Rebounder
Rigtig god (Pop up rebounder) man kan pakke den sammen og frem igen, den er stor men let at flytte rundt på og den er nem at samle. den virker rigtig godt.Man skal bare finde noget godt græs til den.
(Den er stor)
Vi er SKLZ Danmark og vi forberede danske atleter og almindelig sportsudøvere på at være 100% klar til deres sport.
Slotsgade 65 B, 3400, Hillerød, Danmark
(Den er stor)
Jeg bestilte en vare, som skulle være en fødselsdagsgave, og jeg bestiller i god tid, så jeg er sikker på at jeg kan nå at få den hjem. 1 uge efter, har jeg ikke modtaget varen, og jeg har heller ikke fået nogen mail på at den er blevbet sendt.. Jeg ringer ind og bliver viderestillet et par gange, hvorefter jeg får at vide, at der er lidt tekniske problemer med min bestilling. Jeg går ind og finder varen på nettet, og kan nu se, at den ikke længere er på lager heller.. Og stiller spørgsmål til det. Ham her jeg snakker med, som virker sød og rar, vil lige undersøge det og ringe tilbage til mig. Ugen efter, har jeg endnu ikke modtaget noget opkald.. Heldigvis er der heller ikke trukket nogen penge fra min konto, og jeg droppede at gøre mere ved det, og fandt en hel anden vare på en helt anden hjemmeside.
Jeg handler ikke med SKLZ.dk. Lidt vage undskyldninger med deres hoved-leverandør som åbenbart ligger i Frankrig har problemer med at levere visse varer.
Ser anden kunde fik sammen svar 11. marts 2019, hvilket idag er 1½ år siden, så burde problemstillingen vel være rettet op.
Ellers skal man på sin hjemmeside ikke reklamerer med at man har hurtig levering.
Jeg valgte at annullere min ordre og brugte istedet forhandlere som SKLZ.dk henviser til på deres hjemmeside.
Jeg giver en stjerne fordi det ikke er muligt at give 0. Bestilte en bold hos SKLZ mandag morgen - fik med det samme til sendt ordre og faktura på mail. Så langt så godt. Jeg skulle bruge bolden til en gave lørdag og havde derfor brug for at vide hvor hurtigt, jeg kunne få den. Da jeg onsdag ikke havde modtaget besked om, at den var afsendt (hvilket de ellers lover på deres hjemmeside) forsøgte jeg at komme i kontakt med SKLZ - både på telefon og mail. Dette viste sig dog at være umuligt, da alle opkald gik direkte på telefonsvarer og mail ikke blev besvaret. En gang blev jeg ringet op af en medarbejder, der kunne se jeg havde ringet - han var dog på skiferie og kunne ikke hjælpe. Jeg har været nødt til at spærre mit kort fordi jeg simpelthen er utryg ved SKLZ. Mage til utroværdig netbutik har jeg aldrig oplevet.

Besvarelse fra SKLZ.dk
Kunne ikke finde Dankort betalingen så det blev gjort over en gammeldags overførsel.
Fik flere "faktura" der viste hvad jeg havde bestilt.
Det virkede lidt rodet, men det var trods alt en hjælpsom, hurtig og personlig betjening jeg fik.
Det er bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem!