Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp af en sød kvinde med kort hår, som hjalp mig med at finde den helt rigtige pære til min lampe som Silvans kundeservice ikke kunne hjælpe med. Selvom hun fler... Se mere
Lokation
Skift lokationVesterlyngvej 20, 4500 Nykøbing Sj., DK
butikken er en smule rodet, men efter at have talt med en medarbejder giver det meget bedre mening. de arbejder så hurtigt de kan, samt var det en super fin kundeservice. det er altid rart at blive mø... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Vesterlyngvej 20, 4500, Nykøbing Sj., Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp…
Selvom hun flere gange blev afbrudt af andre kunder, tog hun sig stadig tid til at hjælpe mig og var både venlig og imødekommende. Hun holdt roen og overblikket, selvom der var travlt.
Kæmpe ros til hende, det er sådan en medarbejder der gør at man får lyst til at komme igen😄
Jeg har været derned for at købe lidt…
Jeg har været derned for at købe lidt til haven, personale har været virklige sød og hjælpesom
Silvan dårlig service
Jeg købte en hyndeboks i Silvan i Nykøbing S. Betjeningen var ikke særlig imødekommende, da jeg ville købe boksen fik jeg oplyst at jeg kunne hente den på lageret helt bag i butikken vel 50 - 80 meter nede. Da jeg kom på lageret var der ingen vogn, jeg var ikke oplyst om at medbringe vogn derned. Jeg havde derefter valget om at bære de 20 kg eller gå tilbage til indgangen. Jeg er 86 år og følgelig kun havde valget at gå hele vejen tilbage efter en vogn ! Min forventning til en ordentlig forretning er, at den meget lidt imødekommende ekspedient havde sørget for at få varen bragt fra lageret op til kassen.
Det jeg bringer videre til de der vil høre om min oplevelse er: Silvan er dem med dårlig service.
En ung medarbejder hjalp mig med at…
En ung medarbejder hjalp mig med at bestille udsolgt vare. Meget venlig og gav sig god tid til at forklare.
Helt usædvanlig ringe kundeservice
Helt usædvanlig ringe kundeservice. Medarbejderen lod forstå at det var mit problem da jeg skulle hente en hyndeboks bestilt via Click snd Collect, hvor papkassen var så åben at der var risiko for at dele i boksen var faldet ud. Efter et hurtigt kig i en container oplyste den pågældende at Silvan ikke havde flere hyndebokse. Han gad helt åbenlyst ikke slå op i systemet. Efter jeg selv havde konstateret på hjemmesiden at Silvan i den pågældende butik havde 14 tilsvarende hyndebokse fik jeg via en anden medarbejder købt den hyndeboks der var bestilt via Click and Collect. Da jeg kom hjem kunne jeg iøvrigt konstatere at der til den parasol jeg også havde købt via Click and Collect manglede parasolfoden, så tilbage igen til butikken hvor jeg fik parasolfoden udleveret, som tilsyneladende ikke var pakket med Click and Collect orden. Alt i alt en håbløs kundeservice oplevelse.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Grill i Silvan
Jeg besøgte Silvan, med henblik på at finde en gasgrill (som en gave). Jeg har ikke meget forstand på det, men spurgte en medarbejder ved navn Pernille om hjælp. Hun var tålmodig, smilende og meget hjælpsom. Jeg købte ikke grillen i butikken grundet størrelsen på min bil. Men Pernille fik guidet mig nok, til at jeg kan gå hjem med ro i maven og bestille en online fra Silvan. Stor ros til jeres flotte butik og gode medarbejder.

Venlig betjening
Nemt at bestille fra overskuelig hjemmeside. Venlig betjening ved udlevering i click and collect

Besvarelse fra SILVAN - Nykøbing S
Silvan i Nykøbing S har ikke styr på…
Silvan i Nykøbing S har ikke styr på lagerbeholdning. Bestilte 4 spande GORI terrasseolie over nettet. Der var 4 i følge deres lagerbeholdning. Modtog kun 3 ved afhentning. Måtte spørge hvorfor. Fik svar nå så var der vel ikke flere !

Besvarelse fra SILVAN - Nykøbing S
Efter at Silvan.DK ikke kunne hjælpe…
Efter at Silvan.DK ikke kunne hjælpe kørte jeg til Silvan i Nykøbing Sj. og fik her hurtig og seriøs hjælp til at skaffe nyt hegn og sikre levering til den adresse jeg skulle bruge.
Helt igennem god kundeservice fra Nykøbing Sj.
- 1000 tak :-)

Besvarelse fra SILVAN - Nykøbing S
Bestilling og levering af plæneklipper mv.
Jeg har lært at næste gang skal jeg være opmærksom på ordre til døren og ordre der skal hentes i butikken.
Men jeg har fået en god vejledning og service af Silvan i Nykøbing sj.

Besvarelse fra SILVAN - Nykøbing S
Service, er der styr på noget ?
Jeg har købt et mål, til vores dreng, jeg vælger at bestille det på click og collect. Jeg får hurtigt besked om jeg kan afhente det, jeg henvender mig i kassen, som der står i mailen.
Der er nok 10-12 i kø foran mig, 2 medarbejdere der står i kassen, og 3 der bare “står/går lidt rundt”.
Lang tid efter, er det min tur, jeg siger hvad jeg har bestilt/købt, men det kan medarbejderen ikke finde, og jeg kan hører der bliver bandet, omme bag ved kasse, samtidigt står jeg 4 andre medarbejder, som “ikke lige har tid”, når han spørger om hjælp.
Jeg får til sidst afvide at de ikke har min ordre, som er betalt, hvilket er ret uforståeligt for mig, efter lidt dialog får jeg afvide jeg bare kan hente målet inde i selve butikken, da målet ligger på lager - WHAT - nu har de det pludseligt, men at jeg selv bare kan hente det selv.
Hvad er ideen i click og collect så ?
Ender mig at skriver mit navn som det eneste, på et helt blankt papir, da man ikke lige kan finde ordren eller de papirer fra click og collect.
Efter lang tid lykkes det at få det ud i bilen, og nu håber jeg bare det er det rigtige, da det er en gave til vores dreng.
Dårlig oplevelse og dårlig service, står med følelsen af der ikke er styr på noget i butikken.

Servicen er dårlig
Servicen er dårlig. Der er simpelthen ikke nogen personale.
Der virker snavset. Reoler er fulde med støv.
Det var meget bedre for nogle år siden, før de lavede det om.

Besvarelse fra SILVAN - Nykøbing S
Hjælpsom service af medarbejder og…
Hjælpsom service af medarbejder og ingen slinger i valsen omkring reklamation på knækket flise - meget glad