Lagerstatus som passer: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Butikken sender selv mail med Track and Trace-nr.: Nej, mail fra fragtmand Varen afsendes samme dag som pengene trækkes: Ja En temmelig f... Se mere
Langt ude på landet finder man den dejligste tøjbutik, hvor fingeren altid er på pulsen og hjertet det rette sted. Hvor kunderne hurtigt bliver kendte og særlige ønsker opfyldes. Her er plads til grin... Se mere
Har flere gange besøgt butikken. Sikke en skøn butik og dejlig betjening. Rart når ekspedienten siger sin ærlige mening. Susanne kan huske en og husker også hvad man har købt. Kommer helt sikkert ige... Se mere
Tøj fra kendte mærker som Street One, E Avantgarde, Thing, Marta De Chateou. Også stort udvalg i hørtøj i meget høj kvalitet. Egen import fra Frankrig og Italien Gratis fragt uanset køb.
Pinnebjergvej 5, 8620, Kjellerup, Danmark
- salg@sjtekstilogkunst.dk
- www.sjtekstilogkunst.dk
Jeg har handlet her en del gennem årene…
Jeg har handlet her en del gennem årene og det er rigtig god kvalitet, kæmpe udvalg og gode priser. Kunne dog være rart, hvis man kunne sortere efter størrelse, for der er jo ingen grund til at sidde og kigge alle de kjoler igennem, der er for små eller store. Har også fået god rådgivning over telefonen, da jeg første gang skulle købe her i 2021. Nu har jeg igen en pakke på vej herfra og glæder mig til at modtage den:-)
Onlinebutikken havde nogle gode tilbud
Onlinebutikken havde nogle gode tilbud, men brugergrænsefladen føltes forældet og klodset. Det var nemt at afgive en ordre, men det var besværligt at spore forsendelsen. Produkterne ankom som forventet, men den manglende kommunikation fra butikken lod meget tilbage at ønske.
100 % tilfreds.
Igen har jeg handlet hos Sjtekstilogkunst. Det har jeg efterhånden gjort rigtig mange gange. Og altid har jeg været tilfreds. Desuden vedlægger de returlabel hvis man ønsker at sende en ordre tilbage, hvilket jeg dog kun har benyttet mig af en gang.
Hver eneste gang er mine varer kommet frem dagen efter.
Jeg handler primært på nettet, men har også været i deres forretning. Der bliver man budt på både kaffe og chokolade.
De er super gode til at hjælpe, og siger også hvad de mener.
Jeg har kun stor ros til dem :D
Skøn butik med fokus på gode materialer
Har lige opdaget butikken, som er fyldt med tøj i naturlige materialer - hør, bomuld, uld, silke. Det er en fornøjelse at komme på besøg - rimelige priser og god service. Jeg glæder mig til næste besøg 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Handler jævnligt på webshoppen
Handler jævnligt på webshoppen, hvor varerne sendes lyn hurtigt. Et par gange om året tager jeg turen til Kjellerup og besøger butikken. Får altid fantastisk hjælp og kommer hjem med dejlige køb, som jeg ikke selv ville have valgt ud, men som jeg er rigtig glad for.
Når man er str 50, er der ikke mange butikker med lækkert tøj. Men SJtekstil har altid noget!
Jeg har handlet en del her
Jeg har handlet en del her. Der er altid en fantastisk stemning og super service. Webshoppen er nem at finde ud af 👍🌹
God oplevelse
Jeg har fulgt Sjtekstilogkunst siden start og har handlet på deres webshop og kan varmt anbefale dem 👍😍
Super god kundeservice og lynhurtigt…
Super god kundeservice og lynhurtigt ekspedition.
Har handlet mange gange via web shoppen og modtager varen max 2 dage efter. Altid pænt og forsvarlig pakket ind.
Hist hvor vejen slår en bugt, ligger sjtekstil
På landet , Men alligevel tæt på. For man kan få vare tilsendt via webshoppen. Bedre service findes ikke. God stemning i butikken. Lækkert udvalg.. stor anbefaling herfra
Søde og venlige. God service.Smart og prisvenlig
Kan altid finde noget smart og til få penge.
Betjeningen altid venlig og hjælpsom.
Har handlet der mange gange og bliver ved med det.
Super god kundeservice og lynhurtigt…
Super god kundeservice og lynhurtigt ekspedition.
Har handlet mange gange via lives og modtager varen max 2 dage efter. Altid pænt og forsvarlig pakket ind.
Her er kunden i centrum.
God service fra meget venligt personale. Billige og gode produkter. Jeg har været meget tilfreds med mine køb. Kommer helt sikkert igen.
SUPER forretning.
ALTID super service
ALTID parat til at hjælpe
ALTID nyt og smart tøj
ALTID super hurtig levering
ALTID gode priser
TAK Susanne og team! 👏👏👏
Lækker, lille forretning
En anderledes forretning. Bredt udvalg og meget fin service. Glæder mig til at komme ud at julehandle i den lækre, lille forretning.
Vi ses🎄
Jeg har handlet der flere gange
Jeg har handlet der flere gange , med stor tilfredshed
At handle hosvsj tekstil og kunst erven…
At handle hos sj tekstil og kunst erven fornøjelse altid gud betjening og gode produkter, altid hjælpsomme med at finde tøj.
En utrolig skøn butik
En utrolig skøn butik, og nogle dejlige folk 😊😊
Hvor man altid finder det man ikk viste man manglede….
Hos sj tekstil og kunst
Hos sj tekstil og kunst, får man en fabelagtige kundeservice.
Vi var en gruppe kollegaer, der var derude en aften, ejeren sprang hurtigt rundt og vi havde ALLE en super hyggelig aften.
Priserne er fine, præcis som personalet er søde.
Har både handlet i butikken og på…
Har både handlet i butikken og på webside og har altid fået en helt fantastisk betjening. Mødes altid med smil og venlighed. Kære piger i er fantastiske🤗❤❤
Jeg har kun rosende ord at sige om SJ…
Jeg har kun rosende ord at sige om SJ tekstil og kunst.
Stort udvalg, rimelige priser, god og kyndig betjening. Jeg har handlet der 2 gange og sidst var jeg ude for at købe en overgangs jakke.