Sierratradingpost Anmeldelser

1. Herretøjsbutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Save 35-70% Every Day on Great Brands like The North Face, Carhartt, Columbia Sportswear, Patagonia, Teva, Mountain Hardwear and more! Get great deals on hiking boots, outdoor gear, cycling gear, camping and hiking gear, fishing gear, running shoes and more...

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

god hat til 135 kr - omkostninger for ca. 500 kr!!!

Fandt den fede hat som beskytter mod solen når man ror kajak -
MEN - hatten kostede 135 d.kr .... forsendelsen kostede i alt (incl. deres egen shipping og en regning UPS sendte efterfølgende .. sikkert noget med tax og alt muligt helt lovligt) ca. 500 d.kr !!!!!!!!!!!!
Skal godt nok huske at være glad for den hat når jeg ror Danmark rundt! :- )

10. juni 2014

Superbillig og hurtig levering

Dette er en amerikansk webshop med stort udvalg og billige priser. De sender direkte til Danmark med UPS, og for mit vedkommende gik det stærkt. Jeg afgav min ordre onsdag, og modtog den 1 uge seneree. Husk dog at være opmærksom på, at prisen ikke inkluderer danske told og moms. Det skal afregnes med UPS efterfølgende. Men jeg kan helt klart anbefale at lægge vejen forbi denne webshop

11. oktober 2012

Billigt og godt, men Ups

Jeg bestilte noget super billigt og vildt lækkert nattøj. Det var meget nemt og fin hjemmeside. De sender dog med Ups, som ikke havde styr på om de mente de havde afleveret leveringen eller ikke, og med held var den kommet til lageret da jeg som aftalt ville hente den.

27. oktober 2011

Professionel

STP er den eneste Amerikanske butik, som jeg har handlet i. Den har mange flotte anmeldelser og det med god grund. Deres service er fremragende, OGSÅ når noget skal laves om. Har handlet der mange gange og alt fungerer.
Man skal dog påregne told (12%) og moms (25%), men det er stadig billigt Ialt bliver der lagt 40% på til told og moms, samt 150 kr. i opkrævningsgebyr (incl. moms).
Det er en god ide at tilmelde sig deres nyhedsbreve, som ofte vil give yderligere rabat på f. eks. 25% eller 40%.
JEG HANDLER MEGET DER, OG DET ER 100% OK. ALLE PROBLEMER KAN LØSES MED EN MAIL ELLER TELEFONOPRINGNING.

11. oktober 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (83 anmeldelser)