SILVAN - Odense M Anmeldelser

Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK

Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Se mere

Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Se mere

Desværre ikke godt med blomsterløgene: Liatris Spicata Blue De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint. Ved nærmer... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.113 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Besværligt at afhente

Det var let at ordre - men ikke at afhente.

Vi blev mødt at en ikke særlig god terminalløsning og manglende instruktion til hvor vi skulle hente varerne, som det stod på terminalen. De tilstedeværende medarbejdere virkede morgensure og umotiverede.

Sammenlignet med Bauhaus var dette til en bundplacering.

11. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi beklager, at afhentningen ikke levede op til dine forventninger. Tak for din feedback.

Click og collect virker bare perfekt

Click og collect virker bare perfekt. En god måde at flytte salg tilbage til den fysiske butik.

28. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at Click & Collect fungerer perfekt for dig. Tak for din positive feedback!

Tåbeligt…

Bestilte en vare lørdag eftermiddag med forventet levering d. 24. april og fortrød ved nærmere eftertanke søndag eftermiddag. Skriver straks til kundeservice, men hører ingenting før jeg får en besked fra fragt.dk om at de har fået besked om at skulle hente en vare fra lageret til mig og levere den d. 17. april. Jeg ringer til kundeservice og forklarer at jeg har gjort hvad jeg kunne for at annullere købet og ønsker ikke at modtage denne vare. Det kan man ikke!
Varen blev ikke leveret d. 17 april, men d. 22. april.

Derfor skal Silvan nu bruge tid på at gennemføre min ordre, fragtfirmaet skal bruge tid på at hente og levere varen, jeg skal betale 100kr. for fragt og jeg skal bruge tid på at køre til Silvan og aflevere en pakke som nemt kunne være undgået til fordel for Silvans og min tid samt miljøet! TÅBELIGT!

12. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Man har ikke annulleret ens webordre, når man har sendt en mail til Silvan kundeservice.

Silvan har meget korte leveringstider generelt på de fleste af vores varer, så man kan ikke være sikker på, at man kan nå at få annulleret ens ordre, inden den er afsendt, derefter kan en ordre ikke stoppes. Man har ikke ved onlinehandel annulleringsret, men man kan gøre brug af sin fortrydelsesret efter modtagelse af ens ordre i henhold til de gældende regler, som er oplyst i vores handelsbetingelser.

Silvan er i øjeblikket midt i en meget travl højsæson, hvor vi dagligt modtager utrolig mange henvendelser, derfor er svartiden på mails desværre pt. op til 5 hverdage, som oplyst i det autosvar, man modtager ved alle mailhenvendelser.

Man kan dog altid kontakte Silvan kundeservice på tlf. man-fre kl. 9-16:30.

Silvan

Hele processen fungere bare når man lejer hos silvan.

18. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at hele processen fungerede godt for dig. Tak for din feedback!

Flinke

Flinke, hjælpsomme, og hurtige medarbejdere

16. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var hjælpsomme og hurtige. Tak for din feedback!

Silvan

Ting I skriver er på lager eksisterende ikke

Ting I skriver er på lager eksisterende

3. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Både afhentning og aflevering var gnidningsfrit

1. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med med både afhentning og aflevering.

Caroline
Silvan

Havde bestilt varen på nettet.

Havde bestilt varen på nettet. Det er dejlig nemt.
Den lå klar til afhentning. Jeg hvar nok i butikken i ca.5 minutter..
Så en rigtig god oplevelse.
😃👍

27. marts 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din online bestilling og afhentning. Det er dejligt at høre, at processen var nem og hurtig. Vi bestræber os på at tilbyde en behagelig og effektiv service til vores kunder.

Caroline

Parkeringsbøde/kontrolafgift

Parkeringsbøde/kontrolafgift
hej, jeg var I silvan den 19-3-2025 kl ca 17:00. Jeg parkedrede min bil på parkeringspladsen i de båse der er beregnet til parkering!! Da jeg kommer ud af butikken har jeg fået en kontrolafgift på DKK 895,00 argumentet er at forenden af min bil har været på den modsatte bås!!! Jeg synes det er fuldstændigt uacceptabelt at Silvan har Q-park til på den måde at genere kunderne, meget dårlig oplevelse og dårlig kundeservice.

19. marts 2025

Besvarelse fra SILVAN - Odense M

Vi beklager din oplevelse vedrørende parkering hos os.

Det har været nødvendigt at tilknytte parkeringskontrol til butikken, da parkeringspladsen på nogle tidspunkter blev benyttet som parkeringsplads af andre, og der var dermed få pladser til vores kunder. Der er dog altid 2 timers gratis parkering.

Hvis du sender en mail til kundeservice@silvan.dk med din kassebon samt parkeringsafgift, vil vi gerne se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.