Mad til et stort bryllup helt i gennem fantastiske, så vel tillave smagt fantastisk, kokken anrettede det så flot på tallerken, alle gæsterne roste maden, Og rigeligt mad det kunne ikke være bedre.... Se mere
Dårlig betjening, flabet tjener, ringe mad (kold og uden smag) kedelige lokaler og ikke særlig pænt rengjort toilet. Da vi betalte fik vi fornemmelsen af surhed over vi ikke gav drikkepenge, m... Se mere
Vi har netop holdt fest og fået leveret den lækreste tapasbuffet fra Skævinge Kro. Maden blev leveret præcist på aftalt tid og var anrettet smukt på træbrædder. Forinden havde vi fået super gode tip... Se mere
Mad ud af huset til datterens konfirmation. Alt klappede, lige fra bestilling til dialog om menyen med de tilvalg og fravalg som konfirmanden havde :-) Kokken som kom og anrettede maden (ros ti... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Trygge rammer er starten på en god fest. Når mærkedage skal fejres er det vigtigt, at alt foregår som det skal, så du kan føle dig tryg under hele arrangementet. Vi har plads til at betjene selskaber op til 300 couv. i samme lokale. Vi har 4 forskellige festlokaler at vælge imellem. Du kan vælge mellem vores faste selskabsmenuer eller vi kan sammensætte din helt personlige menu. Vi sørger for det hele og er gerne behjælpelig med at skaffe levende musik. Eller du kan få maden bragt hjem. Kontakt os på tlf. 48 28 80 06 – 21 73 20 97. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
jernbanevej 1, 3320, skævinge, Danmark
- 21732097
- skaevingekro@hotmail.com
- www.skævingekro.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi har brugt Skævinge kro buffeter ud…
Vi har brugt Skævinge kro buffeter ud af huset til vores børns konfirmationer. Skøn veltillavet mad som gæsterne var begejstrede for begge gange. Vi kommer helt sikkert til at bestille mad derfra igen.
John Mogensen koncert med middag.
John Mogensen koncert med middag.
Mad ingen succes, elendig akustik, som orkestret ikke tog hensyn til. Og man skal da ikke give 20 kr for postevand når man samtidig køber flere flasker vin.
Så desværre en dårlig oplevelse
Ikke en god oplevelse
Ikke en god oplevelse. Har i weekenden været til konfirmation på Skævinge Kro. Vi har et barn som er multi allergier. Gluten og laktose allergier. Værtsparret havde på forhånd været og snakke med kokken, og alt var under kontrol, vi skulle bare selv medbringe brød. Hvilket vi også meget gerne gør. De fik at vide at de ville lave mad uden brug af gluten og laktose til ham. Men NEJ NEJ NEJ , aldrig er vi da blevet latterliggjort så meget. Forretten vælger de så at stege i smør, hvilket han ikke tåler, hovedretten vælger de så at komme dressing på at salaten med laktose i, hvilket han ikke tåler, sovsen lavet med mælk, hvilket han ikke tåler. Desserten var der slet ikke sørget for noget til ham. Havde heldigvis noget kage i bilen han kunne få. Til kaffe var der heller ikke sørget for noget til ham, ej heller til natmad. For det så ikke er løgn smed de resten af det vi selv skulle komme med ud, og ordet undskyld blev bestemt ikke sagt. SÅ ALLE MED PÅRØRENDE MED ALLERGI HOLD JER VÆK. FIND ET STED HVOR MAN KAN STOLE PÅ HVAD DER BLIVER SAGT.
Do and the dodos og vanvittig pris på Verdi.
Vanvittig pris på Sparkling Verdi, 350.-.
Aftenens "dyreste" rødvin kostede 345.-. Vi bestiller en flaske Verdi til maden og er ved at kløjs, da vi får regningen på vores Verdi, der koster ca. 39.- i butikkerne. Vi er udemærket klar over, at det er på resturant, vi skal støtte de erhvervs drivende efter Corona osv,....- men come on 350.- for en flaske Verdi.😱☹
Jeg var til julefrokost med 18…
Jeg var til julefrokost med 18 mennesker. Vi blev placeret ved to borde i et stort, overfyldt lokale. Lydisolering totalt fraværende, så man kunne kun tale/ råbe med sin sidemand.
Da maden kom var der lange køer ved de to buffeter. Kødet var kedeligt, "anden" var et fad med lår, som smagte gammelt. Grønsager og salater meget sparsomt.
Dessert og ost kom efter ventetid og kun på et bord, så igen en kæmpekø.
Bestemt ingen god oplevelse og slet ikke prisen værd.
Super oplevelse
Hentede mad til min 60 års fødselsdag.En Buffet hvor vi havde lavet et par tilvalg.Sikker en oplevelse,utrolig dejlig mad.Både klassiker og helt nye smags oplevelser. Kan kun anbefales
Virkelig god mad, men....
Virkelig god mad, som altid!
Men den ældre kvinde, som er tjener der, er fuldstændig forfærdelig og virkelig lidt serviceminded.
De andre tjenere er virkelig gode og meget serviceminded.
Så god mad, men ringe service af den ældre kvinde.
Fantastisk Mad og Service!!
Vi fik mad fra Skævinge kro i forbindelse med vores datters studentergilde. Ofte før har vi fået mad fra Skævinge kro, samt holdt konfirmation på kroen.
Som altid skuffer Skævinge kro aldrig!
Maden blev leveret af en sød, høflig og serviceminded ung mand, som gennemgik menuen, samt fortalte hvordan og hvad vi skulle forberede.
Maden var en kæmpe succes blandt gæsterne!
Vi havde fået rettet menuen til, i og med at en af gæsterne kun spiser kylling. Her fik vi en fantastisk ret som alle kunne lide!
Det er en klar anbefaling herfra og der er ingen tvivl om at vi vender tilbage!
Hilsen Dan og Annette
(Det er Julies (studenten) konto som er tilkoblet)
Fantastisk “take away”...
Fantastisk “take away”
Fik jeres super lækre laks, oj hvor var det godt, håber bare I fortsatte dette fantastiske tiltag ❤️❤️
Tak for fantastisk mad og jeres gode…
Tak for fantastisk mad og jeres gode humør og gæstfrihed til vores mors 75års fødselsdag.
Kunne man give flere stjerner have i stadig fået fuldt hus.
Kan kun anbefales (samt overnatning)
Tusind tak
Nytårs Menu 2019.
Tusinde tak for en lækker 2019 nytårs menu!! Smagte fantastisk ! Virkeligt lækkert!

Besvarelse fra Skævingekro
Et stort tak!!
Vi har netop holdt vores bryllup hos Skævinge kro, og kan kun give de bedste anbefalinger. Lige fra starten med John og planlægningen, kokkens gennemgang af hver eneste ret til Jette der sørgede for at alt bare kørte som smurt. I skal alle have en stor tak for at gøre vores bryllup til en fantastisk aften og de bedste anbefalinger.
Har købt mad til vores Sølvbryllup
Har købt mad til vores Sølvbryllup - fik fat på John fra Skævinge Kro - som fik lavet den mest pragtfulde mad - tiden for levering og det hele var overholdt til punkt og prikke - KAN ANBEFALDE Svinekæber - de var super gode og alle vores gæster var vilde med dem. John & Crew tak for god mad.