Shopitonline Anmeldelser

4,2

De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Se mere

Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren h... Se mere

Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med... Se mere

Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Simpelthen perfekt

Jeg bestilte et kabinet, en strømforsyning, og en skærm. Varen er blevet leveret til datoen, og buttikken har nogle dejligt lave priser. Så er det bare surt at postbudet vælger at ikke forsøge at bære varene op til min hoveddør og bare smide "Post til afhentnings" sedlerne i postkassen, så nu skal jeg ned og hente varene i morgen -.-

5. juli 2011

Hurtig service

Bestilte 4 * 4 GB ram, og undrede mig over forsendelsen på 108,-

Jeg ringede til dem, og den blev straks rettet til 58,- i stedet.

Noget med folk der bestiller mange ting åbenbart kommer fra flere leverandører.

1. juli 2011

Super butik

Jeg bestilte en Umates Protector 12 Leather computertaske til ca. 100 kr, vel vidende det var meget billigt og at den måske ikke ville komme frem, med undskyldningen at det var en prisfejl. Men nej, jeg har i dag modtaget tasken og den er rigtig fed - specielt til prisen. Thumbs up herfra.

Et enkelt ankepunkt er, at jeg aldrig modtog noget trackingnummer, så forsendelsen kunne spores, men det er dog en mindre detalje

29. juni 2011

meget professionel

En dyr sag som shopitonline løste med bravur!
vi har handlet mange gange ved shopitonline da de har et fint udbud og priserne ligeledes er konkurrencedygtige, men som udgangspunkt vil jeg fremhæve en sag vi har haft fornylig som shopitonline fortjener meget ros for.

vi købte for cirka 13 måneder nogle SAN storage systemer igennem shopitonline

ved indkøbet var der bestilt teknikere ved producenten til installation og opsætning således at de ville fungere til specifikationerne, det var så desværre her problemerne begyndte, de san array som kom fra producenten havde en fejl i hardwaren der gjorde at de ikke fungerede i det system de skulle bruges i.

vi tog så direkte fat i producenten da der er 3års direkte garanti og support på delene fra dem, til at starte med ville supportmedarbejderen hos producenten gerne hjælpe, men så faldte han så stille fra, de ville ikke sende ny tekniker ud, tiltrods for at deres egen tekniker havde fastslået fejlen, ligeledes var de heller ikke interesseret i at ombytte delene (her var der så gået 3 uger siden fejlens indberetning til producenten) det ente i et længere tovtrækkeri mellem vores firma og producent som blev mindre samarbejdsvillig som tiden gik.

for at gøre historien kort, så kontaktede vi til sidst shopitonline for at høre om de kunne gøre noget for at hjælpe, hertil fik de så hele korrespondancen mellem os og producenten.

vi fik hurtigt svar tilbage pr. mail om at de lige skulle kigge på sagen - bevares det var også over 15 sider!
der gik cirka 2 dage, så fik vi svar tilbage om at vi kunne aflevere alle de defekte dele retur, så skulle de nok håndtere ombytning, men her var vi så nået så langt til at vi havde købt udstyr fra en anden producent i mellemtiden, dvs. vi skulle ikke længere bruge de oprindelige dele.

det nævnte de så at det nok ville blive et problem da de som højest fra deres leverandør kunne få ombytning, på baggrund af dette valgte shopitonline at tage lidt længere tid til at undersøge sagen for at se hvad de kunne gøre.

her gik der så cirka 1 uge, så fik vi en meget positiv tilbagemelding fra shopitonline, de sørgede for at vi kunne levere alt det købte tilbage (inklusiv dele som ikke var defekte) og således få beløbet retur
det blev hermed afleveret hos dem, og vi fik en kreditnota som lovet!
jeg spurgte så indtil hvordan det var lykkedes dem (jeg var selv skeptisk)

her fik jeg så hele historien om hvad der var sket bagved, ikke at jeg ønsker at fremstille den her, men det korte af det lange er at shopitonline tog en længere kamp med producenten, og hertil skal det siges at shopitonline havde taget vores parti 100%, det var så endt med at producenten bøjede sig.
det er utrolig lækkert at et firma vil kæmpe så meget på vegne af en kunde "os", det betyder meget for os, og har helt sikkert styrket samarbejdet op til flere gange.

afslutningsvis kan det nævnes at sagen udgjorde beløbsum på + 100k

shopitonline fortjener:
5 stjerner for god førsalgs-support
5 stjerner for suveræn eftersalgs-support
ligeledes skal det nævnes at der leveres en rigtig god personlig service.

21. juni 2011

De er gode ved køb, men også ved reklamation.

De er gode ved køb, men også ved reklamation.

jeg købte en HTC Desire som havde en fejl med at den rebootede konstant, den blev købt hos shopitonline for cirka 2 måneder siden, jeg fik så endeligt taget mig sammen til at kontakte dem for at få den til reperation.

jeg ringede til deres support og fik af vide at jeg skulle udfylde RMA formularen på deres side og så senere ville få returnr.
den blev udfyldt, og jeg fik mail cirka 2 timer efter med instrukser.
der gik cirka 2 uger så havde jeg telefonen igen, og nu virker den :-)
det synes jeg er helt fair taget i betragtning af at de fortalte at de skulle sende den videre til serviceværksted dvs. 2-3 dage ekstra pga. det. men på trods af det så gik det fint hurtigt, jeg havde alligevel min gamle telefon i skuffen som jeg kunne bruge imens.

jeg handler helt sikkert igen hos shopitonline, det er ikke altid man ved om reklamationsbehandlingen er i orden, mange butikker kan jo det basale med at levere hurtigt osv. men typisk så halter det lidt på reklamation, det synes jeg ikke man kan sige om shopitonline!

Dårlig dårlig service

Min plan var jeg ville have et nyt headset til min telefon, og det bestilte jeg så hos shopitonline.dk, men efter en dags tid får jeg en mail tilbage om jeg ikke har en firma-adresse som de kan sende min vare til, for varen kommer direkte fra leverandøren og de sender kun til firma adresser
da jeg ikke ønsker at modtage min vare på min arbejdsplads bliver jeg så nødt til at meddele dem at de skal annulere ordren.
Er det bare mig eller burde virksomheden så selv tage varen hjem og sende den til mig.. det synes jeg ihvertfald :( handler aldrig i den bix igen

21. juni 2011

de har tilsynladende alt!

jeg skulle samle en ny gamingpc + server, jeg kiggede første på edbpriser for at finde delene, men ingen af dem kunne levere alle delene, jeg gider ikke at bestille fra flere butikker hvis jeg kan undgå det, efter lidt søgen kunne jeg se at shopitonline faktisk var den eneste som var listet på alle delene, det blev ganske vist en anelse dyrere men det var kun 100-200kr det synes jeg er helt fint når jeg tilgengæld kan få samlet hele ordren hos én.

anyways, jeg bestilte delene og blev så kontaktet af en medarbejder om at 2 af delene ikke kunne passe sammen, han nævnte så et alternativ han kunne udskifte den med, det er sku totalt i orden service må jeg sige.

eneste jeg måske vil nævne er at delene alligevel ikke kommer samlet da de bruger forskellige lagre, men det har i denne omgang ikke givet problemer det hele var leveret med postdk efter 3dage.

jeg synes det er ret unikt at de tager sig tiden til at tjekke ens bestilling, mange andre sender bare varerne og så kan man stå og sende retur og blive ærgelig bagefter

de får en velfortjent 5 stjernet af mig.

10. juni 2011

god nethandel

har netop haft handlet hos butikken, ingen problemer, hverken med bestilling, betaling eller levering.

varen er tip top, jeg er super tilfreds.

intet at udsætte på shopitonline.

9. juni 2011

Det er godt og billigt

jeg har første gang handlet ved shopitonline, normalt holder jeg mig ellers til butikker jeg kender, men ville alligevel forsøge mig ved denne butik.

min oplevelse startede med at jeg prøvede at ringe til dem for at se hvordan deres service osv. var,
det virkede ganske seriøst og ham jeg snakkede med vidste hvad han snakkede om - så langt så godt ;-)
derefter begyndte jeg at undersøge priserne (jeg skulle have mange dele) her konkluderede jeg at shopitonline samlet set faktisk er lige så billige som priserne på pricerunner
jeg fik hurtigt oprettet konto hos dem og bestilt, jeg var dog opmærksom på at sælgeren havde oplyst at hvis jeg bestilte flere varer, at de godt kunne risikere at komme i flere leverancer
da det kommer fra forskellige lagre, 1 time efter bestillingen skrev jeg til dem for at hører angående leveringen, der gik cirka 5min. så fik jeg svar på mail om at bestillingen var afsendt
og at den ville komme i 2 omgange.

2 dage efter har jeg så fået leveret hele skidtet :)
det var godt pakket ind og delene fungere perfekt.

jeg kan nu se at jeg også har fået track&trace på mailen på pakkerne, så alt i alt så er det meget fin service til en overkommelig pris, det er ellers sjældent at man ser det.

jeg har tidligere handlet ved danskdatasalg men de er åbenbart lukket..

nu har jeg fundet min nye butik som jeg fremover vil handle ved det er helt sikkert.

H.
Hans O.

sådan

ingen kvaler ved handel her, shopitonline leverede min vare efter 2 dage, hurtig og overskuelig website.

har bestilt flere gange ved denne butik, ingen af gangene har der været problemer

det udløser i min bog 5 stjerner

Line.

problemfri handel

har købt en bærbar igennem shopitonline da de er HP partnere føler jeg mig mere tryg ved at de ikke bare er ligeglade hvis der sker noget...

jeg bestilte den tirsdag formiddag, og fik den allerede om onsdagen, leveret med post danmark.

prisen var fornuftig i forhold til andre butikker, hjemmesiden ser professionel ud, ligeledes fungere deres livechat også fint, så jeg har intet at udsætte på shopitonline, jeg tjekker ihvertfald deres side igen næste gang der skal købes

Jonas

Pas på

WOW! Her regner med frikadeller: Vi fik varen til tiden og det kom ikke i små stykker. Jubii! PERFEKT!
Selvfølgelig afleverer de varen for vi betaler for det! De kan nemlig ikke hæve vores penge inden varen leveres og nej de gør ikke os en tjeneste: ShopITonline kun eksisterer pga. os!

Hvad med kundeservice og produktsupport? Hvad med at tag ansvar for de solgte varer?
” Hvis der ikke står noget om det, så kan man ikke som kunde bare antage at det nok passer” siger ShopITonline i svaret. Og når man er kommet i klemme med en forkert købte vare pga. vildledende oplysninger på deres hjemmeside, finder man så ud af at man skulle have kontaktet net butikken på forhånd inden man køber, ellers mister man sine penge og citat ” Bedste bud er nok at prøve at få dem afsat på dba.dk eller lign.”

Og der er sikkert bestemt ikke ligegyldigt hvad men køber: et billigt eller dyrt produkt.
Er det billig køb kan man jo håbe på et svar inden for et par dage, er det modsæt en dyr en så venter man forgaves for hjælp. Jeg er ikke en sur kunde ladet i stikken, jeg er bare skuffet at der findes sådan butikker på nettet som gør vores liv utryg.

Det kalder jeg bedste service verden har nogensinde set!

Pas på og tænk en gang til før du bestiller noget som helst fra shopITonline, det er nemlig ingen hjælp at hente fra dem hvis du kommer i klemme med din ordre.
Tjek grundigt modellerne på nettet og produktanmeldelser og afprøv alt du køber inden frist tiden på de 14 dage ellers er du helt på spanden og alle pengene er ganske enkelt tabte.

Jeg har købt den 08-04-2011 2 par Samsung 3D briller (SSG-2200AR) fra shopITonline til en samlet pris på 1774kr

Jeg bestilte brillerne samtidig med min ny Samsung 3D fjernsyn og en Samsung 3D Blu-ray afspiller fra Wupti og det tog sin tid indtil jeg fik de hele hjemme.

Jeg har desværre måtte konstatere at ingen af brillerne virker sammen med min Samsung UE40D8005 men der gik over de 14 dage fortrydelsesret før jeg fik chancen at afprøver brillerne.

Der burde være klart at varen kun kan bruges til 2010 modeller (som er tydelig oplyst på andre hjemmesider) og det var det ikke tilfældet. (jeg har ordrebekræftelsen som bevis)

Men gå ud fra varespecifikationer på deres hjemmeside at Samsungs 3D brillerne solgte af shopITonline i 2011 for 2 måneder siden passer til de nye Samsung TV 2011 modeller men de solgte altså gamle ukompatible modeller.

Efter min mening det er net butikken der stå med ansvaret pga. manglende oplysninger om varen.
Jeg har kontaktet shopITonline på mail men efter ca. 2 uge ventetid fik jeg den her svar fra dem:

”Hej, jeg kan desværre ikke få min leverandør til at tage dem retur da de har været åbnede (Bemærk varerne må altså gerne åbnes og afprøves) og ligeledes at de er så gamle” (Bemærk: mindre end 2 måneder gamle) ”Bedste bud er nok at prøve at få dem afsat på dba.dk eller lign. Jeg beklager.”

Vi må nu se hvis forbrugerklagenævnet vil tage min sag op og måske få jeg alligevel mine penge tilbagebetalt.

Er der også andre som blev snydt af vildledende produktinfo på deres hjemmeside og manglende servicevilje?

Hurtig og problemløs handel

Alt ok. Deres hjemmeside er dog ikke 100% overskuelig og det er ikke særlig intuitivt, når man skal finde sin leverance status (TT mv.) Mange andre firmaer oplyser TT nummeret i en mail, så man ikke, som med shopitonline er nødsaget til at logge ind for at finde dette. Ellers ok.

6. juni 2011

Hurtig, nem handel

Jeg købte et lille videokamera hos shopitonline, og det kom i løbet af få dage. Helt uden problemer, meget nemt. Overskuelig hjemmeside med rigeligt information. Kameraet var som forventet.

3. juni 2011

Hurtig levering til sindssyg pris

Jeg havde bestilt et ION trommesæt her den anden dag til en vanvittig pris af 1000kr. hvilket er under prisen selv fra RockBandParts.com. Trommesættet kom 2 dage efter bestillingen, hvilket jeg er meget tilfreds med.

Grunden til at de ikke får topkarakter er fordi at statussen på ordreren ikke blev opdateret helt hurtigt, og måtte spørge Live Chatten (som er meget fedt de har) om de havde sendt pakken. De havde de så, og derefter blev statussen ændret til sendt. Fantastisk shop, som jeg nok vil holde mere øje med i fremtiden!

12. maj 2011

vores faste leverandør

shopITonline er blevet vores faste leverandør igennem længere tid.

vi stødte oprindeligt på dem via en prisportal da vores daværende leverandør ikke kunne skaffe det vi skulle bruge, vi landede hurtigt på shopitonline da de havde fornuftige priser og ikke mindst, nok det største udvalg vi har set på én side ;-)

vi har flere gange mailet og snakket med shopitonline og har altid fået god betjening, ligeledes betyder det også en del at de med det samme ved hvem vi er, så der nærmest er et personligt forhold.

ud af de cirka 40-50 leverancer vi indtil videre har fået har der kun været leveranceproblemer med 1, og dette blev løst prompte.

vi har endnu ikke ringet forgæves når der har været noget vi skulle bruge.

vi benytter også hyppigt kontosystemet hos dem til at gennemse tidligere bestilte varer osv. (vi bestiller ofte de samme varer)

jeg tror ikke vi får behov for at kigge efter andre leverandører i nærmeste fremtid.

vi anbefaler trygt shopITonline.

Henrik - A01

11. maj 2011

god personlig service

Jeg bestilte en jabra freeway på deres side, men fik aldrig nogen email bekræftelse herpå, jeg ringede derfor til dem og spurgte om de ikke havde modtaget ordren, efter lidt snakken frem og tilbage fandt vi i fællesskab ud af at jeg havde fået lavet trykfejl i emailen så den aldrig var kommet til den rigtige adresse.

det blev dog rettet direkte over telefonen og jeg fik en bekræftelse mens vi snakkede.

varen blev i øvrigt leveret efter 2 dage hvilket er helt som forventet og også oplyst af shopitonline

jeg ringer helt sikkert til shopitonline næste gang jeg skal på indkøb, de har en meget hjælpsom kundeservice

Annette J.

11. maj 2011