levere til aftalte tid og pris
Har brugt dem til montage af dæk og fælge to gange de er virkelig venlige og levere til aftalte tid og pris, (og aldrig ridsede fælge)
Jeg bruger dem helt sikkert igen.
Jeg bruger dem helt sikkert igen.
Super serviceminded og har investeret i det rigtige udstyr.
4 nye dæk købt hos deakonline og valgt Skjolds som monteringspartner.
Hjælpsomme i telefonen samt effektiv og professionel montering.
De kan montere op til 24" og alt løst på under en time.
Tænker jeg kommer igen
Har lige fået gennemgået, og synet min Volvo V70 fra 2012 af Skjolds værksted.
Jeg bruger regelmæssigt værkstedet, og vil denne her gang lige bidrage lidt til Trustpilot med mine erfaringer om værkstedet.
Et lille mekanikerteam bestående af Bibi og Peter der i mine øjne altid er imødekommende kompetente og hjælpsomme når man skal have lavet sin bil.
Så en tak til jer for en altid fair behandling, dette både prismæssigt, samt følelsen af at der ikke bare bliver udskiftet reservedele unødvendigt.
Mvh. Michael Hansen
**Professionel service, ærlige priser og ekspertise**
I dag besøgte jeg værkstedet Bibi og Peter med min firmabil, en Nissan NV400. Det var endnu en gang en behagelig oplevelse, og jeg blev igen positivt overrasket over den professionelle tilgang og den høje kvalitet af deres service.
De tidligere reparationer, de har udført for mig, herunder udskiftningen af bremseklodserne i dag, er altid blevet udført omhyggeligt og med fokus på detaljerne. Jeg sætter pris på, at jeg kan regne med deres erfaring og ekspertise.
Vigtigst af alt er priserne på deres service meget ærlige, hvilket er sjældent i disse dage. Jeg værdsætter gennemsigtigheden i omkostningerne og det faktum, at de ikke forsøger at påtvinge mig ekstra reparationer eller omkostninger, som jeg ikke har brug for.
Kundeservicen er altid tilgængelig med ekspertise og vejledning, hvilket er en enorm fordel for mig som kunde. Det tillid, jeg har til dette værksted, skyldes deres pålidelighed, ærlighed og engagement i at hjælpe kunden.
Jeg kan varmt anbefale Bibi og Peter til enhver, der leder efter ikke kun professionel bilreparation, men også ærlige priser og ekspertise. Tak for den fremragende service, og jeg vil fortsat bruge jeres service med fuld tillid.
Desuden vil jeg tilføje, at atmosfæren på værkstedet altid er venlig og imødekommende, hvilket gør besøget til en sand fornøjelse.
Super flot udført arbejde,super god service.
Der er ikke noget at pege fingre af, på altid veludført arbejde. Benytter helt sikkert værkstedet igen.
Ingen problemer med at komme og få repareret en sensor fejl noget man ikke som mekanikker kan se når man sælger en bil der er brugt
. Har den dybeste respekt for Peter og Bibi. Som vi ved et rent tilfælde stødte på under en jagt på ny brugt bil.
Vil helt igennem stole på en fremtidig god relation.
Har 2 gange fået skiftet kobling på min peugeot 206 hos dem, første gang kom symptomer tilbage efter bare et ½ år, de skifte dog på garanti men allerede nu efter 1 år og et par måneder er det galt igen.. de kom med en udtalelse om at det nok var vores egen skyld, at vi sled for hårdt på koblingen, hvilket jeg dog tvivler stærkt på da jeg for det første har haft mere end 10 biler i privatet igennem tiden og adskellige firma biler da jeg er kørende montør og jeg har har aldrig haft problemer før... jeg bruger ihvertfald ikke deres værksted mere for dem må kunne gøres bedre !!!!