Ydervangen 2, 8920 Randers NV, DK
Super service ved klik&hent! Tine har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde bestilt klik&hent på en krukke, som ikke viste sig at være på lager alligevel. Hun ringede til mig og gjorde mig opmærksom... Se mere
Jeg lejede en tapet afdamper. Slangen var utæt i sammenkoblingen i begge ender, hvilket medførte at maskinen var langt tid om at løsne tapetet grundet næsten ingen damp. Maskinen skulle have været ser... Se mere
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Ydervangen 2, 8920, Randers NV, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra SILVAN - Randers
De bedste anbefalinger til at leje udstyr ved Silvan. Produkterne er i top og vejledning og service fra personalet sikrer en problemfri gør det selv-opgave.

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Købte både hegn , drivhus og det flotteste trægulv til hele huset , af Thomas i Randers
Fik den bedste service og hjælp
Silvan Randers

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Hold op en dårlig service uprofessionelt mand i butikken

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Jeg havde bestilt nogle brædder og reglar til mit kommende højbed via click&collect. Fra bestilling til mulighed for afhentning gik der 15 min. Helt perfekt, så jeg kunne komme i gang med mit projekt uden at skulle ind og finde alt selv. Jeg var dog uheldig med noget af træet havde fået lidt vinter udfordringer, men vi fik det heldigvis løst på en ordentlig måde.

Jeg bestilte og betalte ved Silvan Randers NN
trapez plader torsdag og afhentede dem fredag. de ville være klar på 30 min, står der på deres hjemmeside. Da vi kom til Silvan fredag var varerne klar til mig.
Fin servlise og betjening.

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Tak til Michell, der sprang til da vi havde brug for ekstra hjælp.
Tak, fra to taknemmelige lidt ældre mennesker 😃😄

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Super service ved klik&hent!
Tine har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde bestilt klik&hent på en krukke, som ikke viste sig at være på lager alligevel. Hun ringede til mig og gjorde mig opmærksom herpå, så jeg ikke skulle tage den lange køretur (er ikke fra området). Hun fandt en løsning, så jeg nu alligevel kan hente den. Mega god service!

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Havde bestilt tre loftslamper i click & collect. Bliver kontaktet næste dag, at den ene var defekt og butikschefen sørgede for, at der hurtigt kom en ny hjem. Blev herefter kontaktet med det samme det var i butikken. Herudover har jeg været glad for den rådgivning jeg fik omkring maling af anden medarbejder og resultatet er blevet helt enestående.

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Lørdag tog Christina telefonen. Meget høflig og svarede på en vare jeg søgte. Kommer I butikken og får en meget professionel service. Med hjerte på det rette sted. Har været forbi og købte et camping udstyr. God vind...

Hurtig og nem bestillingen,
den 3 bestilling på en svingcar.
og hurtig levering (:
Ovenud tilfreds (:

Besvarelse fra SILVAN - Randers
Hurtig og venlig betjening.
Levering til døren på rekordtid!
Fuld tilfredshed med handelen hos Silvan!