1. Vintersportsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ski & fritid - en god start på vinterferien

3,6

Middel

Fin service lige indtil noget er galt

Fin service lige indtil noget er galt. Jeg købte nogle Leki stave i Carbon. Første stik i sneen på en nypræpareret løjpe og den ene spids knækker af. Jeg reklamerer som det første, når jeg kommer hjem. Først får jeg besked om at jeg bare kommer ind og får dem byttet. Når jeg kommer ind, møder jeg ejeren af butikken som trækker i land. Han vi sende dem ind til leverandøren. Så rammer corona og så sker der ingenting i over to år!! Jeg rykker og rykker og rykker. Alt efter hvem jeg får fat i, i butikken beklager de og siger at jeg bare skal komme og få et par nye, det kan de ikke gøre noget ved eller vi må se hvad leverandøren siger. Om sommeren får jeg at vide at det må vente til vinter og om vinteren siger de at corona besværliggører processen. Til sidst (over to år!!! senere) giver jeg op og da jeg henter stavene igen finder jeg ud af at de aldrig har været sendt afsted. De havde stået i et hjørne på deres værksted hele tiden.

12. marts 2022

Når kompetance er vigtig

Man fornemmer med det samme man træder ind i butikken, at den er ejet af en ægte "skibums" - og det er positivt ment.

Det borger for en kompetent betjening der ved alt hvad der skal vides om ski, støvler og udstyr.

Har både købt ski til mig selv, fået "støbt" støvler til sønnike, lejet kompletpakke med ski/støvler/stave/hjelm og får også skiene serviceret der.

At priserne så også er fornuftige, må siges at være det der hiver en sikker 5-stjernet anmeldelse hjem!!!

9. januar 2022

Kan varmt snbefale Ski & fritid

Kan varmt snbefale Ski & fritid når du skal købe ski, støvler og tilbehør til din skiferie. De har også et godt udvalg af skitøj. Ligeledes er de dygtige til skiservice så dine ski er nyslebne når du kommer til destinationen så du ikke skal bruge tid på det. De giver kompetent rådgivning. Har stor erfaring som skiløbere og er meget service minded.

27. februar 2019

Rigtig god service og et dejligt stort udvalg!

Jeg stod og skulle vælge skistøvler for første gang, og jeg vidste ikke rigtig, hvad der ville egne sig til netop min fod. Den gode service og det venlige personale var enormt behjælpelige med at give råd og finde en perfekt støvle til mig, hvorfor jeg kun kan anbefale forretningen! Det vil ikke være sidste gang, jeg besøger stedet ;-)

11. januar 2017

Danmarks bedste skibutik!

Har fået serviceret mine ski samt handlet hos ski & fritid de sidste fem år, og der har aldrig været det mindste problem på nogle af punkterne. Super billige priser, super service og det bedste gear du overhovedet kan drømme om! Kan kun anbefales!

4. november 2016

Skod butik.....

Mega ringe service og total uprofessionel... Har ødelagt ski ved slibning og personalet aner ikke hvad de laver!!! De burde tage en uddannelse!

3. november 2016
Ski & Fritid-logo

Besvarelse fra Ski & Fritid

Hej Peter (Karsten) :-)

Det var noget af en beskyldning
Vi har serviceret skibranchen i 34år og samler kun på gode oplevelser
Hvis vi har ødelagt en ski eller Board vil vi straks tage kontakt til kunden for at udbedre skaden , evt i form af en ny vare
Det er under ingen omstændigheder noget vi vil skjule, tvært imod 😃
Jeg synes at du skal rette henvendelse til butikken og vise dit problem , så vi kan få det ud af verden ,
Vi er her for din skyld 🎿🏂🌨❄️🚠
Håber du får en god sæson
Mvh jesper

Kompetent og venlig service

Det er bare en af den slags butikker, som man elsker at handle i. De har et godt udvalg og et dygtigt personale.
Man skal nok have forholdsvis god tid, hvis man skal købe ski og støvler, men det skyldes udelukkende, at man får en grundig, venlig og særdeles kompetent behandling. Og den slags kan godt tage lidt tid.
Vi har også fået slebet og voksbehandlet nogle ski - og det gøres manuelt. En helt anden kvalitet end automatisk maskinslibning.

1. februar 2015

Kanon service!

Var forbi butikken idag, da jeg havde problemer med et støvler jeg havde købt i en anden butik. Uagtet dette fik jeg stadig rigtig god service og hjælp til at løse mit problem.
Betjeningen var kompetent og helt uden det altid irreterende "mersalgs pis" tværtimod. =)

Kan på det varmeste anbefale butikken

19. marts 2014

Èn butik som har noget at ha det i!

I mange skibutikker står der en ung sælger som ingen erfaring har med udstyret. Men i Ski & Fritid er personalet uddannet skilærer og opleves som meget passioneret skiløbere!

Jeg har købt flere par ski og et par støvler - specielt støvlerne var jeg bange for skulle blive et marerigt. Men efter at høre flere historier hvor Jesper som er indehaver er lykkes med støvler og at flere skiinstruktører vælger at købe støvler hos Jesper pga. han er dygtig, sprang jeg ud i det! Og det har jeg ikke fortrudt! Super fede Salomon støvler med lækre speciel såler! sidder som skabt til mine ellers underlige fødder!

Ja, jeg har købt en del i butikken og via deres webshop - de gange jeg har købt stort ind har jeg også kunne få nogle gode rabatter!

Jeg kvitterer med 6 stjerner!

30. november 2011

Dårlig, dårlig, dårlig kundeservice

Jeg købte i februar sidste år et par fede lilla moon-boots og var super tilfreds med den service jeg fik hos ski & Fritid. De går så i stykker en måned efter og jeg afleverer dem til reparation,Technica som er producenten af Moon-boots får sendt dem ind og de har åbenbart LANG svartid. Jeg ringer til ski & fritid et par gange og får svaret "Vi har endnu intet hørt fra Technica" - jeg ringer i løbet af sommeren og der er ingen der svarer (finder senere ud af at de så har lukket over sommeren). I NOVEMBER!!!!!! får jeg mine nye moon-boots og FIRE uger er de gået i stykker igen!!!
Jeg afleverer dem start Januar og nu her den 25 februar er svaret stadigvæk "vi afventer svar fra Technica" - jeg har det sådan lidt, jeg har været KONSTANT syg siden Januar (kold lungebetændelse, ondt i halsen, forkølet og bløder nu ud af næsen hver gang jeg pudser den) og det skyldes jeg ikke har nogle vinterstøvler, går rundt i kondisko fordi Ski & Fritid ikke vil give mig pengene tilbage eller give mig et par nye støvler (hvilket jeg absolut ikke vil!!) da de afventer svar fra Technica, dette mener jeg er uacceptabelt, det er jo ikke MIT problem at støvlerne er noget LORT! Dén må Ski & Fritid tage med deres leverandør og ikke tvinge folk til at gå og vente på svar i halve år!

25. februar 2011