Skejby Køreskole Anmeldelser

4,7

Jeg vil klart anbefale Skejby køreskole. Særligt vil jeg anbefale Lisbeth som kørelærer. Hun er et varmt, sjovt og tålmodigt menneske. Hun siger tingene som de er, og gør at man føler sig tryg. Jeg va... Se mere

Jeg vil helt klart anbefale Skejby Køreskole. Det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Lisbeth er en utrolig dygtig og tålmodig kørelærer, og undervisningen er overskueligt bygget... Se mere

Har nu haft 17 årige børn igennem køreskoleforløb hos Lisbeth. Klar og struktureret teori og køretimer. glade unge mennesker som oplever at Lisbeth vil dem det bedste. - Begge unge bestod natu... Se mere

Wow hvor var det vildt at være mor til en ung, som var køreskoleelev hos Lisbeth i Skejby-koreskole. Undervisningen var systematisk og struktureret og jeg kunne som ugerne gik tydeligt mærke hvor... Se mere

1. Køreskole

Skejby Køreskole er en seriøs køreskole, hvor et veltilrettelagt forløb sikrer dig et hurtigt kørekort. Meget høj beståelsesprocent - dumpeprocenten er under 10 (gennemsnittet for politikredsen er 36,1 %).

Det tager typisk over 1 måned at svare

Bedste køreskole i Aarhus

Mega glad for jeg valgte Skejby Køreskole/ Lisbeth tilbage i september. Hun er en yderst kompetent kørelære som gør enhver elev sikker i trafikken. Hun har styr på sin undervisning både i teori og praksis.
100% en varm anbefaling herfra

11. december 2020

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse Mathilde 🤗

En klar anbefaling herfra!

Jeg har lige taget kørekort hos Lisbeth og det har været en virkelig, virkelig god oplevelse. Lisbeth er fantastisk til at få én til at føle sig tryg i bilen og man er ikke i tvivl om, at man får den undervisning og de kørsler man skal. En klar anbefaling herfra.

25. november 2020

TAK for den flotte anmeldelse Christine 🤗

Jeg tog kørekort hos Lisbeth

Jeg tog kørekort hos Lisbeth, og det var en super positiv og god oplevelse, selvom jeg følte mig utryg ved at skulle køre bil. En god og ærlig kørelærer som ikke spilder din tid, og går den ekstra mil for at hjælpe dig gennem processen. Kan varmt anbefales.

29. oktober 2020

TUSIND TAK for den flotte anmeldelse Mira 🤗

Lisbeth er en fantastisk kørelærer som…

Lisbeth er en fantastisk kørelærer som støtter sine elever og sørger for at de får det absolut bedste forløb som passer til den enkelte. En ærlig kørelærer som ikke spilder dine penge eller din tid, hun forstår desuden at holde en god balance mellem at støtte når nødvendigt men også at skubbe på når det er nødvendigt.

27. oktober 2020

TAK for en flot anmeldelse Mette 🤗

Jeg tog kørekort hos Lisbeth for et par…

Jeg tog kørekort hos Lisbeth for et par måneder siden, og hele processen var mega positiv! Jeg følte at der var tid til mig, hvis jeg havde brug for noget ekstra, og at jeg blev sendt til køreprøve så snart jeg var klar. Jeg spildte ingen penge på unødvendige kørsler, men følte mig dog stadig taget rigtig godt hånd om, i form af at jeg fik kørt præcis det antal timer jeg havde brug for. Der var også taget rigtig gode forholdsregler i forhold til Covid-19. Positiv oplevelse herfra!

14. oktober 2020

Besvarelse fra Skejby Køreskole

TUSIND TAK Ellen 🌸 Jeg gør mig umage for, at I kun kører det, der er nødvendigt - hvor er jeg glad for, at I også føler dette 🤗

Vis anmeldelser på alle sprog. (67 anmeldelser)