Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Se mere
Lokation
Skift lokationGraham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Se mere
Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Se mere
Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nemt at handle
Først besøg i butik - god service
Hjem og bestille over hjemmeside
Nemt at finde alt og hurtig svar om levering
God oplevelse

Fantastisk service
Jeg købte en restplade som skulle skæres til. Udover at få en fornuftig pris på pladen så hjalp Magnus også hurtigt og effektivt med at få skåret pladen i den rette størrelse.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Jeg ringede flere gange til Silvan i…
Jeg ringede flere gange til Silvan i Skejby uden at fange nogen. Jeg lagde besked.
De vendte ikke tilbage.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Som sædvanlig var varerne klar i…
Som sædvanlig var varerne klar i udleveringen, uden fejl og som jeg ønskede

Nem bookingproces
Nem bookingproces. Fint værktøj. Men at jeg blev rykket for at aflevere det og truet med gebyr, selvom jeg havde gjort det var irriterende.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Nemt at bestille vare fra Silvan.
Varen varmen at bestille og kom hurtigt.
Havde forinden været fysisk i Silvan Skejby og fik fin rådgivning.
Mvh HP

Lagerlister og god kundeservice
Min kone og jeg kørte til Silvan i Silkeborg for at købe fire krukker til haven. Vi checkede på nettet inden afgang og kunne der læse at Silvan havde 5 stk på lager.
Ankommet kunne vi konstatere, krukkerne var solgt for flere timer siden. Man kunne ikke hjælpe, men oplyste venligt, at der var 8 krukker at købe i Silvan i Skejby ved Århus. Altså yderligere små 80 km, men vi ville gerne have krukkerne.
Vel fremme tog en venlig ekspedient sig af os. Trods mere end en times eftersøgning og venten, kunne man ikke finde nogen krukker.
Vores “blodsukker” var blevet lidt lavt, så vi købte to yankibars.
En ualmindelig venlig venlig ekspedient ERIK, kom slukøret til sidst retur og meddelte, at man ikke havde nogen krukker.
Imidlertid kunne vi får krukkerne i Grenå.
Da vi havde købt på Klik og Kollekt, kunne de naturligvis sendes, men her kommer det enestående: Erik skulle til Silkeborg dagen efter, så han tilbød at bringe krukkerne.
Så om tirsdagen kom Erik og leverede vore krukker. Og, der var ingen regning på de to Yankibars.
Fin service og vi takker.
Alice & Gert Nielsen
(Men sørg for at hold jeres lagerlister opdaterede)

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Modtagelsen i vareudleveringen med et…
Modtagelsen i vareudleveringen med et stort smil og hurtig betjening og han bar også vores gasflaske helt ud til bilen,giv ham en god løn

Gode åbningstider
Gode åbningstider, godt udvalg, sødt personale der ved lidt om mange ting
Dog elendigt kan forsat ikke kan få sin bon elektronisk i Storebox eller på mail.

Nyttig besked om afhentning
Nyttig besked om afhentning.
Afhentning nemt og en hjælpsom personale.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Bestilte/betalte en vare på hjemmesiden…
Bestilte/betalte en vare på hjemmesiden - fik efterfølgende at vide fra butikken (Skejby) at de ikke havde varen og derfor ville returnere pengene - har dog ikke hørt mere dem siden, selv om jeg skrev tilbage på henvendelsen. Hvornår mon jeg får mine penge ???

Leje af værktøj
Supernemt at finde og leje en fliseklipper via jeres hjemmeside. Og det samme med at afhente og levere tilbage.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Click and Connect fik udleveret en…
Click and Connect fik udleveret en forkert vare, og så havde de ikke flere af den jeg havde bestilt.
Fik pengene igen, men plads til forbedring,