Modtog en par-vibrator, som jeg konstaterede var defekt efter første forsøg på et bruge den. Skrev som anvist på sinful.dk med en beskrivelse af problemet og en kort video af defekten. Dagen efter e... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Sexlegetøj med stil!
Hos os får du de bedste produkter og priser. Søger du efter erotisk udstyr af høj kvalitet har vi Skandinaviens største udvalg.
Bestil inden kl. 20.00, og få din pakke leveret sikkert og diskret allerede i morgen.
Sinful.dk forhandler kendte mærker!
Vi har altid We-Vibe, Fun Factory, LELO, TENGA, Fleshlight og mange andre vibratorer, dildoer, penisringe og glidecremer på lager, samt et bredt udvalgt af sexet lingeri.
- Kvalitets sexlegetøj.
- Skarpe tilbud her!

Søren Nymarks Vej 1C, 8270, Højbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dejlig hurtig levering og legetøjet virker perfekt

Besvarelse fra Sinful.dk
En skøn og hjælpsom kundeservice, som de fleste i Danmark kunne lære noget af. Reklamation var intet problem og utroligt let.

Besvarelse fra Sinful.dk
God hjemmeside, nemt at finde de ønskede varer, og nemt at bestille m.v.
Hurtig og præcis levering.

Besvarelse fra Sinful.dk
god og diskret forsendelse, god og sikker betaling, hurtig levering. alt var godt.

Besvarelse fra Sinful.dk
Mit køb var et elendigt produkt som ikke gjorde noget godt, det var bedre at bruge hånden. Og det gik i stykker fordi man pressede lidt hårdt for at se om det hjalp, men nej.

Besvarelse fra Sinful.dk
Lå smidt på gaden nabo hængte på min dør
Rent svineri
Skip dem
Tak

Besvarelse fra Sinful.dk
Der er bare altid nemt og hurtigt at bestille!!
Denne gang var det er fødselsdagsgave til nær veninde, der skal have den samme lækre oplevelse som jeg får af min satisfyer 🥳

Besvarelse fra Sinful.dk
Fin og hurtig service. Bestilte søndag og havde det mandag. Godt med skjult afsender.

OPDATERET 15.0826
Sinful havde ikke gjort noget forkert vedrørende denne handel, det var DAO.
Sinful fortjener derfor en undskyldning fra mig.
Sinful er et trygt sted at handle og har en troværdig kundeservice man kan få fat i og som svarer i løbet af et par dage.
Det er blot selve fragt-delen som ikke fungere helt optimalt og som ikke overholder de indgående aftaler om leveringstid.
Sinful er det rette sted at handle når man lige står og skal bruge noget sjov - man må bare ikke stå og skulle bruge det lige her og nu :)

Besvarelse fra Sinful.dk
Udvalget af legetøj til voksne på Sinful er uovertruffent, og vi er yderst tilfredse med kvaliteten af de produkter, vi har købt. Personligt har vi ikke behov for, at forsendelsen er neutral eller diskret, men til dem, der har brug for det, kan jeg i hvert fald oplyse, at jeg ikke havde den fjerneste idé om, hvad der var i pakken, før jeg åbnede den i vores køkken. Det eneste, man kan mangle lidt, når man køber hos en online shop, er hyggen ved at gå ind i en rigtig butik sammen og hygge sig med at købe noget legetøj (i Aarhus er der et par elegante sexbutikker, hvor man også kan afprøve produkterne, hvilket kan være en fordel), men for dem, der finder det vigtigt at kunne købe diskret, er Sinful så absolut et must.

Besvarelse fra Sinful.dk
Meget hurtig levering som samtidig var diskret.
Produktet lever op til forventningerne og er i særdeles god kvalitet.

⭐⭐⭐⭐
Produktet er væsentligt større, end jeg havde forventet! 😅 Jeg må indrømme, at jeg næsten tænker, om det overhovedet er en mulig opgave. Selve produktet virker fint, men størrelsen tog mig virkelig med overraskelse. 😂

Besvarelse fra Sinful.dk
Havde desværre modtaget et defekt produkt, og skrev en anmeldelse omkring det. Kundeservice kontaktede mig hurtigt derefter og tilbød kompensation uden nærmere bøvl.
Rart at vide at man kan stole på Sinful's service.

Besvarelse fra Sinful.dk
Har altid kun fået god og kompetent hjælp fra kundeservice!

Besvarelse fra Sinful.dk
Det var hurtigt og nemt at bestille.
Forklaringen til hvert produkt, var/ er velskrevet og fik mig til at føle mig velinformeret inden jeg købte et produkt online, jeg ikke har kunne mærke i virkeligheden først.