Hyggelig lille festival omgivet af…
Hyggelig lille festival omgivet af fjord og skov, vender troligt tilbage år efter år. Der er en skøn intim stemning
Mine kone og jeg henvendte os for at høre, hvor der kan parkeres når man er handicappet.
Der findes ingen handicap pladser !!!
Forslag om at oprette pladser havde man "ikke tid til"
Læs: det gad man ikke gøre noget ved.
Vi henvendte os til en vagt der spurgte ledelsen på pladsen.
Forslag om at opsætte skilte evt. bare som et pap-skilt på en pæl, afmærkning på asfalten ved kegler eller spray kunne heller ikke lade sig gøre.
Utroligt skuffende og totalt for dårligt :-(
😡😡 Skive Festival tjaaa !!!
Vi ankommer til festivalen 2019 og skal have os noget at drikke, vi starter ud med at kæbe nogle kander øl 200kr og 25kr i pant og det er så her det går galt når man vil retur med kanden og have sin pant!! Næ det kan man så ikke !! Betale pant men kan ikke få sin pant retur. Ingen kan tage stilling til noget først da man bliver noget så 😡😡 og truer med medier osv kommer der en ind og afbryder og siger om vi kunne lave en handel ved at få nogle nye lander øl u/B fordi som flere i vognen antyder det er blot en fiktiv pant hvilket man IKKE tilbage betaler !! Hvad siger jeg !! Herefter skriver jeg til mailen hvorpå jeg får en dialog med en af de herre der står for det som oplyser at det er en fejl i trykkeriet og at de først efter jeg blev rasende lørdag aften blev gjort opmærksom på fejlen som forøvrigt står på deres skilte hvilket jeg fremviste da jeg havde taget billeder af skiltet!!! Simpelhen overhovedet ikke i orden. En sluder for en slader har sku alligevel ikke oplevet noget lignende før. Og i øvrigt var musikken ikke noget at skrive hjem om dårlig oplevelse
Uden tvivl, den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft.
Service:
For at starte et sted tager vi hånd om den "service" der blev leveret. Bevares, man kan ikke udelukkende ansætte fagfolk som sælgere, men i det mindste bør man informere de folk der står og udskænker hvilke beføjelser de har og ikke bare står som tomme dukker når der indgives en klage over et produkt, og bare hopper videre til næste salg.
De er gået fra at have haft deciderede Drinks barer, til nu at have deres drikke varer på fustager, vi taler her om mojito, gin Hass osv.
Som for øvrigt smager som man kunne forvente, virkelig ringe.
Kunstnere:
Til dem der var til stede,, i ved det godt allerede.
Til de nysgerrige, så var der så ringe performances at man skulle tro det var en bevidst joke. Playback for alle pengene, de forsøgte ikke engang skjule det.
Ydermere var der disse to "Sensationer" fra X-factor, de her to talentløse skrige balloner de står og mumler og piver i mikrofonen og skaber sig som en anden gangster fra vest egnen.
Lydteknik:
Mangel på samme.
Der var uden tvivl ikke sparet på bassen. Den var til stede, samt en yderst aggressiv diskant. Men kombineret resulterede det i at "musikken" var umulig at nyde godt af, samtidig med at der var skruet så modbydeligt højt op at man direkte fik ondt i hoved og ørene når man nærmede sig en scene.
Jeg har været på diverse festivaler i DK de sidste 10 år, og aldrig har jeg oplevet så ringe et forsøg på selv samme, som skive festival har leveret. Elendigt.
Før første gang i mange år ville vi til festival i Skive
Musikken var ikke noget at skrive hjem om
Hen på aftenen mødte vi så datteren og svigersøn
Han er 21 og hun 18, men de kunne ikke købe øl trods hendes studiekort
Vi ville så købe en kande øl og fulgtes med de unge
Så er det så jeg siger til bartender at de er over 18 men NEJ ikke salg af noget til dem....
Jeg skal så købe en kande til min mand og jeg
Men for pokker da.... HVIS DU GIVER NOGET TIL DE UNGE BLIVER DU BORTVIST FRA PLADSEN og får derefter taget et billede UDEN mit samtykke
De giver mig så hele 5 krus med.. Hvad pokker er meningen med det når jeg har købt til mig?????
Kan godt være der er uddelt bøde for salg til mindreårige men jeg f... over de 50 😡😡😡
Nå men godt pigesur blev jeg da og herefter vil jeg ikke komme med positive meldinger om festivalen overhovedet..
endelig har de strammet lidt op efter det dårlig program fra sidste år :)!