Hej! Jeg har lige fundet en fed hjemmeside med sko, gode priser. Min første ordre er allerede klaret og alt er gået super. Bestilling er nemt på hjemmesiden, ordrebekræftelse kommer hurtigt... Se mere
Jeg bestilte et par sko tidligt tirsdag morgen. Allerede en time senere ringede en ekspidient fra skobutikken.dk og informerede om at skoen desværre ikke var hjemme. Hun fortalte om nogle andre model... Se mere
Varen næsten Ok. lille minus de to snørrebånd var med to forskellige længder, åbenbart noget man kan forvente når man køber en demo model. Henvente mig i butikken der ikke selv lå inde med passende sn... Se mere
Jeg ringede til butikken og spurgte om de kunne være behjælpelig med at bestille et par herresko hjem til min mand som han havde set i Malmø. Det var et par sko som butiikken ikke ellers havde i dere... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På skobutikken.dk kan du købe herresko, skopleje produkter, sko tilbehør og sokker. Her kan du købe Lloyd, Vagabond, Clarks, Playboy, Timberland.
Vimmelskaftet 42B, 1161, København K
- info@skobutikken.dk
- www.skobutikken.dk
sådan
Positiv oplevelse med at handle sko!
Jeg var lidt bekymret for om skoene passede og om de i sidste ende, nåde at fremkomme til den lejlighed hvor jeg skulle bruge dem til.
De passede og der var en hurtig ekspiditionstid, så det kunne ikke være bedere.
Udmærket..- Så længe der ingen problemer er!
Ingen problemer - let og overskueligt forløb fra køb -> levering.
Eneste mangel er et Track & Trace nummer, så man kan følge pakken..Ellers godkendt!
2 måneder senere:
De sko, jeg købte hos skobutikken, går i stykker efter meget begrænset brug. Det er en tydelig reklamationssag, som jeg også får butikkens accept på via de billeder jeg sender over mail.
Desværre er folkene der sidder med kundeservice/retur/reklamationsafdelingen, langt fra klar over hvad der står under deres egne handelsbetingelser i forbindelse med reklamationer. Derudover er de ikke klar over, hvad der står i forbrugeraftaleloven i forbindelse med E-handel.
Så er meget skuffet over deres behandling.
De prøver at snyde mig, på trods af at jeg har opgivet alle de ting de skal bruge i sådan en sag.
Et ord - Uprofessionelt!
super bestilte den ene dag og modtog den næste
det er første gang vi bestilte sko på denne måde og absolut ikke sidste.Det gik bare gnidningsløst og alt fungerede,.Skoene passede selvfølgelig og vi sparede penge.
Perfekt kombination af nethandel og personlig betjening
Efter at have ledt efter et par brune hyttesko i fler byer og mange butikker, fandt vi endelig et par Playboy, men i et forkert nummer. Den pågældende butik kunne ikke skaffe dem. Herefter gik vi på nettet, hvor de kun fandtes i sort. Ringede til Hr. Sko, som lovede at hvis leverandøren havde dem kunne han skaffe dem. Vi skulle bruge skoene meget hurtigt. Blev efterfølgende ringet op af "Fru Sko" som sagde at de kunne levere de ønskede sko. Dagen efter blev vi ringet op af Hr. Sko som sagde at skoene var kommet og de ville blive videresendt samme dag. Det blev de. Vi havde skoene i god tid, og de var perfekte. Super, vi vil gerne handle der igen.
Butikken behandlede min ordre korrekt og hurtigt.
Mit køb over nettet indeholdt en bestilling af et par Lloydsko fra deres omfattende udvalg på deres let håndterlige hjemmeside.
Udmærket.
Har handlet med skobutikken flere gange og har aldrig oplevet problemer. Altid hurtig levering. Kan klart anbefales.
suverænt
hurtig levering og pæn præsention af varen i form af billeder og tekst
Fremragende service og levering !
Inden bestilling af mine Lloyd sejlersko ringede jeg til Hr. Sko og fik en fremragende vejledning m.h.t størrelsen. To dage efter havde jeg mine perfekte sejlersko.
Kan kun anbefale denne specialbutik.
mvh. Henrik Jensen
Super nemt og inspirerende online køb!
Få et abonnement på nyhedsmail fra Skobutikken.dk. Det er både inspirerende og fungerer super nemt - hurtig ordrebehandling og omgående afsendelse af varen. Min bestilling var på min hjemmeadresse inden 24 timer.
Havde en god oplevelse ved bestilling på nettet det var første gang.
Vil gerne gøre det en anden gang meget positivt
Hurtig og effektivt
en butik med nem betjening og hurtig ekspedition
Hurtig og fejlfri levering!
Jeg bestilte et par sko søndag aften og allerede tirsdag var de med posten. Det kan da bare ikke gøres hurtigere.
Godt udvalg og hurtig levering
Fandt to par sko til gave til min mand. Han har ikke fået dem endnu, men skoene ser lækre ud.
Bestilling og levering foregik nemt og problemfrit.
Synes dog layout på shoppen er lidt kedeligt - en skam når skoene er lækre!
Problemfrit og hurtigt... og billigt :o)
Dejligt med en e-butik der er nem at finde rundt i, og hvor det er let at handle. At prisen på de sko jeg købte så også var lavere end andre steder på nettet gør bestemt ikke indtrykket værre... :o)
Hurtig ekspedition ved køb.
Jeg har købt et par sko til min mand i str. 47, som han har svært ved at finde et stort udvalg i , i normalbutikkerne. Skobutikken havde et fint udvalg, og leverede dagen efter, så det var helt fint. Vi havde dog svært ved at finde oplysninger på butikkens navn, adresse mm. i pakken, da vi modtog skoene, hvilket vi synes bør følge med en levering.
jeg giver gerne 5 ud af 5 stjerner
det var en let og sikker måde at handle på
super hurtigt
super hurtig afsendelse, bestilte og 10 min senere var det sendt afsted!! very nice!