Skipperkroenitejn Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Skipperkroen i Tejn på Bornholm er virkelig et besøg værd.

Skipperkroen i Tejn på Bornholm er et besøg værd. Lækker tilberedt mad, god vin og super venlig betjening og det hele i gode autentiske "skipperkro-miljø". Så hyggeligt. Betjeningen kredsede om os, parat til at trække et beskyttende gardin for, så den lavtgående aftensol ude fra havet ikke blændede os samt spurgte ind til om alt var okay og uden at være påtrængende. Vi fik en "Bøf af Angus med steakhouse pommes, grønt og salat og Bearnaisesauce". Kan anbefales. Stegt lige tilpas og med RIGTIGE tyktskårene pommes frites til, stegte tomater, dampede broccoli der var lige tilpas og sprang med et knæk når de rørte tænderne.
Selvom der var fyldt med gæster var lyden god. Akustikpladerne på væggene, tæpperne på gulvene og gardinerne foran de store vinduer ud mod havnen, gjorde sit til at dæmpe lyden. Rigtigt rart at kunne tale sammen. En super dejlig aften der helt sikkert skal gentages når vi engang igen holder ferie på Bornholm.

31. juli 2025

Godt varieret menukort med klassiske…

Godt varieret menukort med klassiske danske retter. Deres wienerschnitzel er i særklasse god.
Skønt interiør og fin udsigt over havn og Østersøen. Betjeningen er god, høflig hurtig og professionel. Det er vort 2. besøg, og vi kommer helt sikkert igen.
Fint prisniveau og fint lille udvalg af vine og øvrige drikkevarer på kortet.
Kan helt sikkert anbefales.

13. juli 2024

Vi vil gerne give 5 + stjerner

Vi vil gerne give 5 + stjerner.
Meget velsmagende fiskesuppe med lækkert fyld.
Super lækker og meget mør Angus bøf.
Velsmagende wienerschnitzel.
Den dejligste betjening og service.
Vh. Per og Rikke.

17. november 2023

Har desværre passeret Skipperkroen mange gange…

Har passeret Skipperkroen mange gange gennem årene og har aldrig lige fået bremset i tide. Denne gange lykkedes det, og det er bestemt ikke sidste gang, bor selv i Nexø og vil gerne køre efter den gode frokost vi fik på Skipperkroen.
Vi var tre personer, vi havde bænket os udendørs, lidt blæsende, men dette er ikke restaurantens skyld, der var fin plads inde døre med udsigt over havnen, valget faldt på terrassen ude.
Valget af mad faldt bla. på kødfulde fiskefileter med, hvad jeg vil tro er hjemmelavede pommes frites med tilhørende hjemmelevet remulade, virkelig en fornøjelse i smag og konsistens.
Et andet valg var et stykke smørrebrød, på hjemmelavet rugbrød, eller bestemt en god kvalitet af samme, med sprængt ribbensteg med hjemmelavet rødkål, yderst saftigt og velsmagende, kan varmt anbefales.
Tredje valg stod på rødbede humus med avokado, frisk og lækkert og sandsynligvis også hjemmelavet humus, igen på dejligt rugbrød.
2 gange en lille dessert som var friturestegt camembert med ristet brød, her savnede jeg lidt mere kærlighed. En meget lille intetsigende camembert, kunne havde ønsket den gode gammeldags trekant med karakter og størrelse, det var ikke nogen succes, her må man godt finde de gode takter fra frokosten og putte over i desserten også.
Men alt i alt en positiv overraskelse, mest fordi man skal vide at Skipperkroen ligger hvor den ligger, den er for let at passerer, og den lever et lidt stille liv i det Bornholmske gastronomiske univers.
Kommer bestemt igen, næste gang bliver nok for at se om aftenmenuen kan leve op til frokosten
Har antaget at flere af produkterne er hjemmelavet, da de er af en kvalitet som man normalt ikke får, kan være at det blot er gode produkter :-)
Ps. priserne er også på den rimelige side.

28. maj 2023

Vi var d 12/8 21 på Skipperkroen og…

Vi var d 12/8 21 på Skipperkroen og spise, men gik derfra med en oplevelse af dårlig billig mad til høj pris,
Vore plankebøffer der var så fyldt med gener at vi måtte sidde og skære fra og spytte ud, bøffen kom ind på et skærebræt der var camoufleret med rigelig mængder pulverkartoffelmos, og dessert en æblekage med æblestykker der var så store de ikke hørte hjemme i en æblekage.
Jeg har intet imod at betale over 750.00 kr for den menu men ikke når man bruge så dårlige/billige råmaterialer, så føler jeg mig snydt.

14. august 2021

Er dette din virksomhed?