SILVAN - Skejby Anmeldelser

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Se mere

Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Se mere

Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Se mere

Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

• Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.691 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt at handle

Først besøg i butik - god service
Hjem og bestille over hjemmeside
Nemt at finde alt og hurtig svar om levering
God oplevelse

21. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken og med vores hjemmeside. Tak for din positive feedback om vores service og hurtige levering!

Fantastisk service

Jeg købte en restplade som skulle skæres til. Udover at få en fornuftig pris på pladen så hjalp Magnus også hurtigt og effektivt med at få skåret pladen i den rette størrelse.

20. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige hjælp med tilskæringen. Tak for din positive feedback!

godt

Click og hent virker godt. Sækkevognen fungerer som beskrivet

17. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at Click og hent fungerer godt, og at sækkevognen lever op til beskrivelsen. Tak for din feedback!

Jeg ringede flere gange til Silvan i…

Jeg ringede flere gange til Silvan i Skejby uden at fange nogen. Jeg lagde besked.
De vendte ikke tilbage.

16. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Hurtigt

Hurtig ekspedition ved click og collect, dejligt

14. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tak - Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores click & collect service.

Nem bookingproces

Nem bookingproces. Fint værktøj. Men at jeg blev rykket for at aflevere det og truet med gebyr, selvom jeg havde gjort det var irriterende.

12. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi beklager, at du oplevede problemer med afleveringen. Vi er glade for at høre, at du synes godt om bookingprocessen og værktøjet. Vi vil undersøge sagen nærmere. Tak for din feedback.

Silvan

Nemt at bestille vare fra Silvan.

Varen varmen at bestille og kom hurtigt.
Havde forinden været fysisk i Silvan Skejby og fik fin rådgivning.
Mvh HP

5. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem og hurtig. Tak for din positive tilbagemelding om rådgivningen i Silvan Skejby!

Lagerlister og god kundeservice

Min kone og jeg kørte til Silvan i Silkeborg for at købe fire krukker til haven. Vi checkede på nettet inden afgang og kunne der læse at Silvan havde 5 stk på lager.
Ankommet kunne vi konstatere, krukkerne var solgt for flere timer siden. Man kunne ikke hjælpe, men oplyste venligt, at der var 8 krukker at købe i Silvan i Skejby ved Århus. Altså yderligere små 80 km, men vi ville gerne have krukkerne.
Vel fremme tog en venlig ekspedient sig af os. Trods mere end en times eftersøgning og venten, kunne man ikke finde nogen krukker.
Vores “blodsukker” var blevet lidt lavt, så vi købte to yankibars.
En ualmindelig venlig venlig ekspedient ERIK, kom slukøret til sidst retur og meddelte, at man ikke havde nogen krukker.
Imidlertid kunne vi får krukkerne i Grenå.
Da vi havde købt på Klik og Kollekt, kunne de naturligvis sendes, men her kommer det enestående: Erik skulle til Silkeborg dagen efter, så han tilbød at bringe krukkerne.

Så om tirsdagen kom Erik og leverede vore krukker. Og, der var ingen regning på de to Yankibars.
Fin service og vi takker.
Alice & Gert Nielsen
(Men sørg for at hold jeres lagerlister opdaterede)

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om den service I modtog. Vi beklager ulejligheden med lagerbeholdningen og den efterfølgende søgning. Tak for jeres forståelse.

Modtagelsen i vareudleveringen med et…

Modtagelsen i vareudleveringen med et stort smil og hurtig betjening og han bar også vores gasflaske helt ud til bilen,giv ham en god løn

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vareudleveringen og den gode service.

Gode åbningstider

Gode åbningstider, godt udvalg, sødt personale der ved lidt om mange ting

Dog elendigt kan forsat ikke kan få sin bon elektronisk i Storebox eller på mail.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tak for din anmeldelse og feedback!

Nyttig besked om afhentning

Nyttig besked om afhentning.
Afhentning nemt og en hjælpsom personale.

29. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med beskeden om afhentning og hjælpen fra personalet.

Bestilte/betalte en vare på hjemmesiden…

Bestilte/betalte en vare på hjemmesiden - fik efterfølgende at vide fra butikken (Skejby) at de ikke havde varen og derfor ville returnere pengene - har dog ikke hørt mere dem siden, selv om jeg skrev tilbage på henvendelsen. Hvornår mon jeg får mine penge ???

29. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi beklager meget lagerfejlen, ordren samt betalingen står som annulleret d. 28/4.

Leje af værktøj

Supernemt at finde og leje en fliseklipper via jeres hjemmeside. Og det samme med at afhente og levere tilbage.

28. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du nemt kunne finde og leje en fliseklipper via vores hjemmeside, samt afhente og returnere den. Tak for din feedback!

Click and Connect fik udleveret en…

Click and Connect fik udleveret en forkert vare, og så havde de ikke flere af den jeg havde bestilt.
Fik pengene igen, men plads til forbedring,

24. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi beklager, at du fik en forkert vare, og at den bestilte vare ikke var tilgængelig. Vi er glade for at høre, at du fik dine penge tilbage. Vi vil bruge din feedback til at forbedre os. Tak for din tid.