Skanderborg Bilcentrum Anmeldelser 64

4,7

Vi har igennem en længere periode brugt Skanderborg Bilcentrum, og vi har været rigtig glade for den hjælp og den service vi har fået. Mennesker bag virksomheden er nogle skønne mennesker som me... Se mere

Har handlet bil med Skanderborg Bilcentrum flere gange og brugt firmaet til service. Det har været fint og aftaler er overholdt. Sidst har S. B. udbedret en parkeringsskade, hvor jeg kunne afhente b... Se mere

Vi har lige købt en ny bil hos Skanderborg Bilcentrum, og har hele vejen igennem fået en super god og fair behandling og service. Allerbedst var da vi hentede bilen, og sælgeren minutiøst genne... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skanderborg Bilcentrum A/S er en af landets største Aut. Mazda & Suzuki forhandlere.

4,7

Godt

3. gang jeg har handlet hos Skanderborg Bilcentrum. Denne gang skulle jeg bytte min 8 år gamle Sandero ud med en ny Duster Journey. Endnu en gang en forrygende service. En bilforhandler med et særdeles venligt personale og et godt værksted. Kan varmt anbefales.

8. marts 2023

Har købt en Dacia Logan for 8 år siden…

Har købt en Dacia Logan for 8 år siden for 158000, med god låneaftale.
Det er et fantastisk køb og den kan køre 200000 km mere.
Værkstedet er dyrt ved Skanderborg bilcentrum men kan bestemt anbefale køb af bil der.
Afgjort

Supplement

Efter ændring

Min ægtefælle har købt bil der . Dacia også men det der var aftalt og bedt om ikke overholdt. Så Dacia er god og købet af Dacia er godt. Men vær kritisk med aftaler og læs alt igennem og optag evt. mundtlige møder. Dog skal de vide at samtalen optages selvfølgelig.

30. juni 2022

Jeg kom til Skanderborg Bilcentrum

Jeg kom til Skanderborg Bilcentrum, med en stor udfordring i at finde den rigtige bil, der kunne passe til min familie. Problemet blev taget meget seriøst og sælger Kenneth Bevan, var yderst kompetent og meget hjælpsom i processen med at finde den rigtige bil. Jeg kan kun anbefale Skanderborg Bilcentrum, som en troværdig forretning, der yder en langt større service og hjælpsomhed end hvad man med rette kan forlange.

21. juli 2021

bedste renault forhandler

købte for 4 uger siden en 3 år gammel renault kadjar og allerede ved min henvendelse vedr bilen via mail følte jeg mig godt behandlet, var så nede og se og prøvekøre den nogle dage senere og fra vi trådte ind i butikken følte vi os velkommen og efter en succesfuldt prøvekørsel skulle vi snakke byttepris m.m og hele vejen igennem blev vi lyttet til, så vi fik en god byttepris for vores gamle bil, fik handlet os til en del ekstra på den "nye" bil og hele vejen igennem var det med smil og masser af info.
havde hørt en masse godt om skanderborg bilcentrum og det levede de helt sikkert op til.
nok det bedste sted vi har handlet bil og aldrig har vi oplevet så god en behandling før.

15. juli 2021

Service 5+

Service 5+service.

Ingen forsøg på ekstra udgifter. Samt god dialog.
Kan varmt anbefale dem.

7. juli 2021

En god autohandler og godt servicested

Jeg har købt 2 biler hos Skanderborg Bilcentrum. Forløbet har været fuldt ud tilfredsstillende!
Derudover har jeg fået lavet og får fortsat lavet service hos Skanderborg Bilcentrum. Jeg har på intet tidspunkt har grund til at klage!

14. marts 2021

Skulle skifter til vinterdæk

Skulle skifter til vinterdæk. Fik på fyldt skrintervæske og fik af vide at sommerdækkene godt kunne klare en sæson mere. Dejlig de er ærlige så man ikke skal bruge unødig penge.

5. december 2020

God rådgivning og service

Jeg har brugt Skanderborg Bilcentrums værksted og dækservice et par år og været godt tilfreds med service, pris og kvalitet.
Da jeg skulle købe en ny, brugt bil, havde jeg allerede fundet en hos en anden forhandler, men ville lige høre, hvad Skanderborg Bilcentrum kunne tilbyde.

De havde aktuelt ingen stående af det, jeg skulle bruge, men sælgeren fandt annoncen på den anden bil og gav en grundig vurdering og rådgivning omkring mit bilkøb hos den anden forhandler.

Det er god service med kundens behov i centrum! Så jeg kan varmt anbefale Skanderborg Bilcentrum - værksted såvel som salgsafdeling.

7. november 2019

Vi har lige købt en Suzuki S-Cross hos…

Vi har lige købt en Suzuki S-Cross hos Skanderborg Bilcentrum, Vi fik en utrolig god behandling så derfor blev det der vi handlede. Lige fra vi kom for at se på en ny bil, til vi fik handlet har vi kun positivt at sige. Vi var blevet anbefalet stedet af bekendte og Skanderborg Bilcentrum lever helt op til deres gode ry. Kan klart anbefales.

4. september 2019