Skanderborgtaxa Anmeldelser 12

1,9

1,9

Under middel

Kvindelig blond chauffør som jeg havde…

Kvindelig blond chauffør som jeg havde den værste oplevelse med!!! Hun kører som om hun sover og ramte kantsten og rabbaten utallige gange! Bad hende om at køre ordentligt efter hun var en tur op over kansten og et par meter på fortovet på Møllegade i byen hvorefter hun brændte helt sammen på mig og truede mig med bål og brand!!! Hun var helt sikkert påvirket af noget!!! PAS PÅ! ældre blond kvinde ved navn Rikke så vidt jeg husker der stod på skiltet!

20. februar 2026

Kan ikke regne med at taxaen kommer

Kan ikke regne med at taxaen kommer, selvom man bestiller den dagen før.
Ringer ind for at høre hvornår taxaen kommer, det kunne man ikke få svar på , måske om en halv times tid, det er ikke i orden når man har bestilt den 12 timer før man skal bruge den ☹️

2. september 2025

Verdens dårligste service og så er det…

Verdens dårligste service og så er det det eneste taxaselskab i Skanderborg. Der var ingen taxaer i Skanderborg i 2,5 time søndag aften og en sindssyg næsvis telefonmand meldte, at de ikke helt vidste om der ville være nogle vognmænd på arbejde, men at der nok heller ikke kom nogen.. Vi sad altså fast i 2,5 time og havde en akut situation med en 92 årig der krævede en taxa.. Men ingen forståelse eller hjælp at hente.

19. juni 2022

Desværre kan man ikke give 0 stjerner.

Desværre kan man ikke give 0 stjerner.

De gider knap tage telefonen og hvis man endelig kommer igennem, kan man ikke regne med at få den lovede vogn.

REGN ALDRIG MED SKANDERBORG TAXA, HVIS I SKAL NÅ NOGET..!!!

15. oktober 2021

Mangel på taxa på trods af at den var bestil dagen i forvejen

Jeg må istemme koret af dårlige anmeldelser og hvis det var muligt at give NUL stjerner, gjorde jeg det.
Har brugt firmaet i ca. 20 år til alskens taxature til og fra stationen i Skanderborg, især i forbindelse med udlandsrejser, hvor man nogle gange skal afsted midt om natten for at nå et fly/en lufthavnsbus. Der har aldrig været noget og jeg har altid fået en god service. MEN.....nu er firmaet blevet en del af Dantaxi og så fungerer det ikke mere. (Har man hørt om noget lignende før måske?)
Jeg skulle nå en lufthavnsbus på Skanderborg Station kl. 6.30 en tidlig søndag morgen. Mit fly gik fra Billund. Ringede dagen før og bestilte en vogn til kl. 6.00 på min bopæl og regnede med at alt var i skønneste orden. Det fandt jeg så ud af dagen efter, at det ikke var! Da jeg havde stået ude ved vejen i 5 minutter i god tid inden aftalt tidspunkt og det stadig var meget mørkt og ingen billygter i nærmeste omkreds, ringede jeg selvfølgelig til Skanderborg Taxa. Efter at have ventet og først skulle igennem tryk-dit-og-dat, kom jeg endelig igennem til en medarbejder (eller et Call center?). Han kunne så oplyse mig om, at der ikke var nogle vogne ude at køre i Skanderborg området.!!!
Men jeg havde jo bestilt en taxa!!!! Jeg var målløs.
Medarbejderen gentog bare, at der ikke var nogen taxa på vej. Han hverken beklagede på firmaets vegne eller forsøgte at finde en løsning.....Det måtte jeg så selv gøre, der var ingen tid at spilde. Men jeg er da fremover ikke kunde hos det firma mere. Har ikke lyst til at udsætte mig selv for en lignende situation. Det virker som om de ikke ved, hvordan man driver forretning. Eller er fuldstændig ligeglade med at de har nogle kunder at servicere.

1. februar 2020

Hvis 0 stjerner kunne gives havde de…

Hvis 0 stjerner kunne gives havde de fået det!
Elendig service!
Bestiller en vogn til 7 personer men ingen gider tage turen og selskabet begynder og lægge på når man ringer for at undgå os!
Fik afvide der var en vogn på vej flere gange men den kom aldrig da alle biler trykkede nej til turen!
Endte med at vente i 3 timer midt om natten hvor vi blev holdt for nar. Derefter kunne vi jo så vælge og gå de 10 km.
Vil aldrig anbefale nogen og bestille en taxa herfra og kommer heller aldrig til det selv.

2. juni 2019

Fuldstændig elendig service

Fuldstændig elendig service, flabet måde at møde kunderne på og efter 50-60 Min ventetid (hvor vi fik at vide at det kun tog 5 min) fik vi endnu dårligere service med knægten i den anden ende af telefonen .... man kan ikke få af vide hvor lang ventetid der er på at vognen dukker op, og når de for at vide hvor lang turer drejer sig om , gider de ikke ...møg firma

11. maj 2019

Elendig service

Elendig service. Bestiller vogn men kan ikke få at vide, om ventetiden er 5 minutter eller 1,5 time, telefonpasseren siger bare “DET VED JEG IKKE!!”. Ringer 20 min senere for at høre om status, men kan kun få lov at trykke på en tast for at registrere en rykker for vognen. Fandt selv hjem...

25. marts 2019

Utrolig ringe service

Utrolig ringe service, har inden for den sidste måned haft brug for taxi kørsel 3 gange, Har flere dage forinden bestilt vogn, så man var sikker på at komme frem til tiden, men ikke en eneste gang, er vognen dukket op til tiden, og ringer man og rykker, får man bare besked om at 800 andre også har forudbestilt, men kunne man så i det mindste ikke sige at der måske kan komme forsinkelser ??? Ti minutter før eller efter aftalt tidspunkt kan jeg sagtens forstå, men 30-40 min's forsinkelse er bare ikke godt nok, simpelthen at holde folk for nar. Det må jo være total dårlig planlægning af kørslen, hvis man kan være uheldig hele 3 gange.

26. november 2018

Patienttransport

Var til kemobehandling i Århus. Var færdig med behandling kl.12.45. En sygeplejerske på afdelingen bestiller transport. Hun kommer tilbage og siger at jeg vil blive afhentet i receptionen kl. 13.10. Jeg er der i god tid og kl. 13.15 ca. kommer chaufføren og spørger efter mig. Jeg følger ham og ude på gangen råber han til mig. Du skal scu blive på afdelingen til jeg henter dig. Fuldstændig utilstedelig opførsel. Han kører med syge mennesker der er presset både fysisk og psykisk. Jeg kan nok svare for mig, og gjorde det også. Min mening er at en sådan person ikke er egnet til at køre med patienter. Skanderborg taxa var hyret af FlexTrafik til turen.

Peder Marthinus Iversen Klit

26. februar 2017

Magen til amatørvirksomhed skal man lede længe efter!

Man ringer og forespørger lån af autostol og en pris på en veldefineret strækning og får en yderst næsvis dame i røret, der lægger an til at det nærmest er en urimelig forespørgsel?!? Når man så med et døgns varsel bestiller en vogn til et bestemt tidspunkt, fordi man skal nå et tog, og de ikke kommer som aftalt, så ringer man i en ordentlig tone og spørger, hvor bilen bliver af og mødes af samme kvinde, der med total arrogance mener, at vognen er bestilt til at køre FRA Skanderborg på det pågældende og ikke til at være på afhentningslokationen! WTF!!!! Hvem bestiller en taxa til at køre FRA dennes vilkårlige udgangspunkt???
Men meldingen lyder, at bilen er på vej. Efter 5 minutters måbende paf-tilstand ringer man op igen og minder om, at man skal være på stationen på et givet tidspunkt, hvilket kvinden efter lang tids undersøgen kan bekræfte, at DE IKKE KAN NÅ for de ankommer først afhentningslokationen ca samtidigt med, at man skulle have været i Skanderborg... Ingen undskyldninger, ingen påtagelse af ansvar, ingen løsningsforslag, men der imod en kommentar om, at man skulle have gjort opmærksom på, at der var tale om et afhentningstidspunkt ved bestilling. Hvad sker der Skanderborg Taxa?!?!? Skal man regne ud for jer, hvornår I skal køre fra den placering den pågældende bil måtte befinde sig på for at være et sted på et givet tidspunkt? Og i hvilken verden kan I nå at være fremme på destinationen få minutter efter afhentning, når der er tale om en strækning på godt 25 km?? Nej nej den her er på jeres kappe! Hvad er jeres job helt specifikt, hvis I ikke engang magter at transportere folk på et aftalt tidspunkt?? Jeg er målløs...

24. juni 2014

Er dette din virksomhed?