Jeg modtager en kasse hver uge og jeg er så tilfreds, der er rigelig mængder, virkelig god kvalitet og forskellige gode retter. Selv mine børn kaster sig ud i nye ting, med stort velbehag. Jeg syntes... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Skagenfood fiskepakker og måltidskasser: Frisk fisk fra nordjyske havne - leveret direkte til din hoveddør. Skønne smagsoplevelser til børn og voksne siden 2001.

Hyttefadsvej 8, 9970, Strandby, Danmark
- 70200630
- kundeservice@skagenfood.dk
- www.skagenfood.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Lækre opskrifter og meget friske varer
Lækre opskrifter og meget friske kvalitetsvarer.
Ret simple at lave.

Super lækkert og friskt
Super lækkert og friskt. Punktlig levering. Dejligt med den ugentlige fisk.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Lækker mad og leveringen fungerer…
Lækker mad og leveringen fungerer upåklageligt. Herhjemme gør det hverdagen nemmere plus vi får spist fisk oftere end vi ellers ville få gjort.

Lækker måltidskasse
Lækkert, økologisk mad. Udførlige instruktioner.
Nemt og lækkert. Value for money.

Lækre friske råvarer
Lækre friske råvarer. Tidsplanen holder. Sammensætninger vi ikke selv havde fundet på. Mængderne passer (bestiller 3 pers. til 2 voksne og 2 børn (3 og 6 år).

Virkelig lækre råvarer
Virkelig lækre råvarer, lette og forståelige opskrifter. Jeres måltidskasser og andre madkasser giver mig stor glæde ved at lave mad og giver masser af inspiration.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Total luksus og kvalitet for alle…
Total luksus og kvalitet for alle pengene. Kan varmt anbefales.

Friske råvarer. Super emballage håndtering
Vel emballeret, friske og flotte råvarer. Fine opskrifter. Jeg har testet et par af kasserne efterhånden og har fundet mig tilrette med en af dem. Jeg er begejstret for det udbud af varer der er hos Skagenfood. Sammensætningen på Grødkassen er super.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Lækre spændende opskrifter, friske råvarer!
Lækre spændende opskrifter, friske økologiske råvarer, fint pakket og leveret. Lige til at gå til! ;)

Besvarelse fra Skagenfood.dk
God og nem levering af overskuelig…
God og nem levering af overskuelig måltidskasse med gode, friske råvarer.
Når chaufføren leverer måltidskasse tager de emballagen med fra den gamle.
Hjælpsom kundeservice, der svarer grundigt og hurtig.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Jeg får tjæptkassen hver anden fredag.
Jeg får tjæptkassen hver anden fredag.
Det er en fornøjelse. Det er fisk og tilbehør til 2 personer. Det er økologisk og alt er delikat og lækkert og pakket så fint med opskrift.
Jeg anbefaler dette meget… hvilken nydelse… tak til Skagenfood

Skagen er sagen
Skagen er sagen.
Vi må have prøvet alle 'madkasserne'. Ingen af dem særligt længe. Enten har der manglet ingredienser, eller også var opskrifterne for uinspirerende. Nogle for dyre i forhold til prisen.
Hos Skagen får man valuta for pengene og opskrifterne er lette at gå til. Og der er så rigelige ingredienser, at der kan blive til en ekstra middag.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Gode friske råvarer med super lækre…
Gode friske råvarer med super lækre opskrifter, der er nemme at gå til.dwt hele leveres til døren, og Kundeservice svarer med det samme👍

Altid lækre råvarer
Altid lækre råvarer, gode lette opskrifter. Sund og nem mad. Jeg er så glad for vores abonnement

Fantasi og kvalitet
Til Skagenfood,
jeg og min kone har i gennemsnit fået to fiskekasser hver anden uge i måske 20 år. To gange har jeg måttet skrive til jer om vores begejstring. Nu må jeg til det igen: Det er fortsat ikke lykkedes jer at give os samme ret to gange. Jeg fatter ikke jeres opfindsomhed. Og retterne har stadig enestående kvalitet.
Tak, Henrik Galbo

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Gode råvarer og en fantastisk hjælpsom…
Gode råvarer og en fantastisk hjælpsom kundeservice. Har haft div abonnementer og også købt mad til nytår flere gange.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Rigtigt god mad og gode opskrifter
Rigtigt god mad og gode opskrifter, med en dejlig kundeservice også.

Spændende og velsmagende
Spændende, velsmagende retter i favoritkassen.
Rigtig god kvalitet, grundige opskrifter og alt pakket omhyggeligt og ordentligt. Vi er meget tilfredse.