Siemens Anmeldelser 659

1,6

Købte en Siemens IQ500 opvaskemaskine. Der var dårligt noget tilbehør til og den plade der skulle dække for biden af maskinen var væsentlig smallere end den der sad der på den gamle Siemens maskine. H... Se mere

Vi har af flere omgange sendt vores kaffemaskine til reparation, da den lækker vand. Vi har tilmed betalt op til flere tusind kroner til rep. selvom der har været problemer med maskinen helt fra star... Se mere

Advarsel ! En Siemens EQ900 købte vi for 3 år siden - vejl. udsalgspris kr 15.999,-. Den er nu allerede gået i stykker og prisoverslaget for reparation er kr 3.331,-! Maskinen er løbende blevet vedl... Se mere

Tre stjerner: service, men stor plads til forbedring Jeg har for nylig haft en oplevelse med Siemens’ serviceafdeling, som har efterladt mig med blandede følelser. På den positive side blev min... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Electrification, automation and digitalization require innovative solutions: Discover Siemens as a strong partner, technological pioneer and responsible employer.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Programmeret produktforældelse

Jeg købte en Siemens induktionskogeplade med variabel opdeling af induktionsfelter for 10.000,-
Netop da garantien var udløbet holdte nogle taster op med at virke. Heldigvis nogle taster som jeg sjældent brugte, men efter yderligere ca 1 år vil det ofte ikke tænde. Det er simpelthen ikke pengene værd.

19. april 2022

Total dårlig kundeservice

Total dårlig kundeservice, jeg har prøvet flere gange at ringe til dem, sidder i kø i rigtig lang tid og hører på det samme musik og mandspersons stemme hver 1/2 minut. Hvis han så i det mindste fortalte hvilken nr jeg var i køen, men nej jeg skal bare tage stilling til tast 1 eller 2 dansk eller engelsk tale. 😡😡😡

28. januar 2022

Total dårlig kunde service i forhold…

Total dårlig kunde service i forhold til Home Connect

Efter at have ventet i Ca. 38 min, hvor man skal tast 2 hvert 1½ min /ellers rydder man af). Talte jeg med en fra jeres kunde service. Alt hvad han kunne var at læse op fra manuale. . Da jeg ikke er analfabet så var der ikke meget hjælpe at hente her.

15. december 2021

Stor skuffelse

Fik en Siemens EQ3 Espressomaskine i gave og oplevede problemer fra starten. En maskine, som blev leveret i ’låst tilstand’, så jeg ikke kunne tage bryggeenheden ud og rense den. Det blev så til første tur på Siemens værksted i Ballerup. Efter at have ventet 10-12 dage, får jeg min maskine tilbage.
Efterfølgende opdager jeg, at kaffekværnen ikke kan justeres – selv om det er en af maskinens nøgle features. Det blev til 2. tur på værkstedet. Igen 10-12 dages ventetid. Ifølge teknikeren er kværnen blevet repareret, men det passede simpelthen ikke. Kværnen kunne stadig ikke justeres.
Næste problem opstår, da maskinen begynder at lække vand. Der var gået en pakning. Igen må maskinen på værksted i Ballerup og jeg må undvære den i 10-12 dage.
Jeg passede på maskinen efter de anbefalede forskrifter fra Siemens. Med afkalkning og rengøring osv. Og det var netop i forbindelse med en sådan afkalkning, at næste fejl opstår. Selve bryggeenheden revner og kan ikke holde tæt.
Igen må maskinen på værkstedet i Ballerup. Men denne gang vil Siemens ikke udføre reparationen på garantien. Og det på trods af, at maskinen er under 2 år gammel og stadig omfattet af Forbrugerlovens 2-årige reklamationsret.
Siemens sender en regning på det forestående arbejde og det er en faktura på 1200 kr. Det nægter jeg at betale, da jeg selvfølgelig forventer, at Siemens vil overholde de gældende regler. Dernæst går sagen i hårdknude og jeg kan ikke få udleveret min maskine uden at betale en regning på inspektion.
Til sidst indvilger jeg i, at Siemens destruerer maskinen. Jeg forventer ikke at få en regning for dette, men jo Siemens gør det igen. Rykker følger rykker og nu er sagen endt med retslig inkasso.
Konklusion:
Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Siemens reklamerer med, at de leverer produkter af høj kvalitet, men det er IKKE tilfældet med EQ-modellen. Derudover er det meget kritisabelt, at Siemens ikke overholder lovens krav om 2 års garanti.

14. september 2021

Ringe kundeservice og dårligt…

Ringe kundeservice og dårligt produkt...
Har for 2 år og 1 måned siden købt Siemens studioline opvaskemaskine, som nu stopper inden programmer er gennemført og med vand i bunden af maskinen - ved opkald til kundeservice opleves absolut ingen imødekommenhed tværtimod arrogante svar på spørgsmål - ventetid på tekniker er 14 dage !!! Kan derfor ikke anbefale Siemens til andre.

25. juli 2021

Hvis man forventer god kundeservice..

Hvis man forventer god kundeservice..
Hvis man forventer god kundeservice... er det IKKE hos Siemens.
Det lyder som om man genere dem i et spil eller har vækket dem og er bare er til besvær når man ringer til dem omkring et helt nyt produkt der er defekt!

De vil simpelthen skide dig et stykke så snart du har købt deres lorteprodukt.

5. januar 2021

Ringe produkter og service

Vores helt nye (2 mdr. gamle) Siemens vaskemaskine er gået i stykker, og vi ringer selvfølgelig til kundeservice med en forventning om ombytning eller hurtig reparation. Men vi bliver mødt med minimal forståelse og en Siemens-medarbejder, som vil sende en reparatør ud om 8 dage!!! Vi forklarer, at 8 dage er meget lang tid, da vi er en børnefamilie med meget vasketøj og vi forventer sådan set også, at vores helt nye produkt virker. Men magen til dårlig service og uforstående medarbejder skal man lede længe efter. Hun sagde blot, at så måtte vi kontakte vores forhandler, hvilket er Svane og de kan intet stille op. Hvor er det for det første ringe produkter og for det andet forfærdelig service! Lad vær med at køb Siemens produkter, hvis I vil have noget der virker.

4. november 2020

I BURDE SKAMME JER! SIEMENS

Vi har for 4-5 år siden købt en indbygnings kaffe/espresso maskine fra Siemens, som passer til vores ovn. Vi passer og plejer maskinen nøjagtig som vi skal med rengøring og afkalkning, og som maskinen i øvrigt selv siger til, hvad der skal lavs.
Vi har desværre så måtte sande, at værkstedet ikke får lavet det der er galt. Det er selvom vi har ringet ind og fået det klarlagt, og damen vi snakker med læser også op, alt det vi har nævnt, alt ser og lyder fint, hun tilføjer yderligere, at hun vil få værkstedet til at kontakte mig når de har modtaget min maskine (den anden gang) DET SKER HELLER IKKE!!! - vi får maskinen tilbage, men kan hurtigt se, at "kværnen" som vi bl. a er blevet faktureret for IKKE er blevet skiftet, ligeledes er den ene dysse heller ikke blevet lavet, da strålen kun var halvt så tyk som den anden, og maskinen larmer når den skal kværner/brygger kaffen. Vi beder atter om at få hentet maskinen - Vi er stadig nød til at tage fri fra arbejde, for at kunne være hjemme alle gangene, når den skal hentes og afleveres.
Jeg ønsker nu at ringe ind, for at klage over at tingene ikke er i orden, og får også trykket mig ind til det rigtige sted. Den pågældende medarbejder kan "desværre ikke" gøre noget??? - jeg spørger så, !er der så ikke en du kan stille om til"? nej! desværre! - MEN dét du kan gøre er:
1. Enten at vente 2 dage med at blive ringet op (har de virkelig så mange der ringer ind og klager over deres service (eller mangel på samme) at det tager 2 dage før der er en ledig og ansvarsbevist medarbejder, som kan tage et ansvar?)
2. Eller du kan skrive til en mail adr. ?

Jeg vil mene, at det vil klæde Siemens, som et minimum, at give et afslag på fakturaen som alligevel lyder på kr. 1.800

Jeg vælger trods alt, at blive ringet op - surprise :-) DE GØR DET - men glæden er kort - det er den samme medarbejder jeg fik fat i første gang, (som åbenbart ikke har nogen beføjelser) siger:
Vi kan ikke gøre noget ved fakturaen "beklager", men jeg kan sende noget "Kalk'n Clean" til dig!!! - HALLO
(er man 2 DAGE om at finde ud af dét??)
Vor herre bevares - mage til service ( eller mangel på samme) I burde skamme jer over at tage så meget for jeres produkter, når de alligevel ikke er et hak bedre end de andre billig mærker - Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at købe jeres produkter - jeg har selv haft Siemens for sidste gang med den RINGE SERVICE i ligger for dagen. Tak for kaffe!

1. oktober 2020

Hej REKLAMTION

Hej REKLAMTION

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service som Siemens give ingen inden i jeres service afdeling tager det seriøst når man ringe og ved ikke hvad jeg snart skal gøre mere.

Jeg har ringede for omkring 1,5 måned siden og sagde min induktion plade ikke virker så sender i en service teknikker ud og kigger på det og han siger så nu er det lavet ringer ind dagen efter og fortæller at det stadig ikke virke i sender så en service tekniker ud for 2 gange og han er der under 5 min og siger at nu spiller alt. Jeg kommer hjem og det virker stadig ikke
Jeg ringer og bestiller ny tid og denne gang tager jeg selv fri frem for min kæreste skal tage fri for at i kan kommme. Jeres service tekniker skifter så printpladen og siger at der er et brud på ledningen og den har han ikke så derfor skal der et 4 besøg til før det virker.
Efter så 4 besøg og i får skiftede ledningen og siger at det virker nu.
Virker det stadig ikke og vi kan ikke lave mad i 1,5 måned på grund af en virkelig dårlig service og må tage fri i tide og utide hvem betaler for at når jeg tager fri eller min kæreste tager fri?
Men nu skal der så et 5 besøg til hvor jeg igen må tage fri. Det kan kan bare ikke være rigtigt at man ikke kan lave en fejl på et produkt som der Står Siemens på efter 5 besøg fra jeres service tekniker så må man sku skifte produkter til et nu et efter 2 gang

Synes det er fuldstændig uacceptabelt at man skal gå sådan noget i gennem med sin familie og vi skal have rugbrød mader igen i aften eller og vi kan lave noget mad på en induktionsplade til 12000 kr som jeres folk ikke kan finde ud af at lave!!!

Vh Daniel Bartelsen

7. oktober 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (659 anmeldelser)