glasset sprunget igen.
Vores firma købte 16 skagen ure til folkene i julegave og 5 af dem er glasset sprunget i!
Anbefaler andre både private og firmaer ikke at købe disse Skagen ure...
Skagen, ferie på Toppen, turistbureauets website for ferie i Skagenområdet, Det sker i Skagen, gode overnatningstilbud
Anbefaler andre både private og firmaer ikke at købe disse Skagen ure...
Min datter fik 2 Skagenringe af sin mormor og morfar i julegave. Bedsteforældrene bor i Jylland og har købt ringene der. Ringene var en anelse for store, så min datter ville gerne bytte dem til en nummer mindre, eller nogle andre. Hun ville IKKE have pengene tilbage. Vi bor ved Roskilde og der var ikke mulighed for at bytte der..Min datter finder så endelig en dag, hvor hun har mulighed for, alene, at tage toget til København, for at gå ind i den "rigtige" Skagenbutik. Hun har æske og kvittering med derind.
Den kvindelige ekspedient siger bare til hende. "Dem kan vi ikke bytte" ??
de skal byttes hos den forhandler de er købt hos?? Hvad sker der??
Ikke engang Skagenbutikken vil have deres egne ringe retur…
Min datter blev rigtig ked af det- og hendes mormor og morfar. Føj for en dårlig behandling. Vi køber ALDRIG noget fra Skagen igen, og advarer alle vi kender. Mangel på service, forståelse og empati for andre mennesker skal man lede længe efter. ØV……..
Jeg fik et skagen ur i julegave, havde det på ca. 14 dage, hvorefter glasset gik i stykker pga. spænding i glasset. Jeg kunne få isat et nyt glas for kr. 400, idet firmaet ikke gav garanti på glas.
Der ville ikke kunne gives garanti på et nyt glas - Gad vide hvorfor???
Nypris for ur kr. 995,00
Vi får ofte fra Skagen - god mad og super kvalitet. Måske lige i den dyre ende, men så længe resultatet er godt, så er vi glade.
Det er en rigtig fin side, hvor det er nemt at finde den information man har brug for. Brug den så den bliver endnu mere tydelig