RVS er, kort og godt, godt! Jeg har med tiden behandlet 5 bilmotorer med tilhørende gearkasser, heraf de 3 diesel. Samtlige med godt - omend i varierende grad - resultat: Flere kræfter og mere ty... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RVS er en Keramisk overfladebehandling som alle kan bruge. Beskytter og renoverer motorer, gearkasser, pumper og meget mere. RVS teknologien giver dit kørtøj nyt liv og forebygger/fjerner slid. Grundet dyre produktionsmetoder har keramiske overfladebehandlinger været forbeholdt dem med mange penge, racerbiler og ekstremt dyre maskiner. Det laver vi nu om på, ved at give dig mulighed for selv at behandle dine køretøjer nemt, billigt og hurtigt.
Herningvej 39, 8600, Silkeborg, Danmark
- +45 20959868
- info@rvsdanmark.dk
- www.shop.rvsdanmark.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
T3 gearkasse behandling
T3 gearkasse behandling brugt på Audi a7 der huggede i gearkassen ved skift fra første til andet gear, første gang efter at have holdt natten over er nu helt væk, og så tilkoblingerne generelt blevet langt bedre som dobbeltkoblings gearkasser kan bøvle lidt med i bykørsel så dette produkt kan stærk anbefales, jeg har også jeres motorbehandling i og det spiller også bare
Imponerende resultater med RVS – men det kræver korrekt udførelse og teknisk forståelse
Jeg har gennemført en fuld RVS-behandling af både motor og gearkasse på min VW Polo 1.4 TDI fra 2016 – og resultatet har været overbevisende. Men det er vigtigt at understrege, at det kun virker optimalt, hvis man følger fremgangsmåden nøje og anvender kompatible produkter.
Behandlingsforløb:
1. Første fase:
Jeg tilsatte RVS direkte i den eksisterende motorolie og kørte 1.000 km, mens jeg holdt mig under 3.000 omdrejninger hele vejen. De første 500 km skete der ikke det store, men fra omkring 800–1.000 km begyndte motoren at køre væsentligt bedre: mere støjsvag, mere jævn og med forbedret respons.
2. Olieskift og service:
Herefter lavede jeg stort service og skiftede til Dynamax Premium Ultra GMD 5W30, en fuldsyntetisk olie med VW 502.00/505.00 og BMW LL-04 godkendelse. Den er fri for friktionsnedsættende tilsætningsstoffer og derfor fuldt kompatibel med RVS-behandlingen.
3. Anden RVS-behandling:
Motoren blev opvarmet til 90–100 °C (målt via oliegradsmåler), hvorefter jeg standsede bilen og tilførte det næste trin af RVS. Endnu en gang kørte jeg 1.000 km under 3.000 omdrejninger, og denne gang oplevede jeg forbedringer allerede efter 300–400 km.
4. Brændstofforbrug – før og efter:
– Før behandling: ca. 25 km/l uden trailer, 18 km/l med fuldt læsset trailer (750 kg)
– Efter RVS: Over 32 km/l uden trailer, ca. 21 km/l med trailer – uanset belastning
Gearkassen blev også behandlet med RVS G8, hvilket har givet langt blødere og mere præcise gearskift, især ved koldstart.
5. Supplerende trin – Liqui Moly Cera Tec:
Ca. 1.500 km efter anden RVS-behandling tilsatte jeg Liqui Moly Cera Tec til motorolien. Produktet lægger en keramisk oliefilm, som reducerer friktion, forbedrer varmeafledning og stabiliserer olien under høje belastninger. Det arbejder i oliefilmen og supplerer RVS, som arbejder i selve metalstrukturen – de to teknologier konkurrerer ikke, men forstærker hinandens effekt.
En teknisk detalje, jeg studsede over:
Det undrede mig lidt, at den medfølgende “baseolie” i RVS-sættet virkede som en 10W-40-type olie, når man blander den keramiske tube op. Jeg målte viskositeten og fik samme indtryk. Det ændrer næppe olietrykket i praksis, da mængden er lille (typisk 50–80 ml), men jeg ville ønske, at man kunne vælge en baseolie med 5W-30-viskositet, så det passede bedre til moderne motorer og mit eget olietypevalg. Det ville have givet ekstra ro i sindet i forhold til fuld kompatibilitet med systemtryk og smørepunkter i hele motoren.
Konklusion:
RVS virker – og det virker virkelig godt. Men det kræver, at man forstår processen, bruger korrekt olie, holder sig under 3.000 omdrejninger i begge behandlingsfaser, og følger anbefalingerne præcist. For mig har det betydet lavere brændstofforbrug, bedre motorgang, blødere gearskift og forbedret køreoplevelse.
Jeg er allerede i gang med samme behandling på min benzinbil og ser frem til at dokumentere resultaterne dér også.
Virker kortvarigt!!
Virker kun kortvarigt!!
Efter de 2 behandlinger der anbefalede var jeg glad. Det havde hævet kompression fra henholdsvis 3 og 6bar til 12 bar på de 2 dårlige cylinder. Men efter kun ca, 5000km er de begge nede på 6 bar igen.
AVS AUDI A6 V6
Jeg har lige købt det til min Audi A6 og det virker 110% stol på mig
STORT TAK TIL RVS
RVS, det virker!
RVS er, kort og godt, godt!
Jeg har med tiden behandlet 5 bilmotorer med tilhørende gearkasser, heraf de 3 diesel. Samtlige med godt - omend i varierende grad - resultat: Flere kræfter og mere tyst og glat kørsel.
Mit sidste og mest signifikante resultat var dog behandling af en gammel Bukh bådmotor. På sådan en sidder et stort udvendigt svinghjul, hvor det efter behandlingen ganske enkelt er muligt at mærke den nedsatte friktion og øgede kompression, når man drejer det rundt! Dertil springer den i modsætning til før nu igang efter ganske få omdrejninger. Og røg fra udstødningen er nu nærmest fraværende.
Det tilhørende gear blev også behandlet og støjer nu betydeligt mindre. Eneste "ulempe" er, at motoren nu har øget momentet så meget, at gearets kobling glider ved fuld kraft!
Prøv selv.
Køb ALDRIG deres produkter!!!
Købte 2 motorbehandlinger D8. Har en mercedes w211E320 fra 2007. Kørte en motorskyl, skiftede oliefilter, luftfilter, brændstoffilter. Fyldte en halv behandling på, motor kørte i 15min, så et par minutter med slukket motor, så den sidste del i og ud og køre stille og rolig og uden for meget belastning i min 30min. Kørte herefter 400km uden for meget belastning på motor. Og så gentog jeg hele molevitten. Har kørt 400km igen uden noget stor belastning og begynder at trykke lidt mere på gaspedalen. Får konstant turbo og sensor fejl og den bruger mere olie end før. Det har kostet mig på den anden side af 3000kr og så er der alle de timer det har taget at skulle kører 800km... jeg vil aldrig nogensinde bruge deres produkter igen og fraråder alle til at købe hos dem. Der er en grund til at det ikke sælges i butikker!!!!
RVS Tech G4 er klart det produkt der…
RVS Tech G4 er klart det produkt der har virket bedst i min bil motor, jeg har tidligere prøvet Swedol og Lindemann uden lige så stort resultalt, men på trods af at min bil kun havde kørt ca 38000 km på 4,5 år ( mange koldstarter inden jeg købte den )
så kunne jeg allerede mærke forskel efter at motoren havde kørt
15 min tomgang, med haldelen af produktet ( som anbefalet i indlægnings sedlen ), nu har jeg så kørt ca 2000 km og min motor kører mere roligt " støjer " mindre med bedre kompression og jeg kører ca 5 % længere på literen = produktet har tjent sig selv hjem i løbet af året.
Som side gevinst, så er det blevet lettere at skifte gear da motoren falder hurtigere til ro efter gas pedalen slippes.
Fantastisk produkt. :)
/ René
Super hurtig håndtering af bestilling
hurtig levering og et godt produkt
Måske er deres produkter gode . O i så fald vil jeg fremover
Måske er deres produkter gode, jeg håber det. Men de er helt sikkert ikke modtagelige for kritik. Jeg er fremkommet med kritik som måske ikke var helt sikkert grundet. Velbegrundet eller ej, så har det medført udelukkelse afbe deres Facebookgruppe. Det syntes jeg nærmest må betegnes som sovjetrussiske tilstande. Vil dog sige at, selv om jeg måske har har haft dårlige erfaringer, så giver jeg det en chance til. Måske ikke for RSV´s skyld men fordi jeg har noget gammel mekanik jeg håber at kunne holde liv i lidt endnu. Jeg vil faktisk gerne have lov til at dele, også evt. gode erfaringer i facebookgruppen. Lukker de mig ikke ind i facebookgruppen igen siger det mere om dem end om mig, for så vil de jo kun have rygklappere. I så tilfælde vil jeg kritisere dem hvor jeg kan komme til det. Tænker på alle de mange potentielle kunder i form af veteranklubmedlemmer m.m.
Altid lynhurtig levering af ekstra gode…
Altid lynhurtig levering af ekstra gode produkter.

Besvarelse fra Rvsdanmark
Nemt og hurtig levering er meget spændt…
Nemt og hurtig levering er meget spændt på resultatet af 2. omgang

mangler sælgere på Bornholm
Er yderst tilfreds med produktet, men er lidt fustreret over at der ikke er forhandlere på Bornholm, samt at det ikke er mere kendt herovre.
Super god vejledning og hurtig levering.

Besvarelse fra Rvsdanmark
Fik professionel vejledning i…
Fik professionel vejledning i forbindelse med min bestilling hos RVS Dannmark ApS.
RVS er det bedste produkt jeg til dato har brugt i min bil. Jeg er noget nørdet når det kommer til sådanne produkter, og RVS er det eneste jeg har prøvet som virkelig har virket 110%.
Gearkassen på min Volvo var begyndt at larme og komme med nogle ubehagelige lyde. Mekanikeren havde undersøgt det og skulle have godt 30.000 kr for at skife den. I stedet for brugte jeg RVS og nu er alle lyde væk og det er som om jeg har fået en helt ny gearkasse. Tak til RVS!
Jeg tænkte at det kunne ikke passe og prøvede så en dobbelt motorbehandling. Inden da testede vi kompressionen i motoren og den lå lidt ujævnt fordelt som de nu gør når de har kørt i nogle år.
Efter den dobbelte RVS behandling var kompressionen perfekt på alle cylindre igen, og vi testede den på rullefeldt hos min ven - min Volvo havde nu 7 HK mere end hvad fabrikken skriver i manualen.
Jeg er overbevist og kommer til at bruge RVS til allt mine biler fremover.
Super produkt!
Har brugt RVS 10-15 gange i løbet af de sidste 10 år. både på biler og motorcykel. fælles for alle gange har været: bedre motorgang, nemmere koldstart og på motorcykler hvor motor-og gearolie er det samme, en tydelig forbedring af gearskiftet. Jeg havde engang en gammel yamaha mc med v2 motor. den bagerste cylinder havde dårlig kompression (omkring 2 bar) den forreste var som den skulle være (ca. 8 bar) kørte dobbelt RVS behandling. og resultatet var derefter 9 bar på begge cylindre... Så det virker altså 👍