Sit 'n Sleep Anmeldelser 153

2. Sengeforretning
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Madrasbutik
  5. Sofabutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Looking for mattress stores in California? Sitnsleep has a variety of locations in the Los Angeles area. Find the location nearest you for the best mattress sales in CA.

4,8

Hurra for Sit'n Sleep i Herlev

Hej.
Fik hjælp til påsætning af ben samt fixet et armlæn, hvor gevindet var røget ud på min nye sofa. Talte først med en meget behagelig ekspedient. Istedet for at vente på et nyt armlæn kom der en meget venlig ansat fra Sit'n Sleep og fixede det hele. Fantastisk service,helt i top😉😉😉

23. september 2025

Aldrig

Aldrig, aldrig, aldrig køb noget fra Sit in Sleep!

Puha, en butikschef… lad mig starte med at sige det sådan:

Jeg starter med at købe nogle sofaer (ikke billige). Allerede efter kort tid kan jeg se, at der dukker noget ud af sofaen – noget i stoffet, som bestemt ikke burde være der.

Jeg kontakter dem, og de kan godt se, hvad det er. Jeg får besked på, at jeg kan få nogle nye. Fint nok – jeg vælger så en anden type sofa, hvor jeg endda betaler lidt mere af egen lomme. Det er fair nok, da det er mit valg.

Men de nye sofaer begynder pludselig at lave mærkelige pletter, især på den ene, som er en personers sofa. Jeg kontakter dem igen og får besked på, at jeg skal prøve med en rensemaskine osv. Jeg prøver, selvom jeg allerede vidste, at det intet havde med snavs at gøre – for INGEN spiser i min stue. Pletterne forsvinder ikke.

Der går tid mellem alle disse mails. Allerede i 2023–2024 kontakter jeg dem, da de første pletter begynder at komme frem. Jeg tænker, at det er bedst at få sagen registreret, fordi der naturligvis er garanti. Men pletterne bliver med tiden meget mere tydelige, og sofaen bliver direkte grim at kigge på.

I 2024 sender de en tekniker ud. Han kan ikke forklare, hvorfor pletterne er der, men han kan selv mærke, at det er stoffet, der giver de synlige mærker. Han prøver at rense, men uden resultat.

Endnu en gang får jeg samme besked: prøv med dit og dat. Jeg prøver igen og igen – stadig intet. Til sidst giver jeg simpelthen op.

I 2025 er pletterne blevet meget værre, og stoffet ser endnu mere mærkeligt ud. Jeg kontakter dem selvfølgelig igen, men denne gang får jeg en endnu dårligere behandling. Jeg får bl.a. at vide: “du har kontaktet os flere gange ang. de her ting”. Ja, selvfølgelig har jeg det – for det er ikke en sofa, jeg har lyst til at have stående i min stue.

Jeg forklarer igen, hvad og hvordan. Jeg havde endda en anden fagmand ude at kigge, som mente, at det er stoffet i sig selv, der er defekt, og han syntes, det var mærkeligt, at butikken ikke selv kunne se det. Men Claus (butikschefen) mente stadig, at nej – det var det ikke.

Jeg får til sidst besked på, at det ikke er en fejl fra deres side. Da jeg fortæller, at det er for dårligt, og at jeg selvfølgelig vil lave en anmeldelse, så andre kan passe på, bliver Claus sur og skriver følgende i sin mail:

“At begynde at fremsætte trusler om Trustpilot eller andre fora, samt insinuere at vi ikke tager din sag alvorligt, giver mig ikke just anledning til at bringe yderligere løsningsmodeller på banen, men bestyrker mig blot i at der ikke er mere vi kan gøre herfra. Hvorvidt du ønsker at kontakte hvad du kalder en ’uafhængig tekniker’ for egen regning, må være helt op til dig. Jeg beklager, men jeg betragter sagen som afsluttet fra vores side.”

Jeg mener ikke, at jeg truede – jeg ville advare andre. Og det er præcis det, jeg gør nu.

Aldrig køb fra dette firma igen. Uanset hvilke tilbud de kører, er det et uansvarligt firma, som kun tænker på penge – og ikke på kunder. Sidst men ikke mindst: den værste kvalitet, jeg nogensinde har oplevet.

8. september 2025

Sit n Sleep i Næstved gør det igen

Sit n Sleep i Næstved gør det igen, jeg har efterhånden været i en del møbelhuse og den service og imødekommenhed jeg fik af Danielle og hendes kollega var simpelthen sublimt. Denne gang skulle jeg ikke købe noget men bruge noget hjælp til en spisebordsstol som var gået i stykker og selvom det ikke var en ordre så slap de hvad de havde i hænderne og ville hjælpe og lyttede til os. Jeg tog deres tid og de ville blot hjælpe, det er ikke mindre end ordentlighed og menneskeligt, en deciplin mange andre bolighuse og forretninger kunne lære lidt af. Hvis en forretning vil mestre denne disciplin så besøg sit n sleep i Næstved. Det fortjener 5 stjerner.!

24. august 2025

Jeg bestilte en Nova-sofa med open end…

Jeg bestilte en Nova-sofa med open end i grøn farve i butikken i Hillerød. Jeg fik at vide, at det var den samme model, som stod udstillet i butikken. Efter cirka 4 uger modtog jeg sofaen, men da jeg åbnede emballagen, kunne jeg med det samme se, at kvaliteten ikke var i orden.

Jeg kontaktede kundeservice med det samme, men fik at vide, at fordi det var en specialbestilling, ville de tage 25 % af beløbet, hvis jeg ville returnere den. Det forstår jeg ikke – jeg har hverken ændret farve, stof eller model. Det er præcis den samme sofa, som både stod i butikken og som også findes på deres hjemmeside.

Jeg gjorde det helt klart i butikken, at jeg ønskede den samme sofa som udstillingsmodellen, og jeg fik ingen information om, at det skulle være en specialbestilling. Først efter købet blev der sendt en ordrebekræftelse til min e-mail. Jeg åbnede den ikke med det samme, fordi jeg troede, alt var i orden. Først da jeg modtog et afslag fra kundeservice, gik jeg tilbage og så, at der i ordrebekræftelsen stod: "Specialbestilling kan ikke annulleres eller returneres."

Dette var ikke noget, vi havde aftalt i butikken, og jeg føler mig snydt og dårligt behandlet som kunde. Jeg har betalt cirka 12.247 kr. for en sofa, normalprisen var 20.412 og 40% tidbud jeg ikke er tilfreds med – og som jeg ikke må returnere.

Jeg kommer aldrig til at handle hos Sit and Sleep igen og vil heller ikke anbefale dem til andre.

18. august 2025

Tak for en god behandling Sit &Sleep i…

Tak for en god behandling Sit &Sleep i Ishøj specielt Tak til Marcus . På grund af fejl levering sørgede han for at vi fik en anden sofa som plaster på såret blev den også monteret hjemme hos mig .Mange tak Marcus .Vil klart anbefale Sit &Sleep i Ishøj for god kundebetjening I får 5stjerner fra mig

2. december 2024

Må sige er at jeg haved forstillet at…

Må sige er at jeg haved forstillet at det var et ordentligt møbelhus og aldrig er jeg blevet så skuffet over en butik køber en spisebord med levering tirsdag komme mandag får af vide hvis jeg køber stole idag kommer de med imorgen så det gør jeg,mandag formiddag ringer de og siger at de ikke kan komme og laver det om til fredag der kommer de heller ikke ,vil så komme med det om lørdagen så nej tak og giv mig mine 8000 kr igen

1. marts 2024

KÆMPE TAK TIL PERSONALET PÅ LAGERET I BRØNDBY

Har lige købt en rigtig lækker sofa hos Sit'n Sleep og vil bare give vores tilkendegivelse af dette køb, som har været absolut til UG med stjerner:-)
Ikke mindst, da vi skulle afhente den på lageret i Brøndby. Ikke før har vi fået SÅ udsøgt service. Regnen silede ned og 3 søde medarbejdere hjalp os ( min datter og jeg) med at læsse den på traileren. (De var tungere end vi havde forventet.) Så KÆMPE tak for det. ( Opvejede det, at den mandlige sælger i butikken( Ishøj) efter vores mening, ikke var særlig professionel og ikke lod os være alene et øjeblik, for at drøfte hvad vi skulle vælge!)

18. september 2023

Professionel rådføring - 5 stjerner!

Jeg har sammen med min kone købt nogle rigtig lækre sofaer fra Sit’N Sleep Ishøj. Fra det moment vi trådte ind i butikken stod skønneste Jeanette klar til at hjælpe os. Hun gav en virkelig god vejledning i at bygge de sofaer vi nu ønskede os. Virkelig rar person. Ikke nok med al den vejledning der nu kunne gives mht. sofaerne, så valgte hun også at rådgive os med økonomiske muligheder (vi havde ikke lige pengene på stedet til de møbler vi købte) og har bare alt i alt været total hjælpsom. Det er ikke sidste gang jeg træder ind i deres butik. Tak for alt Jeanette! Tusinde tak!

31. marts 2023

Købte en spisebord i træ og fik at vide…

Købte et spisebord i træ og fik at vide at det var olieret, det fandt jeg hurtigt ud af det ikke var da der kom en plet på det med det samme. Det er efter et par måneder allerede blevet utrolig grimt. Fortryder mit køb rigtig meget.

15. oktober 2022

Ekstrem dårlig service.

Ekstrem dårlig service.
Vi var rundt at se på forskellige sovesofaer, og en af forudsætningerne var, at der skulle være plads til at stuve en dyne under sofaen.
Efter at have besøgt et par butikker, endte vi hos dette firma, og alt var klappet og klart. Vi betalte, og sofaen skulle efterleveres til vores adresse.
Stor er vores undren, da den stuve-pose, som var forudsætningen ikke var med i leverancen.
Efter kontakt til butikken, får vi at vide, at det kunne vi jo selv regne ud, da den ikke var på demo-modellen. (!!).
Vi kunne jo selv gå ude at købe en tilsvarende.
mvh

22. oktober 2022

God service og lækre møbler

Vi har lige modtaget vores nye helt fantastiske lækre sofa fra Sit’n sleep i Herlev.
Vi har ledt længe efter den helt rigtige sofa som kan rumme hele familien. Vi landede i butikken i Herlev og fik super service af Lasse fra første sekund. Lasse var meget grundig og guidede os igennem sofa-junglen og hjalp os til den helt rigtige sofa. Madison chaiselong i grøn og vi har ikke fortrudt et sekund. Den lever fuldt op til forventningerne.
Herlev butikken er super lækker, pæn og med kompetent personale. Da vi var i butikken var de ved at udvide med KARE design. Så mange fede ting…… Vi kommer helt sikkert igen.

31. maj 2022

Vi har idag været i sin’n Sleep i tilst…

Vi har idag været i sin’n Sleep i tilst for at købe en sofa vi skulle have med hjem med det samme, og vi fik formidabel service af medarbejderen Jonas, som både vejledte og rådgav os, samt hjalp med at bære sofaen helt ud og ind i bilen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. maj 2022

Jeg var hos Sit´n Sleep d.30/11-2019…

Jeg var hos Sit´n Sleep d.30/11-2019 for at finde mig en sofa. Efter at have været i samtlige sofa forretninger på Sjælland samt deres hjemmesider for at finde lige netop den RIGTIGE sofa. Jeg må sige at jeg intet andet end har ros til forretningen og dens ansatte. Aldrig har jeg fået så sublim en service. Vi bliver for det først mødt af nogle søde, smilende og venlige ekspedienter der har en oprigtig interesse i at yde en service. De spørger om vi skal bruge hjælp og vi vil egentlig bare lige kigge først. Jeg finder sofaen det skal være efter en god snak med sælgeren og den kunne leveres dagen efter. Desværre var sofaen for lang til at komme ind i min opgang på Nørrebro. Så jeg ringer til sælgeren og fortæller at jeg har et problem. Han siger hvis du har tid så kør herud så ser vi om vi ikke kan finde en anden sofa til dig. Jeg tænker fair nok men er pisse ærgerlig over at jeg endelig havde fundet en sofa og så var min den for stor. Øv. Ud i forretningen kommer jeg og jeg møder sælgeren. Vi får en sludder om hvor pisse ærgerligt det er imens vi sætter os i en anden sofa. (Hvilket var helt tilfældigt) Jeg siger så, den er sgu da meget lækker den her sofa. Hvorefter sælgeren giver mig ret og fortæller at det er en modul sofa jeg selv kan designe. Jeg tænker med det samme YES! Vi designer sofaen sammen, jeg finder den farve jeg gerne vil have og som plaster på såret fordi jeg virkelig var glad for den anden sofa. Slap jeg for at betale chaufføren for at køre retur med sofaen til lageret der ikke kunne komme ind af døren OG få 30% i stedet for 25% på den nye sofa jeg ende med at købe. Jeg har selv arbejdet inde for service branchen i mange år. Men jeg har aldrig nogensinde fået så god en service hos et firma som jeg fik hos Sit´n Sleep. Jeg glæder mig til få min sofa leveret i uge 4 og jeg glæder mig til at komme retur til Sit´n Slepp når jeg skal købe flere ting til mit hjem. Jeg kan i hvert fald kun varmt anbefale dette sted til alle hvis I skal have nye møbler til hjemmet.
I får et STORT 5 tal af mig og 5 stjerner. Tak for jeres fantastiske service og jeres evne til at være løsningsorienteret når man mister modet til at finde en ny sofa efter at have ledt i 6 mdr.
Tusind tak for medarbejderne hos Sit´n Sleep.
De bedste hilsner fra en meget glad kunde fra Nørrebro.

9. december 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (153 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto