sad jeg med mine sko i hånden.

Kvaliteten af "sejler" skoene er super fed og lever helt op til mine forventninger, og jeg er bare glad for det snart er RIGTIG FORÅR, så de kan konne i brug:)

14. marts 2011

Billigt, hurtig levering og god service

Rigtig god pris på de sko jeg bestilte, men de viste sig desværre at være for store.
Jeg tog ind i butikken for at bytte dem, hvilket var meget nemmere end at skulle sende dem med post.
Så det er en fin service i sig selv!

10. marts 2011

Kvalitet til tiden

Varerne blev leveret dagen efter min bestilling, selve bestillingen på hjemmesiden gik nemt og hurtigt. Jeg er helt i gennem tilfreds.

24. februar 2011

PERFEKT

Hej!
Jeg har lige fundet en fed hjemmeside med sko, gode priser.
Min første ordre er allerede klaret og alt er gået super.
Bestilling er nemt på hjemmesiden, ordrebekræftelse kommer hurtigt på mail og jeg havde min første ordre to dage efter bestilling.
Pakket i neutral papir.
Jeg kommer helt sikkert tilbage og bestiller flere sko.
Denne side skal du bare besøge.

24. februar 2011

Viser sko på website, som ikke findes

Bestilte et par sko i str. 46, hvorefter jeg blev ringet op at de alligevel ikke var på lager, men jeg kunne få dem i str. 45 (sælgeren sagde at de var store i størrelsen) og få medsendt en returslip. Det sagde jeg ja tak til. Skoene ankom og var for små. Jeg sendte dem retur, men fik kun 899 kr. tilbage (havde givet 928 kr. inkl. fragt). Så fragten er spildt fordi de ikke havde skoene og overtalte mig til at købe dem mindre :(

7. februar 2011

Det virker

Der er sammenhæng mellem den viste og den leverede vare. Meget hurtig bekræftelse, ekspedition og modtagelse af varen.

7. februar 2011

Meget tilfreds

Bestilte inden kl. 14:00, fik omgående ordrebekræftelse, lidt senere faktura med tracking nr. og havde varen i hånden næste formiddag kl. 10:00 - nemmere kan det ikke være.

2. februar 2011