SILVAN - Viby Anmeldelser

Skanderborgvej 190, 8260 Viby J, DK

Ved første bestilling virkelig god service! Ved afhentning bliver det en smule ufleksibelt da vi er nødt til at ændre bestillingen - det tog tid ! Efter en times brug virkede den ikke og skulle bytt... Se mere

Vil lige rose en ung kvindelig ekspedient, som igår mandag omkring kl.10, var usædvanlig hjælpsom , og dygtig. Service bare i top.

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

• Skanderborgvej 190, 8260, Viby J, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.078 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service og levering fra Silvan!

Jeg bestilte en brændeovn hos Silvan, og hele oplevelsen var fra start til slut helt i top! Bestillingen var nem at gennemføre på hjemmesiden, og jeg fik hurtigt en bekræftelse med tydelig information om levering.

Leveringen kom præcis som aftalt, og chaufføren var både venlig og hjælpsom. Ovnen blev leveret i perfekt stand, godt emballeret og klar til montering. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten og den professionelle håndtering hele vejen igennem.

Silvan leverede ikke bare et godt produkt – de leverede en god oplevelse. Kan varmt anbefales til alle, der leder efter pålidelig service og kvalitet! 🔥

10. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb af brændeovn. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores nemme bestillingsproces, hurtige levering og professionelle service. Tak for din anbefaling!

Levering som aftalt.

Man kan regne med at det man har bestilt kommer til den aftalte tid. Tak for det.

4. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at din bestilling ankom som forventet. Mange tak for din positive feedback!

Nemt at bestille varen

Nemt at bestille varen, og hurtigt levering.

9. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for, at det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Tak for din anmeldelse!

Silvan

De roder for vildt i deres pakkeshop!!!

De roder for vildt i deres pakkeshop!!!
Pakker forsvinder, så lad være med at få leveret jeres pakker hos Silvan Viby J

6. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Bedste Silvan i DK.☺️

Silvan Skanderborgvej,Viby J
Bedste i DK.☺️
Altid super service og de sødeste medarbejdere
Elsker at man får knus,når man ikke lige har været i butikken i et stykke tid😄👌🏼

26. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre, at du har sådan en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du værdsætter vores service og medarbejdere. Tak for din fantastiske feedback😊

Silvan

Hurtig levering - godt nok manglede der en lille del af det købte i første levering, men der var ret nem adgang til hjælp, og hurtig og venlig betjening der.

19. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at du oplevede nem adgang til hjælp og venlig betjening.

Silvan

Vedr indkøb af arbejdstøj til vores søn…

Vedr indkøb af arbejdstøj til vores søn ifm start på teknisk skole.
Hurtig bestilling on-line og modtog pakken med tøjet efter 2 dage.
Alt i alt en god oplevelse med Silvan.

12. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse med det hurtige online køb af arbejdstøj til din søn. Tak for din positive tilbagemelding; det betyder meget for os.

Silvan

Jeg synes det var en god service og jeg…

Jeg synes det var en god service og jeg håber i bliver ved på det der må tak for det hele

10. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil fortsætte med at yde god service.

God betjening

God betjening . Frisk ung mand betjente mig .

7. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores betjening. Tak for din positive tilbagemelding.

Meget dårlig oplevelse med Silvan

Meget dårlig oplevelse med Silvan
Skulle have mine havemøbler tirsdag har ikke fået dem i nu nu er det torsdag

29. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi beklager varen ikke kom på den forventede leveringsdato.

I forhold til den forventede leveringsdato oplyser vi denne i ordrebekræftelsen som et estimat baseret på den specifikke vare. Der kan desværre opstå forsinkelser på grund af uforudsete hændelser – noget vi tager forbehold for i vores handelsbetingelser.

Vi kan se, at din ordre er blevet leveret torsdag d. 31/7

Silvan

Jeg havde bestilt 2 fuglekasser og fik…

Jeg havde bestilt 2 fuglekasser og fik besked om at kunne afhente. Der var kun en og de havde ikke flere selvom legeret oplyste 3.
Jeg ville gerne have haft besked om at de kun havde 1 før afhentning.

27. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Anden oplevelse

Chefen i silvan Skejby tager hånd om problemer der kan forekomme

27. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Silvan

Alt var som aftalt og jeg fik en god…

Alt var som aftalt og jeg fik en god service og betjening.

19. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god service, og at alt var, som du forventede. Tak for din positive tilbagemelding.

Nemt at leje tæpperenseren

Nemt at leje tæpperenseren, men afleveringen var ikke god. Kunne ikke få en kvittering, da kassen blev gjort op. Fik en besked dagen efter om den ikke var afleveret. Ringede til butikken og heldigvis var der en medarbejder som kunne huske mig ellers skulle jeg betale..

5. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Viby

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.