SILVAN - Aarhus Silkeborgvej Anmeldelser

Silkeborgvej 39, 8000 Aarhus C, DK

Jeg var blevet sendt i byen for at finde noget værktøj, men jeg blev forvirret da jeg kom ned i butikken. Der trådte en sød medarbejder til og hjalp mig med at finde alt hvad jeg skulle bruge. Hvor er... Se mere

Super dejlig oplevelse i butikken. Jeg blev ekspederet af en ung, kvindelig medarbejder med lyst, kort hår, som var meget venlig, imødekommende og hjælpsom. Hun tog sig tid til at hjælpe og gav en rig... Se mere

Købte en multicutter, viste sig den ikke var på lager og blev refunderet - Blev tilbudt en udstillings model i stedet. Udstillings modellen, var defekt (manglede en del). Tog ind til den n... Se mere

Cecilie fra Silvan Silkeborgvej reddede min dag, da hun guidede mig til at finde lige de redskaber jeg stod og manglede i min renoveringsproces! Kæmpe god medarbejder med god energi og et smil der smi... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

• Silkeborgvej 39, 8000, Aarhus C, Danmark

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.668 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det var god service og fik god ekspedition af en der hed Maria

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at du oplevede god service og en behagelig betjening. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

Havde en mega nederen dag og var…

Havde en mega nederen dag og var ekstremt forvirret da jeg skulle ind og bytte en fejlbestilling - Maria (mener jeg) gav mig den bedst tænkelige hjælp og hun var så sjov, tryg og autentisk at jeg gik derfra med et betydeligt større smil end da jeg ankom 🫶

3. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik den bedst mulige hjælp. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Silvan

Fik hjælp af en venlig pige ved navn…

Fik hjælp af en venlig pige ved navn Maria. Hun var sød og smilende. Super service 👍

2. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service. Tak for din feedback; vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores medarbejders venlighed.

Silvan

Medarbejderne var fantastiske til at hjælpe

Medarbejderne var fantastiske til at hjælpe og de kunne forklare mig alle de ting, som jeg ikke selv helt forstod :)) 10/10 oplevelse!

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var i stand til at hjælpe dig og give klare forklaringer. Vi sætter stor pris på din positive feedback😁

Silvan

Personalet er imødekommende og…

Personalet er imødekommende og smilende. De hjælper gerne med at finde det man skal bruge.
Maria brugte tid på at finde den helt rigtige plug så jeg kunne hænge et skab op på en gips væg.

28. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du oplevede imødekommende og hjælpsom betjening. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Sød personale der hjalp

Sød personale der hjalp

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at vores personale var hjælpsomme. Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback.

Dejligt personale

Dejligt personale, som altid er klar og glade til at hjælpe og så er der rent og fint i butikken :)

28. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er hjælpsomt og venligt, og at butikken er ren og pæn. Tak for din positive feedback.

Fandt det jeg ledte efter

Fandt det jeg ledte efter
Meget flink personale

2. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for, at du fandt det, du søgte, og at vores personale var hjælpsomt. Tak for din positive anmeldelse!

God betjening

God betjening

3. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Tusind tak for din gode anmeldelse!

2. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hurtig click-and-collect

Jeg bestilte et par julestjerner til ophæng og de var klar til afhentning 10 minutter efter :) Perfekt!

3. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige ekspedition af din ordre på julestjerner. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

simpel en reklamation…

Spørg ganske simpel om en reklamation sag og bliver mødt med beskyldninger af en krølhåret ekspedient som før man nærmst har sagt et ord ikke mener at der kan være tale om reklamation.
Handler udelukkende kun i silvan fordi det er et byggemarkede der ligger tæt på, ellers er der service elendig inkompetent og deres produkter for dyre.

9. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi lejede noget værktøj

Vi lejede noget værktøj, og de var super venlige og hjælpsomme med at vejlede os i, hvilket værktøj vi skulle bruge. Vi havde nogle problemer med lejen, da vi først havde lejet det forkerte værktøj, og de løste det på stedet.

15. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at I oplevede vores personale som venlige og hjælpsomme. Tak for jeres feedback om håndteringen af jeres leje. Vi er glade for, at vi kunne løse problemet hurtigt.

Silvan

Click & Collect fungerede fint sammen…

Click & Collect fungerede fint sammen med den udmærkede hjemmeside med fyldig beskrivelse af varene.

24. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre, at Click & Collect fungerede godt, og at du var tilfreds med beskrivelserne på vores hjemmeside. Tak for din positive feedback!

Rigtig god oplevelse i Silvan

Rigtig god oplevelse i Silvan. Personalet var venlige, hjælpsomme og tog sig tid til at finde den rigtige løsning til mit projekt. Butikken var overskuelig, og jeg fandt hurtigt det, jeg skulle bruge. Kan helt klart anbefales!

9. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Aarhus Silkeborgvej

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i Silvan. Det er dejligt at vide, at vores personale var venlige og hjælpsomme med at finde den rette løsning. Tak for din anbefaling!