Shopitonline Anmeldelser

4,2

De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Se mere

Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren h... Se mere

Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med... Se mere

Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.

God

4,2

Holder ikke hvad de lover

Jeg havde bestilt en hardisk og fik en kvittering om at der var 15 eksemplarer på lager og varen ville blive afsendt 1-2 dage senere. Her 5 dage senere er varen ikke sendt, lageret er 0 og prisen på varen sat 100 kr op. Jeg mistænker dem for blot at ville score nogle nemme kroner og så blæse på hvad de lover.

22. december 2010
Shopitonline-logo

Besvarelse fra Shopitonline

Hej "gnavpotten", jeg kan desværre ikke umiddelbart finde dig i vores system, udfra de oplysninger du giver, såfremt du ikke har modtaget varen, så bør du kontakte os enten pr. telefon: 70 20 65 07 (9-16) eller på mail: salg@shopitonline.dk

Vi er på ingen måde ude på at snyde vores kunder, derfor vil jeg også meget gerne opfordre dig, til at kontakte os således at vi har en chance for at gøre noget, hvis der er et problem med din bestilling, det kan være at der er sket en menneskelig fejl.

jeg kan ikke afvise at der sker fejl indimellem, men hvis vi ikke selv har opdaget fejlen, så er sidste målmand desværre indimellem kunden der kan give besked om problemet.
Det kan ligeledes også være at pakken er afsendt men måske er blevet væk for posten.

jeg vil under alle omstændigheder anbefale at du altid kontakter forretningen du handler med, inden der drages forkerte konklusioner som spredes på nettet.

Det er i alles interesse at få det mest retvisende billede af en given butik på nettet, både for butikkens skyld, men i endnu højere grad for kundernes skyld.

Mvh
Dion - shopITonline.dk

shopitonline.dk yder god service. Man bestiller om formiddagen, og får varen leveret næste arbejdsdag. Godt med muligheden for at få varen leveret på sin arbejdsplads.

11. december 2010

Hurtige

De svarer korrekt med e-mails
Sender varen hurtigt og i fin stand.
så snart varen var sendt fra dem fik jeg e-mail på min restordre.
Helt ok :)

19. november 2010

En online shop med personlig god service.

jeg handler meget ofte via prisportaler da jeg ikke er interesseret i at betale for meget for varerne.

jeg landede således hos shopitonline da de var billigst på lager med den varer jeg skulle bruge.

jeg havde ikke hørt om dem før, men kunne se at de var udmærket bedømt så der var ingen problemer for mig ved at bestille.

forløbet gik også rigtig godt, bortset fra at jeg havde kvajet mig.... :(

jeg havde bestilt et vægbeslag til mit 46" fladskærms-tv, jeg skrev så i kommentar feltet modelnr på mit tv for at få dem til at tjekke at det også kunne passe til. cirka en halv time efter fik jeg en mail om at der ville være problemer med kablerne hvis det skulle bruges sammen med det beslag, jeg ringede så op og fik fat i medarbejden som havde skrevet, han forklarede så præcist hvad problemet ville være.
jeg nævnte ham hvad jeg havde af krav til det, og udfra det så lovede han at vende tilbage med et der ville passe til.

det var jeg lidt utryg ved da jeg har oplevet at firmaer siger dette og så sker der ikke mere, men men - jeg fik en mail cirka 2 timer efter med et forslag - den så jeg dog først dagen efter, men sælgeren ringede op til mig og spurgte om jeg havde set den.

jeg bekræftede så at jeg godt kunne bruge det, han lovede at få sendt det afsted med det samme således at jeg kunne have det inden weekenden.

torsdag eftermiddag kom posten og mit beslag var modtaget. 1 dags levering.

jeg gik promte igang med at skulle hænge beslaget op men fik så min skræk realiseret - det passede IKKE

jeg ringede straks til shopitonline og fik fat i samme sælger og gik igang med at klage over det, men sælgeren afbrød mig da jeg fik forklaret hvordan det så ud da beslaget hang på væggen, han var inde på at jeg havde vendt det forkert..
jeg ville ikke erkende det - det er et beslag hvor galt kan det gå ??
anyways han sendte et billede af hvordan det skulle sidde, imens vi talte i telefonen, så blev jeg hurtigt rød om ørerne da jeg så det, manden havde ret og jeg blev flov, også fordi jeg havde skældt ham ud for at finde noget forkert, han sagde dog at det ikke gjorde noget, og at jeg ikke var den første som havde gjort det.
ved dog ikke om han mente, det var med at skælde ham ud eller vende beslag forkert :-)

samtalen sluttede godt, og han gav mig et direkte nummer jeg kunne fange ham på hvis der var andre problemer.

derfor skal min bedømmelse opsummeres.:

levering: 10 stjerner!!
service: 10 stjerner!!

desværre kan jeg kun give 5.

hvis jeg endelig skulle sætte finger på noget, så ville det være at deres produktbeskrivelse på det jeg havde bestilt ikke var så god. men servicen jeg har oplevet fra dette firma opvejer alt.

til medarbejderen fra shopitonline vil jeg gerne sige 1000 tak.

tv'et hænger nu på væggen er jeg er fuldt ud tilfreds med kvaliteten.

15. november 2010

Fup tilbud for at lokke kunder til. FY FOR DEN LEDE!

Jeg bestilte en xbox 360 i håbet om at det skulle være julegaver til famillien, men det blev det ihvertfald ikke

3 dage senere får jeg en mail om at det er en fejl fra producenten af, MEN!!

De sælger produktet, bare til en højere pris. Det er jo løgn de fyre af.

Overvejer at kontakte medierne da det er guf for dem. Er helt sikker på jeg ikke er alene om dette!

15. november 2010

de er hurtige

bestilte onsdag kl. 16, jeg fik leveret allerede torsdag morgen kl. 9 med posten!

de andre gange jeg har bestilt er det også gået fint

Meget tilfredsstillende, varen leveret 2 dage efter bestilling

Edifier 2.1 højttaler system, Meget tung levering.

Ankom 2 dage efter bestilling. Inden bestilling talte jeg med en sælger, som lovede at varen kom hurtigt efter bestilling. Meget venlig iøvrigt.

Har kun handlet på stedet 1 gang, men hvis stedet er så konkurrencedygtige på priserne og leveringen, som de har været i det her tilfælde, så er det helt sikkert ikke sidste gang.

12. november 2010

Ringer/skriver man til ShopItOnline får man super god service.
Varerne blev også leveret samme dag den ene gang, og efter 2 dage anden gang.
I vores virksomhed anses det som en acceptabel leveringstid.

sådan skal det gøres!

jeg ville overraske min mand ved at købe et beslag til TVet så det endelig kunne komme op på væggen, jeg tog derfor fat i shopitonline da de var billigst på et jeg havde fundet, jeg ringede dog til dem da jeg var i tvivl om det passede, de fik så guidet mig til et der kunne passe til vores tv jeg lagde bestillingen og dagen efter var det landet, min mand blev noget overrasket da han blev sat i arbejde.

shopitonline havde meget lave priser og god support.

jeg kunne dog ikke finde rundt på hjemmesiden, men det betød ikke noget da sælgeren "holdte mig i hånden" indtil jeg var igennem hele forløbet.

jeg kigger uden tvivl på shopitonline når der skal indkøbes gaver.

2. november 2010