Simplycooking Anmeldelser 72

4,4

Stort tak til Simply Cooking for at stå for konfirmationsfesten for vores datter. Dejligt med fleksibiliteten omkring hele arrangementet og menuen. Veltilberedt og flot arrangeret mad, imødekommende p... Se mere

Vi har simply cooking som kantineordning. Synes noget af maden smagte OK, men der var mange uinteressante og "fornemme" retter. De går meget op i præsentationen af det de serverer, men dette nytter i... Se mere

Dejligt varieret menukort uge efter uge, hvor vegetar-retten overrasker positivt stort set hver uge med masser af smag og fylde. Godt bredt udvalg af både koldt og varmt og altid godt humør hos hele t... Se mere

Tusind tak Simply Cooking for at have leveret de allerbedste rammer man kunne forestille sig om vores konfirmationsfest for 60 gæster. Fantastisk og velsmagende mad og drikke - både for børn og voksne... Se mere

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Rigtig god oplevelse med kokkeskolen!

Vores gourmetforening havde en rigtig god oplevelse med kokkeskolen. Der var forberedt en lækker 4-retters menu, som vi skulle lave sammen i køkkenet, hertil var der køkkenvin samt vin til maden. Personalet var søde og dygtige til at forklare og sætte os igang i køkkenet. Dette er 2. gang vi benytter kokkeskolen hos Simply cooking og vi kommer helt sikkert retur :)

6. juni 2024

Simplycooking stod for maden til vores…

Simplycooking stod for maden til vores søns konfirmationsfest. Maden var lækker, frisk og flot anrettet. Vi havde ligeledes booket både kok og tjenere til festen hos simplycooking. De var utrolig søde og imødekommende. Alt var som aftalt og maden serveret rettidigt. En virkelig positiv oplevelse og vi vil til hver en tid booke dem igen ! Så tak for at gøre dagen til noget helt særligt.

11. maj 2024

Reception og privatfest - Lækker mad og top service !

Kære Martin + team. Svendborg Sund Camping & Maria takker for en helt igennem super oplevelse i forbindelse med 25 års jubilæums-reception og efterfølgende fødselsdagsfest for familie og venner. Alle synes at maden smagte pragtfuldt. Især desserten var i en klasse for sig. En varm anbefaling herfra til alle andre, som skal holde et tilsvarende arrangement.

17. juni 2023

5+ stjerner til Simply Cooking

5+ stjerner til Simply Cooking, for deres indsats til min datters konfirmation.
Fantastisk team, smilende og professionelle. Smagfuld og visuelt flot ansattet middag- Alt kørte snorlige så vi bare kunne være i festen - TAK :-)

5. maj 2023

Virkelig god service

En virkelig stor ros til Simply Cooking for skøn mad og kage, samt nogle fantastiske piger, der virkelig gjorde det nemt at være tilstede som vært - alt i alt en super oplevelse, at benytte jer som leverandør til vores arrangement.

28. april 2023

God kvalitet og service :)

Vi er meget glade og tilfredse. Alt spillede. Vi fik vores levering til tiden og indholdet var super godt. Store velsmagende veganske sandwich, flotte pyntede lækre muffins og veganske kransekagestykker. Vores ordre lød på 400 pyntede minimuffins, ingen yderligere specifikationer. Vi modtog 4 forskellige udgaver af lækre muffins med flot og forskellig pynt - og de var meget store, super flotte og dejligt velsmagende.

23. oktober 2022

Lækker mad og fremragende service

Simplycooking leverede mad til min 30'års (ca. 52 personer). De leverede forret efterfulgt af en større sommerinspireret-buffet. Derudover kom der en kok fra samme firma der stod for anrretning af forret og buffet. Kokken og maden kom til tiden, der var styr på det hele fra start til slut og alting var super lækkert! Både forreten og buffeten blev rost af samtlige gæster, især mange var overrasket over det høje niveau af de forskellige salater i buffeten. Fade og præsentation af buffeten var langt over standard, alt var gennemtænkt hvilket gjorde det hele meget flottere at se på. Før selve dagen havde jeg flere ønsker til ændringer og kuverter, det blev modtaget rigtig fint og taget med i min samlede levering.
Man er altid nervøs når man bestiller hos et firma, man ikke har prøvet før, men alt min bekymring blev gjort til skamme. Jeg vil til hver en tid vælge Simplycooking igen.

5. august 2022

Vi anbefaler bestemt Simplycooking og…

Vi anbefaler bestemt Simplycooking og vi valgte også selv Simplycooking ud fra en varm anbefaling fra en god ven. Det er første gang vi har holdt en fest med spisning for 50 personer og Marc hos Simplycooking havde tålmodighed med mig hele vejen igennem. Han svarede hurtigt og præcist samt betryggende på mine måske midt for mange mails. Han gjorde mig tryg og da det kom til dagen hvor maden skulle leveres spillede alt 100%. Tidsplan holdt, maden smagte fantastisk, kødet var mørt og gæsterne glade. Hvis vi skal komme med en lille heads-up såfremt man vælger ikke at tage en kok med, men selv stå for opvarmningen så skal man lige være opmærksom på at det som skal varmes skal have forskellige temperaturer.
Vi vil gerne sige tusinde tak til Marc og holdet bag som var med til at gøre vores fest helt fantastisk. Fra hjertet tak.

26. maj 2022

Alting klappede som det skulle

Alting klappede som det skulle, gæsterne var rigtig glade for maden og det som blev tilovers pakkede tjenerne fint ind og lagde på køl. Tjenere og kok kom til tiden og havde fuldstændig styr på hvordan tingene skulle håndteres. Kokken hjalp også med at anrette natmanden så vi bare skulle sætte det frem. Så du/I får 5 store stjerner fra os og gæsterne.

30. november 2021

Skøn mad

Tak for en dejlig madoplevelse.
Catering til fest kan være en jungle af tilbud. Hvad er godt? Hvem kan man stole på?
Når alle kommer efter festen og roser maden, så kan det ikke være helt skidt:)
Derfor kan jeg varmt Simply Cooking til andre der skal afholde en konfirmation. Selv om vi bookede med lidt kort varsel, så leverede de klasse mad og god service. Vi mærkede fra første møde, at her får du kvalitet hele vejen.
Mvh Morten Ankerdal

30. august 2021

FREMRAGENDE!

FREMRAGENDE!! Det kan ikke siges bedre. FREM-RAG-ENDE! Vi fik mad til en 16 års fødselsdag til 50 mennesker. Simply Cooking kunne det hele, virkelig lækker mad, søde personaler, kun muligheder, når man spurgte om et eller andet kunne lade sig gøre, ingen nej. Og masser af mad!!!

29. juni 2021

KONFIRMATIONS FEST

KONFIRMATIONS FEST
Total success, fantastisk mad og service!
Fik til og med en sidst minutten bestilling på en flot og meget lækker lagekage da min konditor faldt fra.

28. juni 2021