SILVAN - Greve Anmeldelser

Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK

Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Se mere

Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟

Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Ventrupparken 18, 2670, Greve, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.074 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alexander er flot

Alexander var utrolig hjælpsom med at finde de rette frø til mine blomster så min have kan blive utrolig flot til sommer😍❤️🥰

27. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at vælge de perfekte frø. Vi håber, du får en fantastisk flot have til sommer, og tak for din positive tilbagemelding😊

Silvan

Alt foregik problemfrit og utroligt…

Alt foregik problemfrit og utroligt billigt at leje en varme kanon

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en problemfri oplevelse, og at du fandt lejen af varme kanonen utrolig billig. Tak for din positive feedback!

Fint

Fint, og færdigt 👍

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

Ante var rigtig hjælpsom og venlig

Ante var rigtig hjælpsom og venlig, god service, ville helt klart anbefale

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede hjælpsom og venlig service. Tak for din positive tilbagemelding og anbefaling.

Silvan

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være, jeg fik hurtigt hjælp af Ante til at finde de ting jeg skulle bruge<3god oplevelse

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og hurtigt fik den hjælp, du havde brug for. Tak for din positive feedback.

Silvan

Ante gav god service i dag

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Ante var meget hjælpsom

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding😊

God service af Ante

Jeg fik super god service af en ung mand ved navn Ante han hjælp mig med at få skåret en plade i savværket

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service i savværket. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig mange gange for den😊

Godt overblik ved bestilling

Godt overblik ved bestilling. Hurtig levering. Pakken placeret som ønsket. Alt er godt.

23. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde et godt overblik ved bestilling, og at leveringen var hurtig og som ønsket. Tusind tak for din positive anmeldelse!

Silvan

Martin var rigtig behjælpelig med at…

Martin var rigtig behjælpelig med at hjælpe os og vi fik en godt service 👍👍

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god service og hjælp. Tak for din positive anmeldelse😊

God service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Silvan Greve i mandags, hvor jeg fik hjælp af en medarbejder ved navn Ammar.
Han var super hjælpsom og imødekommende. Jeg havee svært ved at finde ud af hvilkr ting jeg skulle bruge og han hjalp mig på rette vej. Jeg følte mig virkelig godt vejledt hele vejen.
Kæmpe ros for den gode service!

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og den positive hjælp, du fik. Det er dejligt, at du følte dig godt vejledt. Vi sætter stor pris på din ros for den gode service. Tak for din anmeldelse!

Silvan

Jeg er i gang med et lille projekt jeg har kørende i min baghave, hvor jeg så havde brug for nogle specifikke skruer. Så jeg tager forbi Silvan Greve for at finde dem dog uden held i første omgang, dog i falderebet så fik jeg en høflig påmindelse om jeg havde brug for hjælp. Det svarede jeg ja til, og jeg fandt så skruerne vha. Ammars hjælp, jeg takker ham for at kunne være afgørende for mit projekt kan gennemføres.

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fandt de nødvendige skruer med hjælp. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding, og vi er glade for, at vi kunne bidrage til dit projekt. Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Silvan

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i…

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sagde “her må jo gerne se pænt ud”. Wauw

23. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den gode service, du modtog. Det er dejligt at vide, at hjælpsomheden og opmærksomheden på detaljer gjorde indtryk. Tak for din feedback😁😁

Silvan

Jeg fik super god betjening af…

Jeg fik super god betjening af medarbejderen Ammar

11. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er meget glade for at høre om den gode betjening, du har fået. Tak for din positive anmeldelse og feedback!

Ammar super flittig

Ammar super flittig,dygtig, og hurtig. Meget behagelig oplevelse. Ham kunne jeg godt tænke mig i min forretning🤣😝

17. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og sætter pris på din positive feedback om den hurtige og behagelige service. Tak for din anbefaling!

Silvan

Jeg fik tidligere hjælp af en ung gut…

Jeg fik hjælp af en ung gut som hed Ammar, fantastisk medarbejder som var virkelig hjælpsom.

21. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig godt hjulpet af vores medarbejder. Mange tak for din positive tilbagemelding, den sætter vi stor pris på!

God oplevelse

Skulle i dag have noget maling, hvor jeg blev mødt af en sød ung pige ved navn Carla. Hun var imødekommende og professionel til sit arbejde.
Anbefaler stærkt, kommer igen.

21. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder og hendes professionelle service. Tak for din positive anbefaling, vi ser frem til dit næste besøg.

Fantastisk oplevelse med Ammar

Fantastisk oplevelse med butiksmedhjllæer Ammar, flot at se en ung mand, så høflig, hjælpsom og imødekommende

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder! Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om hans hjælpsomhed og høflighed.

Ros til medarbejderen

Jeg havde svært med at finde de varer jeg skulle bruge, men heldigvis ammar viste mig hvor varene lå og var meget hjælpsom.

13. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at finde de varer, du søgte. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak!