10M Flagstangskæde til 1300,- Tog en hel formiddag at sætte op. holdt i hele 6 timer. Skiftede og testede alle tilslutninger i bedste Clark Griswold stil. Til alt held havde jeg ikke kylet bon'en... Se mere

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sirius Sille Bloklys er skrammel

Stakkels Computersalg som giver en god service, bytter og erstatter, men Sille fra Sirius er bare noget billigt bras. 4 ud af 6 lys gået i stykker på under en måned !! Dem der er tilbage brænder i 20-22 timer, LANGT under de 400 Sirius oplyser. Man burde få lukket ned for Sirius' helt åbenlyse scam.

24. januar 2026

Købte lyskæde fra Sirius som er 5 gange…

Købte lyskæde fra Sirius som er 5 gange så dyr som andre (med samme antal LED lys) Fordi jeg troede det var bedre kvalitet. Kun brugt i julen 24 og nænsomt sat op og pakket ned. Nu er der virkelig mange pærer der ikke virker eller virker meget svagt. Fjernbetjeningen som er tilkøbt har aldrig virket (kun hvis man holder den ca. 20 cm fra stikket dvs. vi skal ud for at tænde den. Jeg skrev til Sirius sidste år om fjernbetjeningen…uden held i reklamationen. De mente 20 cm er “fjernt”
Køb aldrig Sirius.
Men den billige LED kædefra Rema med samme antal lys og endda TIMER virker perfekt.

23. november 2025

Da man desværre ikke kan give nul!

Da man ikke kan give nul!
Købte en Sirius Astor led lampe til 399,-kr
Den har ALDRIG virket, det var en gave vi gav, men vi har fået den igen, garantien er udløbet.
Tror slet ikke nogle af dem virker, da konstruktionen er håbløs. Lampen lader op, når der bliver mørkt, så tænder lampen som den skal, MEN så tror lampen så at der er lyst og slukker straks pæren igen. Så den blinker bare i en uendelighed.
Der er også en fin læderrem med, men den lader sig ikke montere.
Det er noget skrammel.

15. juli 2025

Det er det dårligste pleje hjem i…

Det er det dårligste pleje hjem i Aalborg min svigermor faldt flere gange hun blev ikke tilset af en læge hun brækkede hoften plus hun faldt ud af kørestolen flere gange blev proppet med morfin vi begraved hinde i lørdags så bliv ikke gammel 👎👎👎

18. januar 2025

Tech-Line Start set dur ikke!

Tech-Line Start set er nu holdt op med et virke 3 gange inden for kort tid. Kan ikke blive ved med at bruge penge på dette dyre produkt, så nu bliver det skrottet.
ErW

23. december 2024

Satte i går 4 x 10 Cille Sirius…

Satte i går 4 x 10 Cille Sirius juletræslys på mit juletræ. Alle 4 pakker er på for første gang. Lige nu har jeg pillet 15 lys af, der ikke virker og kan se, at yderligere 5-6 stykker kun lyser ganske svagt. Der er indkøbt helt nye kvalitetsbatterier, så det er ikke der problemet stammer fra. Jeg er så skuffet. Troede at Sirius var et kvalitetsprodukt.

22. december 2024

Merry F...... Christmas Sirius

Skiftede og testede alle tilslutninger i bedste Clark Griswold stil.
Til alt held havde jeg ikke kylet bon'en væk endnu.
Har en del gamle sirius kæder vi har fra 90'erne og de virker endnu selv om ungerne gynger og hunden bider i dem.
Kan konkludere at det at flytte produktionen fra Nordsjælland til kinamandens land for at spare håndøre er en falliterklæring fra virksomhedens side og søger derfor et alternativ. Bare trist at en virksomhed der engang stod for kvalitet vil stå inde for sådan noget temu bras.
Anbefalingen herfra skal være at man væbner sig med tålmodighed og gemmer kvitteringen hvis man vælger Sirius.

1. december 2024

Sirius! Kinesisk skrammel - Byttet Topline Cluster startsæt hos…

Byttet Topline Cluster startsæt hos Silvan 3 gange på en uge her i november 2024. Transformator brænder sammen hver gang vi tænder for den eller efter en time. Skal starte forfra med en medarbejder og forklare igen og igen at “Nej jeg har ikke sat for mange forlængere på”. “Nej det er mig der købte i sidste uge, se min kvittering”. Stakkels forhandlere der skal tage imod reklamationer over en fejlproduktion eller noget kinesisk skrammel👎 Hvornår mon Sirius reagerer?

22. november 2024

Elendig kvalitet

Fem kæder taget i brug i foråret 2024, nu i november er de alle med fejl.
Desværre har jeg ikke fået gemt mailen ved køb, så kan ikke få dem byttet og nu hænger jeg på dyre lyskæder i elendig kvalitet.
Jeg prøvede at kontakte firmaet direkte, men de gad ikke svare mig før jeg var fræk nok til at skrive til dem jeg kunne se de havde læst min besked, og spørge hvorfor de ikke svarede... Jeg fik en søforklaring om at det var nok fordi jeg havde haft mere end 4 kæder tilsluttet samme strømforsyning. Jeg skrev at salgsstederne reklamerer med op til 10 sæt på samme strømforsyning.
Svaret der kom på det er at de ikke er interesseret i at hjælpe, da 'kvaliteten på deres lyskæder faktisk er ret så god' og 'de jo bare er firmaet der producerer dem'

19. november 2024

Købte en del lys for ca 5 md siden/…

Købte en del lys for ca 5 md siden/ genopladelig som holder 200 timer , ja indtil nu har jeg smidt 3 lys ud , jeg kan ikke anbefale produktet og som man kan se på andres oplevelser, så får du hellere ikke noget svar fra dem, så mit råd må være , køb noget andet og med garant billigere end sirius

18. juni 2024

Sirius fyrfadslys med batterier brænder…

Sirius fyrfadslys med batterier brænder ikke længe , måske 30 timer. Nye batterier koster 50 kroner for 2 batterier. Det er for dårligt at bruge så dyre batterier i et produkt, der virker i så kort tid.👎

11. november 2023

Købte i december 2021 en masse top…

Købte i december 2021 en masse top linie lyskæder da de så kraftige og gode ud. De virkede også fint og de blev pakket ned februar 2022. Inden de blev pakket ned i deres kasser blev det tjekket de virkede hvilket de gjorde. Da jeg så satte dem op dec 2022 virkede halvdelen af lysene i kæderne ikke mere. Har så først nu haft fat i sirius kundeservice og som de svarer kan jeg bare gå ned til silvan hvor jeg købte dem men øv, har ikke kvitteringen mere. Og så der desværre ikke mere at gøre:( køber aldrig sirius igen, vildt med et produkt som er dyrere end de billige kæder men som ligeså nemt går i stykker

31. december 2022

Købt lys på lager julesalg

Købt lys på lager julesalg, finder ud af at et lys ud af en pakke på 2 lys ikke virker, svaret fra Sirius

Vi har desværre en ret streng politik om vores lagersalgsvarer, da vi sælger dem billigt, samt sætter en test station op på lageret, så folk kan teste produkterne inden man tager varerne med hjem. Beklager 😞

Synes jeg ikke er godt nok med den mængde mennesker der er tilstede til lagersalg så kan man stå i kø længe for at prøve alle de vare man handler.

26. november 2022

Dårlig brugsvejledning

Jeg købte 2 x Sille Juletræslys 10 styk, artikelnummer 36220. Brugsvejledningen er ret dårlig, da den ikke forklarer, hvordan batteriet skal vende og ikke forklarer, at endedækslet skal skrues helt i bund. Derfor fik jeg først et meget dårligt indtryk af produktet, da jeg til at starte med ikke kunne få lysene til at virke. Efter noget tid lykkedes det dog at få lys i 18 ud af 20 lys. Med en skruetrækkker og lidt fingersnilde lykkedes det lidt senere at få endnu et lys til at lyse. Så 19 ud af 20 lys fik jeg til at virke men brugsvejledningen var ikke til nogen hjælp.
En bedre brugsvejledning og et kvalitetscheck fra fabrikken kunne have bragt produktet op på 5 stjerner.

20. december 2022

Er skuffet og vred

Er skuffet og vred
Ville udskifte alle min lys til genopladelige som kunne brænde 200 timer
Startede med 4 fyrfadslys og en ladestadion. 25 t. Slut
Det er falsk varedeklaration. Derudover er sirius overhovedet ikke til at få fat på.
Køb ikke det bras

30. november 2022

Købte gennem Coop.dk en Sirius lyskæde…

Købte gennem Coop.dk en Sirius lyskæde med solcelle, som vi lod ligge og lade op i over 24 timer og derefter hængte op.
Da det blev mørkt lyste den et par minutter, derefter intet. Coop var søde og sendte en ny, men det samme skete, selv om at vi denne gang lod den lade op tre døgn, inkl en dag med fuld sol.
Vi har siden af både Coop, der kontaktede Sirius, og fra Sirius selv fået oplyst, at deres lyskæder ikke tåler vand, sne og frost, og at der ikke er lys nok om vinteren til at lade batteriet op !!!!!!
Dette bør oplyses på produktinformationen, og de skal slet ikke sælge deres produkter om vinteren. Arghhh ;((

8. december 2022

Dårlig service

Jeg er også en af de kunder der er utilfreds med både varer og service. Hvis jeg kunne give 0 * havde det været min vurdering :-(
Varen jeg købte virkede ikke og jeg prøvede først kontakt via CHAT men endte med at sidde og skrive med mig selv - Jesper i den anden var meget tavs. Til sidst ringede jeg op men fik ikke meget hjælp der heller

7. oktober 2022

Skuffelse vendt til glæde, med tålmodighed

Bestilte krone lys og fyrfadslys på webshoppen og fik hurtigt bestillingen bortset fra kronelysene. Efter flere gange at have ringet og skrevet med dem, og hver gang blev lovet lidt for ulejligheden blev jeg efter at have taget telefonisk kontakt til dem igen og ikke kunne træffe nogen, ringet op af Jesper fra markedtings afdelingen og så skete der noget. Jeg fik hvad jeg manglede og noget mere. Dejligt at det endelig lykkedes med hvorfor skal jeg have al det besvær, og dem med, når de i første omgang kunne have meldt ud af lysene jeg ønskede var udsolgt og jeg kunne få nogle andre eller vente?

19. august 2022