Skejby Trykkeri Anmeldelser 44

4,8

Jeg skulle have nogle beachflag med meget kort varsel. Skejby trykkeri leverede til UG på 2 dage - jeg havde en super snak med Christian, som var hurtig til at hjælpe 5/5 stjerner! Jeg vil kun b... Se mere

1. Trykkeri

Hos Skejby Trykkeri leverer vi altid høj kvalitet på både produkter og service - og endda til en skarp pris! Uanset opgave, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

4,8

Virkelig fantastisk service fra…

Virkelig fantastisk service fra Christian, som bare har været en super god hjælp og lige gjort dét ekstra for, at vi løste vores bestilling bedst muligt, trods at vi havde nogle ændringer og spørgsmål undervejs.
Kan kun varmt anbefale Skejby Trykkeri! Christian deserves a raise!

1. december 2025

Fik den bedste rådgivning af Christian og har fået de fedeste trøjer til familieturen. Super service og gode priser. Vil helt sikkert bruge skejby tryk igang helt sikkert anbefale dem.

5. oktober 2025

Vi har handlet med Skejby tryk i flere…

Vi har handlet med Skejby tryk i flere år og det skyldes ganske enkelt én ting. Fuldstændig sublim service fra Christian og hans team. Og til ekstremt konkurrencedygtige priser, i forhold til andre leverandører. Største anbefaling herfra.

16. september 2025

Lynhurtig og Faktastisk service

Vi var lidt sent ude og skulle bruge nogen T-Shirts til fejre en elev som var færdiguddannet.

På trods af tidspresset, fik de lavet dem og sendt på rekordtid til os med ankomst tidlig morgen.
Vores elev har nu et godt minde :D

26. juni 2025

Vi kunne ikke være mere tilfredse!

Vi kunne ikke være mere tilfredse! Vi har fået lavet nogle virkelig fede og super lækre T-shirts til hele vores team – og kvaliteten er helt i top. Trykket er skarpt og ser mega godt ud.

Vi havde kontakt med Christian undervejs, og det var en fornøjelse. Han var hjælpsom, hurtig til at svare og sørgede for, at vi kom helt i mål uden problemer.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – nem proces, god kommunikation og et super resultat. Vi kommer helt sikkert igen næste gang, vi skal bruge tryk!

13. maj 2025

Mere tilfreds bliver man ikke

Særlig god kundeservice fortjener en særlig god anbefaling.
Christian var surværen til at finde en løsning til den opgave jeg kom med. Hans engagement fra telefonsamtale og frem til at jeg modtog ordreren var i særklasse. Produkterne var i god kvalitet, hurtig levering og i en prisleje der er til at betale.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

7. maj 2025

Hjælpsomt og imødekommende personale

Hej med jer,

Tak for hjælpen med tryksager. Dejligt, at I var nemme at få fat på, da jeg havde bruge for hjælp. Christian, som har været kontakten, er imødekommende og gav gerne hjælp og rådgivning :-)

Ordren blev desuden hurtigt udført og leveret inden for få dage. En 5-stjernet anbefaling herfra!

8. maj 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik lovet hurtig proces og levering - alligevel leverede de hurtigere end aftalt. Alt i alt en 5/5 oplevelse.

5. maj 2025

Personlig kundeservice og fleksible produkter

Skejby Trykkeri er et troværdigt, engageret og loyalt trykkeri med et solidt bagland og en moderne tilpasningsevne. Jeg bestilte 25 t-shirts til min drengs klasse, og de skulle hver især tilpasses personligt - hvilket Skejby Trykkeri med glæde klarede. Jeg har udelukkende oplevet varm og personlig kundeservice og en fleksibel hjælp til min forespørgsel. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

24. april 2025

Kundeservice og produkt i topklasse!

Mit valg af Skejby Trykkeri til trykning af min debutroman tog udgangspunkt i de fine anmeldelser på Trustpilot. Jeg må sige, at trykkeriet har levet op til den fine omtale på allerbedste vis. Forløbet, fra den første telefonkontakt med Cristian, til det færdige resultat forelå, har været kendetegnet ved imødekommenhed, hjælpsomhed og stor professionalitet. Dertil kommer, at jeg fik mine bøger langt tidligere, end jeg havde regnet med. Jeg giver hermed Skejby Trykkeri mine bedste anbefalinger. Gert Jeppson.

10. april 2025

Skejby trykkeri

Vi var sent ude med vores ordrer. Vi skulle bruge nogle t-shirts med eget tryk til en personale fest. Vi havde ringet til et utal af forskellige firmaer og alle gav afslag og sagde det ikke kunne lade sig gøre på så kort tid.

Skejby trykkeri løste vores dilemma uden problemer og gav en fantastisk service! Christian var så sød at personligt selv køre ud med trøjerne så de kunne nå at komme.
De blev lige som vi ønskede og Christian sørgede for det hele. 5/5 stjerner herfra, både for service og kvaliteten af trøjerne. En stor anbefaling herfra!

18. januar 2025

Kanon service

Skejby Trykkeri reddede mig på målstregen med en stak t-shirts med eget tryk

Jeg ringede og fik fat i Christian som løste opgaven på halvanden dag og førte en behagelig dialog med mig fra bestilling til levering, kæmpe anbefaling herfra!

19. januar 2025