MEGA god service
MEGA god service! helt kanon!
Står og skulle i godmorgen Danmark efter en VM sejer og så smed de alt de havde i hænderne for at levere et hurtig produkt som vi kunne have med!! kæmpe af hjertet tak her fra os!
Hos Skiltefabrikken producerer vi alt indenfor Skilte, Visitkort, Folie, Print, Hjemmesider, Facader, AutoReklame, Facadeskilte, byggeskilte og indendørs skilte. Skiltefabrikken er en af Danmarks ældste skilte virksomheder med over 55 års erfaring og det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme.
Bådebyggervej, 13, 9000, Aalborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
MEGA god service! helt kanon!
Tusind tak! Både for lyn hurtigt service, men mest for den helt igennem gode kvalitet 🧞🏴☠️🫶🥳
Jeg har fået den mest langsommelige og dårlige service. Har bedt om tilbud på wrap af båd og har måtte ringe og rykke 4-5 gange efter afsendt mail for fem uger siden. Nu kan jeg ikke nå at finde en anden leverandør inden jeg skal i vandet.
Hurtig levering og behagelig service. Helt sikker dem jeg bruger næste gang.
Kan virkelig anbefales!
Professionelt, dygtigt og kvalitetsbevidst firma, der levere det de lover og mere til!

Besvarelse fra Skiltefabrikken Tryk På ApS
Super flot arbejde fik reklame på min firmabil idag. Er helt vild tilfreds

Besvarelse fra Skiltefabrikken Tryk På ApS