Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Se mere
Lokation
Skift lokationVentrupparken 18, 2670 Greve, DK
Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟
Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Se mere
Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Ventrupparken 18, 2670, Greve, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Smilede og serviceminded
Hamo, Smilede og serviceminded. Hurtig ekspedition. Klart en god repræsentant for butikken!

Imødekommende og Serviceminded
Super service fra Mehmet.
Fornøjelse 👍

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Super god oplevelse i silvan Greve
Super god oplevelse i silvan Greve, var i tvivl om nogle ting til et gør det selv projekt. Men fik super god hjælp og vejledning af en ansat ved navn Hamo.

5 stjerner Silvan Greve
Jeg blev betjent at Hamo i Silvan Greve.. Hamo hjalp mig med god rådgivning ift diverse plader jeg skulle have skåret.. Konge service.. Kommer igen næste gang jeg skal bruge plader..

Besvarelse fra SILVAN - Greve
5 stjerner til Mehmet fra Silvan Greve!
5 stjerner til Mehmet fra Silvan Greve!
Vi er i gang med at renovere vores køkken og i forbindelse med dette skulle vi købe paneler samt en sømpistol. Mehmet hjalp os med at finde det vi skulle bruge og han gav os gode råd til selve udførelsen af vores opgave
Tak!

Fantastisk service af medarbejder Hamo fra Greve afdelingen
I dag besøgte jeg jeres Silvan-afdeling i Greve og havde en virkelig positiv oplevelse takket være en fantastisk medarbejder ved navn Hamo. Han var yderst professionel i sin rådgivning og fulgte os hele vejen med stor engagement og hjælpsomhed, da vi havde brug for vejledning.
Hamo udviste en service og arbejdsindsats, som man sjældent oplever, og han er uden tvivl en stor gevinst for jeres afdeling. Det er ikke ofte, jeg skriver anmeldelser på Trustpilot, men en medarbejder som Hamo fortjener virkelig stor ros. Hold endelig fast på ham!!!

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Rigtig god oplevelse fra Hamo mht min…
Rigtig god oplevelse fra Hamo mht min byggeproces. Professionel og kompetent rådgivning hele vejen igennem, hurtige svar og en tryg proces fra start til slut. Man føler sig taget seriøst, og der er styr på detaljerne. Kan klart anbefales

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Vi fik en virkelig god service af Hamo…
Vi fik en virkelig god service af Hamo fra Silvan Greve i forhold til vores renoveringsprojekt af huset. Han var professionel, pålidelig og vi kan varmt anbefale alle at handle igennem ham.

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Jeg var i Silvan Greve og skulle købe…
Jeg var i Silvan Greve og skulle købe en brænder og støder på Mehmet der finder den bedste til mig tak Mehmet !

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Jeg var inde for at hente en olie…
Jeg var inde for at hente en olie radiator og fik simpelthen så god service af Mehmet cift i Greve super god til at vise og forklare super oplevelse fra Christian.

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Super betjening i Silvin i Greve blev…
Super betjening i Silvin i Greve blev betjent af hamo

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Super hjælpsom og nærværende og god til…
Super hjælpsom og nærværende og god til at komme med andre muligheder ift det man efterspørger og søger. 5 ud af 5
Silvan Greve - Hamo

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Super god service i Greve Silvan af…
Super god service i Greve Silvan af medarbejderen Hamo. Kan helt klar anbefales 😊

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Simpelthen en sød ung mand
Simpelthen en sød ung mand, der hjalp med at finde alt det, der stod på min seddel. MVH. Sonja Louiza Olsen. Han hed Christian E.

Bedste oplevelse nogensinde i Silvan
Den absurd servicemindede medarbejder var smilende og imødekommende. Han hjalp glædeligt med at finde de rigtige materialer samt få dem skåret til.
Alt i alt en vildt god oplevelse!
Betjent af Hamo

Besvarelse fra SILVAN - Greve
God service! Det kan ikke blive bedre
Har altid en god oplevelse når jeg kommer forbi. Medarbejderne især en der hedder Hamo yder god service og råd.
Tager ofte derover enten for at købe noget til hjemme eller haven, og kan altid forvente hjælp fra ham

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Kæmpe ros til Hamo fra silvan Greve tog…
Kæmpe ros til Hamo fra silvan Greve tog sig god tid til at hjælpe kommer helt sikkert igen til Greve silvan💪🏽💪🏽

Besvarelse fra SILVAN - Greve
Stor ros til hamo fra Silvan Greve fik…
Stor ros til hamo fra Silvan Greve fik en en rigtig god service vejledning til mit nye gulv som jeg har købt. Jeg må bare sige jeg er virkelig imponere over service og må at forklare på.. kommer helt sikker igen