Conform beschrijving en snelle levering. Fijne thermos fles, drank blijft meer dan voldoende vele uren lang lekker koud. Inhoud ter grote van een normaal blikje frisdrank daardoor ook niet te zwaar om... Se mere
Contact gehad met medewerker die heel tijdig en deskundig mij te woord heeft gestaan mbt mijn meest recente aankoop. Vriendelijk en enorm klantgericht. Meestal eindigt service en vriendelijkeid bij de... Se mere
De website van SIGG geeft heldere informatie; er kwam een snel antwoord op mn vraag. De thermos van Sigg is onverslaanbaar, het nieuwe theezeefje aan de dop zal veel verwarring voorkomen! De enige... Se mere
Het zijn mooie bekers alleen ik kon nergens zien hoe het drinkgedeelte er uit zag (op foto’s of in de beschrijving). Ik verwachtte ‘rietjes’ bij de kinderbekers maar het is een bidon-systeem. Gelukk... Se mere
SIGG is een Zwitsers drinkflessenmerk, dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke drinkflessen en food containers. De drinkfles van SIGG is bijzonder handig in gebruik, makkelijk te reinigen en lekt dankzij het unieke afsluitsysteem absoluut niet! Heb jij al dorst wanneer je de deur uitloopt of draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? SIGG drinkflessen zijn perfect om mee te nemen bij iedere activiteit; ideaal voor onderweg naar het werk of naar school, in de sportschool of gewoon tijdens een lekker dagje uit.
Jupiterstraat 2, 6468 EV, Kerkrade, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
mooi design, kleuren komen helemaal overeen met wat je online ziet.
heel aangenaam gevoel aan de mond om uit te drinken, in tegenstelling tot veel plastic waterflessen.
snelle verzending!

Besvarelse fra SIGG
Precies wat ik wilde (nadat ik een eerdere verloren had). Kwaliteit SIGG altijd goed. Pakje duidelijk te volgen, goed verpakt en zeer snel geleverd.

Besvarelse fra SIGG
Kwalitatief en mooi product, lekvrij en stevig doch makkelijk hanteerbaar voor kinderen.

Besvarelse fra SIGG
Makkelijk bestellen, vlot bevestiging ontvangen en snel geleverd met track & trace. En weer heerlijk nieuwe drinkdoppen in mijn bezit!

Besvarelse fra SIGG
Duidelijke website, makkelijk product van mijn keuze gevonden, snelle verzending.

Besvarelse fra SIGG
Terrible experience. Never received order. Zero communication. SCAMMERS.
DO NOT TRUST

Besvarelse fra SIGG
Mooie en sterke waterfles. De coating (mat) is ook degelijk.
De levering was prima.

Besvarelse fra SIGG
Helemaal tevreden. Ik gebruik de thermosflessen al meer dan 3 jaar, iedere dag en de hele dag. Ik heb er inmiddels 4. Twee voor koffie en 2 voor thee. Kantoor en auto. Onverwoestbaar en blijft heeeel lang warm. Nu ook voor water en lunch. Laat in de middag besteld, volgende dag in huis. Zijn niet goedkoop, maar ik wil niet meer zonder.