Jeg modtager en kasse hver uge og jeg er så tilfreds, der er rigelig mængder, virkelig god kvalitet og forskellige gode retter. Selv mine børn kaster sig ud i nye ting, med stort velbehag. Jeg syntes... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Skagenfood fiskepakker og måltidskasser: Frisk fisk fra nordjyske havne - leveret direkte til din hoveddør. Skønne smagsoplevelser til børn og voksne siden 2001.

Hyttefadsvej 8, 9970, Strandby, Danmark
- 70200630
- kundeservice@skagenfood.dk
- www.skagenfood.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Høj kvalitet
Gode råvarer, nemme opskrifter og rigtig god kundeservice.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Friske varer og dejligt med levering om…
Friske varer og dejligt med levering om natten.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Helt vild gode råvarer og dejlige…
Helt vild gode råvarer og dejlige opskrifter

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Vi har fået måltidskasser i et års tid
Vi har fået måltidskasser i et års tid, uden problemer.
Nu er der begyndt at mangle rigtig mange produkter i måltidskasserne.
Vi har desværre set os nødsaget til at opsige abonnement.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Jeg modtager hver 14 dag en kasse frisk…
Jeg modtager hver 14 dag en kasse frisk frugt fra Skagenfood, den er jeg mega glad for, dejlig frisk frugt, lige til døren. Tak for det

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Skagen food er overordnet en ok…
Skagen food er overordnet en ok måltidkasse leverandør.
Kasserne kommer som de skal og det er sjældent at fødevarer er fordærvede. Retterne smager godt. Der er nok af varerne.
Men helt generelt er opskrifterne for dårlige.
De ikke præcise nok, dvs. at man bliver i tvivl om, hvordan det skal laves. Skal grønsager skrælles? Man ved det aldrig helt.
De er ikke skrevet i en fornuftig rækkefølge, f.eks. steg kød i fem min og kom derefter grønsagerne ned i gryden. De skulle altså have været skrællet og skåret i terning.
Endelig er der kuk i det med mængderne fordi de er autogenereret ifht hvor mange man er. En del af produkterne er uden betegnelser på hvor meget man får, så tingene skal tit vejes.
Det ville give en stjerne mere hvis de fik fikset opskrifterne

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Jeg har haft frugt og snack kassen…
Jeg har haft frugt og snack kassen nogen gange, men jeg kunne ikke nå at spise al den frugt, før det blev "kedeligt og nogen gange dårligt". Der er for meget til een person.

Stor ros til Skagenfood
Skagen Food får 4 stjerner med pil op😊
Vi er meget glade for Louisa Lorang’ s “Lynkassen”.
Alt kød er fra fritgående dyr og grøntsager og fisk meget velsmagende og friske råvarer, som vi nyder at tilberede.
Det er en stor lettelse i hverdagen ikke at skulle tænke over: hvad skal vi spise i aften.
Stor ros til Skagen Food og Louisa Lorang
Inga Kruse og Joram Potoker
Birkerød

Vi er ok glade for kasserne
Vi er ok glade for kasserne
Dog ville jeg ønske man kunne til og fra vælge nogle opskrifter
Jeg synes opskrifter tager længere tid end det anførte
Meget skralle og hakke tid

Selv købe ind !!!
Nu købt kassen med professorens grønne grød 3 gange, 1 gang perfekt, 2 gang er avokado som sten og kan ikke bruges, defor en tur i Neto, 3 gang mangler der persille, hvidkål og avokado hårde som sten. Jeg kan ikke rigtigt se ideen i at modtage en kasse, hvor jeg alligevel skal købe ind selv.
Så kan jeg jo bare købe det hele ind og spare de penge.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Måltidskasser vi generelt er glade for
Måltidskasser vi generelt er glade for. Lidt dyre, men råvarerne er friske og lækre.
God variation i retterne - dog kunne salaterne trænge til mere variation og kreativite.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Vi køber madspildskassen med…
Vi køber madspildskassen med grøntsager. Grøntsager, der er i overskud, når de øvrige kasser er pakket. Altid friske og varieret udvalg og til en billig pris. Altid mulighed for at lave mange varierede måltider

Besvarelse fra Skagenfood.dk
For besværligt og for dyrt.
Min oplevelse med Skagen Foods måltidskasser har desværre været ret skuffende. For det første tager retterne langt længere tid at lave, end hvad man bliver stillet i udsigt. Det, der burde være en nem og hurtig hverdagsløsning, ender ofte med at blive en stressende og tidskrævende affære i køkkenet.
Derudover er opskrifterne dårligt forklarede. Flere trin virker uklare eller mangler helt, hvilket gør det svært at følge med – især hvis man ikke er vant til at lave mad. Man står ofte tilbage med spørgsmål undervejs, som man selv må forsøge at løse.
En anden stor udfordring er ingredienserne. De er ikke tydeligt opdelt efter retterne, så det bliver hurtigt forvirrende at finde ud af, hvad der hører til hvilken opskrift. Det skaber unødvendig frustration og gør hele oplevelsen mere besværlig, end den burde være.
Alt i alt lever måltidskasserne ikke op til forventningen om at gøre hverdagen nemmere – tværtimod gør de det mere kompliceret. Til den pris burde måltidskasserne bare spille!

Nemt at bestille
Nemt at bestille, lækkert grønt og frugt, leveret til døren, måske ser jeg snart på at udvide sortimentet

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Meget nemt og meget lækkert
Meget nemt og meget lækkert. Nok fisk og hele tiden forskellige opskrifter,der er nemme at gå til.

En god madoplevelse
En god oplevelse hver gang jeg modtager en måltidskasse fra Skagen food

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Lækker frisk fisk og god inspiration…
Lækker frisk fisk og god inspiration til menuen.

Punktlig levering
Punktlig levering. Generelt fine råvarer. Økologisk. God variation i retterne.