Min svigersøn var i januar inde for at…
Min svigersøn var i januar inde for at få lavet det, som han længe havde ønsket sig. Det skulle så vise sig at være hans største fejl, at vælge netop lige denne tatovør. Tatovøren går bare i gang vel vidende, at han åbenbart ikke kan nå at blive færdig inden for de timer min svigersøn havde betalt for. Men færdig skulle tatovøren nok blive. AT DU IKKE SKAMMER DIG 😡😡Det der skulle have været så flot og yndefuld blev pludselig til et skræmmende motiv fra gyserfilmen exorcisten. Et ansigt med øjne som bordtennisbolde med et tykt lag sort under(skulle have været skygger).En mund som nærmest er en trutmund og møg skæv, en næse som ser ud til at have været brækket som også bare får noget sort, som skal minde om skygger. Ikke nok med det, så er hun blevet halshugget af en streg der går lige over halsen( ikke noget der er på den oprindelige tegning). Hænder der skulle have været flotte og slanke ligner nu tykke hænder med fingre som pølser og fingerspidserne ligner at de har været brækket. Det der skulle have været flotte præcise linjer er noget en blind kunne lave bedre. Bogstaverne er heller ikke lavet pænt. Et P er åbenbart svært at lave, når det skal være dobbelt så stort/tykt og sort som de andre bogstaver. Jeg er dybt rystet over at en tatovør kan afleverer sådanne et svineri, når han ved det skal sidde på kroppen resten af livet.
Min svigersøn skrev til tatovøren, at han ikke var tilfreds med det der var blevet lavet. Tatovøren skriver så tilbage, at han var enig i , at resultatet ikke var blevet tilfredsstillende, men han ikke skulle forvente at få pengene igen. En tatovør eller hvad man skal kalde ham med mangel på empati og dollartegn i øjnene.
Min svigersøn har konsulteret nogle professionelle tatovører, som desværre ikke kan hjælpe ham før han har fået fjernet det meste med laserbehandling. Det er nok ikke alt der kan fjernes, da der er stukket alt for dybt. Det bliver en bekostelig affære at få den fjernet og ikke at forglemme den smerte han skal igennem.
Er du en mand/kvinde der gerne vil bevarer dit selvværd og selvtillid, så gør dig selv den tjeneste at finde en dygtig og ærlig tatovør.
23. januar 2025