Sinful.dk Anmeldelser

18.690

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.205 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fortæller, at det er utrolig nemt og hurtigt at bestille online, og de roser den ekstremt hurtige samt fuldstændig diskrete levering direkte til døren eller pakkeshoppen. Forbrugerne oplever en fantastisk og hjælpsom service i hverdagen og er yderst tilfredse med det store og spændende sortiment af kvalitetsprodukter. Dog nævnte nogle personer, at leveringen enkelte gange blev forsinket eller faldt uheldigt ud i forhold til de indgåede aftaler om leveringstid. Visse forbrugere oplevede desværre også at modtage defekte varer, selvom virksomheden dog som regel hurtigt hjalp med at få sendt en erstatning.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produkt og fremhæver det gode udvalg samt den høje... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservice, idet forbrugere ofte udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Mange forbrugere udtrykker stor... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service og fremhæver en venlig, hjælpsom og professionel... Se mere

Order

Anmeldere nævner generelt tilfredshed med ordreprocessen og fremhæver, at det er nemt og hurtigt at bestille... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Modtog en par-vibrator, som jeg konstaterede var defekt efter første forsøg på et bruge den. Skrev som anvist på sinful.dk med en beskrivelse af problemet og en kort video af defekten. Dagen efter e... Se mere

Jeg bestilte et produkt blev vildt overrasket over hvad det kunne i forhold til naturligt.. desværre var batterierne dårlige . Kundeservice var fantastisk og sendte straks en ny .. og obs alt tilsend... Se mere

OPDATERET 15.0826 Sinful havde ikke gjort noget forkert vedrørende denne handel, det var DAO. Sinful fortjener derfor en undskyldning fra mig. Sinful er et trygt sted at handle og har... Se mere

Opladeren til et Sinfuls produkter gik i udu efter 3 måneder! De tilbød straks at sende nyt device plus oplader - sådan! Hurtig tilbagemelding og god service! Har kun gode oplevelser med Sinful🤗

1. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Sexlegetøjsbutik
  2. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Sexshop
  3. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Erotisk tøjbutik
  4. nr. 5 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik

Om Sinful.dk

Sexlegetøj med stil!
Hos os får du de bedste produkter og priser. Søger du efter erotisk udstyr af høj kvalitet har vi Skandinaviens største udvalg.

Bestil inden kl. 20.00, og få din pakke leveret sikkert og diskret allerede i morgen.

Sinful.dk forhandler kendte mærker!
Vi har altid We-Vibe, Fun Factory, LELO, TENGA, Fleshlight og mange andre vibratorer, dildoer, penisringe og glidecremer på lager, samt et bredt udvalgt af sexet lingeri.

- Kvalitets sexlegetøj.
- Skarpe tilbud her!

- Stort udvalg af glidecreme

Sinful.dk Kundeservice

365 dages returret
Hos Sinful.dk kan du altid fortryde dit køb. Vi giver hele 365 dages returret på dine produkter.
Hurtig kundeservice
Har du brug for hjælp til et køb eller har du et spørgsmål så kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.
Vi dækker alle omkostninger
Skulle du opleve et problem med dit produkt dækker vi alle omkostninger ved ombytning.

19 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(18.690)

1.195 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sinful var sløve til at få min pakke ud…

Sinful var sløve til at få min pakke ud af døren og Postnord klokker rundt i det så nu ankommer min pakke efter den skulle gives.

Hej,

Jeg er utrolig ked af at høre om leveringstiden,

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning!🙏

Kan du sende os en mail, så hjælper jeg dig hurtigst muligt😁

De bedste hilsner
Customer Care Agent, Sinful

Ved at i sender uden at skrive hvor i…

Ved at i sender uden at skrive hvor i sender fra og jeres tøj er behageligt at have på

Hej Lis,

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse - og super god hjælp ved reklamation 🙌🏻🙌🏻

Tak for den flotte anmeldelse!

Vi er super glade for, at du stadig havde en god oplevelse, selvom der var lidt bump på vejen med den defekte vare. Det betyder meget for os! 🥰

Hej,

Skønt at høre, at vores service var lige, hvad du håbede på! 🥳

Elendig kundeservice

Sinful gør meget ud af, at hvis man bestiller inden kl. 15/16 stykker, så er tingene fremme næste dag.
Det står og blinker på hjemmesiden.
Men der går ofte 3,4 - op til 5 dage.
Og især når man betaler for hjemmelevering (hvilket også koster ekstra) Jeg er piv-skuffet over, at man ikke engang kan komme i kontakt med deres kundeservice, som kun er AI.
Skuffende.
Ekstremt dårlig service

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse⭐

Jeg har netop anmodet om nogle flere informationer, så vi kan hjælpe dig, jeg håber at høre fra dig

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, vores chat er ikke AI og vi er derfor nysgerrige om at høre mere.

Customer Care Agent, Sinful

Rædselfuld oplevelse med køb hos Sinful

Jeg skulle bruge en sjov gave til en veninde, men det udviklede sig mildest talt til en frustrerende oplevelse.

Jeg modtog en defekt vare og fik efterfølgende tilsendt hele tre nye varer, som heller ikke løste problemet. På det tidspunkt sad jeg ærligt talt tilbage med følelsen af, at jeg nærmest skulle bruges til at tømme jeres varelager for varer, der ikke fungerede.

Til sidst fik jeg tilsendt en returlabel og pakkede alle tre varer sammen og sendte dem retur. Pakken blev leveret mandag den 24. august 2026 omkring kl. 16.45, og jeg har dokumentation for indleveringen og leveringen.

Nu får jeg så besked om, at I ikke har modtaget pakken. Det må være jeres ansvar og omkostning, hvis en pakke, der er sendt med jeres fragtlabel, forsvinder under transporten. Jeg har gjort præcis det, I bad mig om, og jeg kan dokumentere, at pakken er afleveret.

Det mest frustrerende er nu spørgsmålet om de 300 kr. Skal jeg virkelig risikere at miste dem på grund af en shippinglabel, som I har udstedt og betalt, og hvor transportansvaret derfor ikke burde ende hos mig?

Jeg synes ærligt talt, at håndteringen af hele sagen er virkelig dårlig stil. En fejlbehæftet vare, tre nye varer sendt afsted, en returpakke, som dokumenterbart er afleveret – og alligevel står jeg nu med problemet.

Det kan simpelthen ikke være rimeligt.

23. august 2026

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse⭐

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse😓

Jeg har netop sendt dig en mail som jeg håber du vil kigge på,

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Diskret indpakning.

27. august 2026

Hej Svend,

Customer Care Agent, Sinful

Efter at have set at pakken ikke kom

Efter at have set at pakken ikke kom, kontaktede jeg firmaet og fik straks tilsendt en ny.

25. august 2026

Hej Jesper,

Tak for den flotte anmeldelse!

Vi er super glade for, at du stadig havde en god oplevelse, selvom der var lidt bump på vejen med den forsvundne pakke. Det betyder meget for os! 🥰

God oplevelse og hurtig levering

God oplevelse og hurtig levering

27. august 2026

Alt var super godt

Alt var super godt

21. august 2026

Customer Care Agent, Sinful

Jeg var så uheldig at mit produkt var i…

Jeg var så uheldig at mit produkt var i stykker da jeg fik det og jeg føler virkelig at det blev byttet med et smil. Første klasse hele vejen igennem.

26. august 2026

Hej Søren,

Aldrig problemer.

20. august 2026

Hej Jan,

Lynlevering

Lynlevering - fik strømperne dagen efter bestilling. Skønne strømper - tak :-)

21. august 2026

Hej Marlene,

Tusinde tak for den positive feedback!

Det glæder os virkelig, at både levering og produkter har levet op til forventning🎉

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen🥳

Customer Care Agent, Sinful

Altid super hurtig levering og kundeservice

Altid super hurtig levering, og en super god kundeservice.

Jeg havde modtaget et produkt som gik indrykker, og de var bare hurtig til at få det fixet.

Kan klart anbefale at handle her.

Hej Camilla,

Customer Care Agent, Sinful

Hurtigere diskret levering ingen…

Hurtigere diskret levering ingen slinger i valsen

20. august 2026

Hej Kim,

Levering som aftalt

Levering som aftalt

Hej John,

hurtig

hurtig, effektiv og diskret levering

23. august 2026

Hej Flemming,

Fantastisk kundeservice.

Super god kundeservice over telefonen. De hjælper perfekt hver gang man snakker med dem. Hvor også man får en god forståelse med ens pakker og levering!
Som altid er det 10/10!

Hej,

Tak for den fornemme anmeldelse 🥳

Det glæder os virkelig, at din oplevelse med vores kundeservice har været positiv. Vi er altid her for at hjælpe, uanset hvad du behøver! 😎

Husk, vi er kun et klik eller en besked væk, hvis du nogensinde har brug for assistance📞