Hurtig bestilling op varen var kla, da jeg hentede. Indtastede blot en kode, og varen blev leveret uden ventetid!
Lokation
Skift lokationLaurits Olsensvej 1, 2650 Hvidovre, DK
Adam fra Silvan Hvidovre C får 5🌟 Super service, lytter og kommer med gode og reelle løsninger og sørger sødt for at det hele passer sammen. Det er hver gang jeg har handlet der og blevet betjent af... Se mere
"Jeg fik en super god behandling hos Silvas Varen klare allerede som dag . Og modtaget opdatering via beskeden og mail og kvaliteten var helt i top. Jeg vil helt handle her igen og kan varmt anbef... Se mere
Venligt personale. Men elendig produktkvalitet. Bestilte til afhentning 10 stks. Hornbaek Almuefodlister, hvidmalet fyr, 21x115x2200 mm. 6 af listerne var med fejl (revner, slag, fejl i malingen, og... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Laurits Olsensvej 1, 2650, Hvidovre, Danmark
Hurtig bestilling op varen var kla
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Det var lidt besværligt at finde den rigtige varer, men da den var fundet var det nemt at købe den

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
I havde varen på lager og click og…
I havde varen på lager og click og collect fungerer super - godt produkt og kundeservice

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
Stedet ikke egnet til click and collect
Stedet er ikke egnet til at tilbyde click and collect af større varer. Parkeringspladserne er for langt væk fra afhentningsstedet og vognene må ikke taget ud af butikken, så tunge ting skal bæres langt og køber man flere ting skal man gå flere gange.

Perfekt med udlejning
Perfekt med udlejning! Super nemt og billigt. Gerne igen. Super venlig personale!

Middel modig oplevelse
Ok oplevelse.
Bare øv at de vare man bestiller ikke er pakket alle sammen.(1 vare mangler)
Hvad hjælper det så at man laver klik and collekt.

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
Bestille på nettet og hentede samme dag
"Jeg fik en super god behandling hos Silvas Varen klare allerede som dag .
Og modtaget opdatering via beskeden og mail
og kvaliteten var helt i top. Jeg vil helt handle her igen og kan varmt anbefale dem til andre!"

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
Fejl i lagerstatus og billeder på…
Fejl i lagerstatus og billeder på hjemmeside samt forkert vare udleveret. Ikke den bedste oplevelse, og eftersom to medarbejdere havde tjekket varerne og burde havde styr på det, så opdagede jeg først derhjemme, at den ene vare var forkert, så måtte tilbage og bytte. Og medarbejderen scannede ikke noget frem og tilbage, så det giver jo mening, at lagerstatus ikke stemmer. Og jeg gjorde opmærksom på, at varen lå forkert på hylden, men intet blev flyttet.
Vælger en anden butik næste gang.

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
God service medarbejdere er venlige og…
God service medarbejdere er venlige og hjælpsomme.

Besvarelse fra SILVAN - Hvidovre
Det viste sig at den liste af røget eg…
Det viste sig at den liste af røget eg jeg købte, ikke var røget eg men olieret eg…

Nem udlejning
Super imødekommende personale både ved afhentning og aflevering af klapstole og borde.

Adam fra Silvan Hvidovre C får 5🌟
Adam fra Silvan Hvidovre C får 5🌟
Super service, lytter og kommer med gode og reelle løsninger og sørger sødt for at det hele passer sammen. Det er hver gang jeg har handlet der og blevet betjent af Adam, at jeg går derfra og haft en virkelig sød, oprigtig og dygtig betjening. Kan varmt anbefale at få hjælp hos Adam🌟

Nemt at bestille
Nemt at bestille, varen var hurtig til afhentning, personalet var i godt humør, nem afhentning

Rod i leveringen.
Rod i leveringen.
Det jeg havde bestilt af tilbehør, og fået bekræftet, passede ikke med forretningens plukke seddel. Så var jeg bare gået uden kontrol havde der været mangler. Men personalet fik det hurtigt løst. Lignede en systemfejl.