SILVAN - Svendborg Anmeldelser

Ole Rømersvej 52, 5700 Svendborg, DK

Jeg fik udleveret 8 stk. corten bedafgrænsninger uden indpakning. Rev mig til blods og gik i butikken for at få plaster på. Fik at vide, at lagermanden også havde skåret sig og måtte på skadestuen og... Se mere

Click og collect bør indebære, at varer der ikke er hjemme i pågældende varehus skaffes og kan hentes når det er ankommet. Ikke bare, at der samles sammen af personalet i butikken, det der allerede fi... Se mere

Click and collect. Fungerer super fintHurtig besked om klaret til afhentninger både sms mail +opringning om afhentninger i vareudlevering ,hvor det hele stod klar på en vogn til at køre ud til bilen... Se mere

Silvan Svendborg - Freja Endnu engang en fantastisk oplevelse. Baghjul på Bosch Rotak slidt i stykker. Bosch ville have hele plæneklippereren sendt ind, men Freja bestilte to nye hjul uden beregni... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Ole Rømersvej 52, 5700, Svendborg, Danmark

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.997 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super betjening Venligt hjælpsomt personale og click og…

Venligt hjælpsomt personale og click og collect er en fantastisk service

3. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Caroline Silvan

Unødvendig spamming af mail

Det er helt vanvittigt at man skal modtage 8 mails for at leje et produkt fra Jer. Produktet er fint (tæpperenser) og det er nemt at bestille. Men 8 mails er virkelig irriterende da jeg skal forholde mig til hvad i sender hver gang.

25. maj 2025

Tak for din feedback.

Du ønskes en god weekend.

Silvan

Super service. Rigtig rare og hjælpsomme medarbejdere.

12. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores personale.

alt klappede

aftalt tid, aftalte pris alt ok

14. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at alt var tilfredsstillende. Tak for din feedback!

Havde bestilt varer 2gangw over nettet.

Havde bestilt varer 2gangw over nettet.
Kunne afhentes dagen efter. Det virkede bare fint!

6. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med din ordre. Tak for din positive feedback!

Bestilte varen på webshop

Bestilte varen på webshop.
Click & collect. Gik lige ind i butikken og fik min vare 👍

4. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click & Collect. Tak for din feedback!

Jeg oplever gentagne gange at det viser…

Jeg oplever gentagne gange at det viser sig at det som hjemmesiden påstår at de har på lager, det har de i virkeligheden ikke. Samtidig free styler ekspeditionen med at erstatte ordren med noget andet, uden man bliver informeret om det.

28. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Har handlet Silvan i Svendborg

Har handlet Silvan i Svendborg. Meget venligt personale. Nemt at handle

28. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i Silvan Svendborg. Tak for din positive feedback!

Der er altid rigtig god service

Der er altid rigtig god service, altid hjælp at få, selvom de har travlt. Havde lejet en gulvsliber, med defekt støvsuger. Fik dækket Ca. 75% af mine udgifter og undskyldning for bøvlet, GOD SERVICE💪💪😊

18. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hjælp, selv når vi har travlt. Vi beklager ulejligheden med den defekte støvsuger. Tak for din feedback!

Bookningen gik fint

Bookningen gik fint, men er ufleksibel - skulle leje 1 uge! Prisen er forhøj, men havde på det tidspunkt ikke andet valg.

Svar: Det ved jeg, men når kun "en uge" tilbydes ifm. bookning, så hjælper det ikke at I grund liggende tilbyder 3 andre muligheder.

19. april 2025

Tak for din feedback.

Silvan tilbyder 4 forskellige lejeperioder til udlejning af værktøj:

4 timer
1 dag
3 dage
1 uge

Service

Hurtigt og effektivt. Fik telefonbesked om hvor præcist varerne kunne afhentes

19. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og effektiv service med præcis information om afhentning. Tak for din positive tilbagemelding!

Silvan

Generelt mangler der lidt venlighed når…

Generelt mangler der lidt venlighed når man spørger om noget. Det er mere hånlig sarkasme man mødes med, hvis man ikke selv har fået øje på dét man søger…

14. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Nemt og enkelt

Alt var klart da jeg kom til butikken, nemt at bestille via nettet

11. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at bestillingen var nem, og at alt var klart ved ankomst. Tak for din feedback!