Shop Weidinger / CatShop Anmeldelser 58

4,8

Jeg har købt mange ting gennem Catshop,- jeg samler på Rosina Wachtmeisters ting i alle afskygninger og min familie køber også igennem Catshop, de ting, som jeg ønsker mig. Tingene bliver sendt h... Se mere

Selvom man handler over nettet hos CatShop, så får man en meget flot og personlig betjening. Jeg har aldrig før oplevet en så fin service. Ud over at gaverne var pakket meget flot ind, var der vedlag... Se mere

Jeg har handlet i CatShop i 14 år, dvs. både i butikken i St. Kongensgade og de senere år i netbutikken. Det ville jeg nødigt undvære, for ikke nok med at butikkens varer er førsteklasses (nøje udvalg... Se mere

1. Gavebutik

Unik netbutik med stort udvalg kvalitetsvarer med kattemotiver, og tilbehør til katte.

4,8

Fantastisk service i topklasse!

Det er anden gang jeg handler hos Catshop, og begge gange har det været service i særklasse. På trods af at jeg har handlet via deres webshop, føles det stadig som personlig og nærværende service. De skriver en fin hilsen, og vi fik lidt slik og kattelegetøj med begge gange. Jeg har sjældent oplevet så formidabel service. Jeg modtog også det hyggeligste nyhedsbrev fra dem. Jeg kommer ikke til at købe mit kattefoder andre steder fra, og kan varmt anbefale Catshop.

30. november 2024

Rosina Wachtmeister dåse!

Skulle bruge en dåse til kakaopulver. Og faldt over en Rosina Wachtmeister dåse her. Hun er min favorit og jeg har et par figurer af hende. Men at kunne få et af hendes motiver præget i en firkantet dåse er dog fantastisk 😊
Pakket solidt i plastbobler.

30. marts 2023
Shop Weidinger / CatShop-logo

Besvarelse fra Shop Weidinger / CatShop

Kære Tara. Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre. Mange hilsner Michael

Perfekt!

Fantastisk service - og meget personligt.
God hjemmeside, hurtig fragt og godt pakket ind. 👍
Jeg skal bestemt handle her igen - jeg har aldrig fået så god/personlig service før 😄
Tak! 😄

13. juli 2022

5 Hjerter

Jeg fik 5 chokoladehjerter medsendt en forholdsvist lille ordre- jeg blev glad 5 gange. Tak for dem! ;-)

17. december 2021

Fantastisk og personlig service. Flotte varer og gode priser.

Mange fine varer, som man ikke finder andre steder og til fine priser. Derudover har Catshop en fantastisk og personlig service. Har handlet hos dem nogle gange efterhånden, og der følger et takkekort med for købet, varerne er pakket pænt og forsvarligt, og ved mit seneste køb havde de endda sendt chokolade med som en overraskelse. Catshop får min varmeste anbefaling.

1. december 2021

Simpelthen perfekt service

Jeg giver catshop top point, fordi ikke nok med at pakken var godt pakket ind, så var den personlige service også helt i top, da jeg kun skrev en halv adresse til modtageren :D Tusind tak for top service <3

10. september 2018

Unik katte butik 😸

Skøn online katte butik, som er spændende at besøge, jeg har købt både til mig selv og gaver til mine katte venner...altid et hit.
Fine priser, hvor alle kan være med.
Igen tusinde tak til Catshop for en super fin gave til min tyske ven og som altid, super fin hjælpsom betjening.

14. august 2018

The best....

Catshop er det bedste sted på nettet,jeg har handlet. Jeg er helt enig i alle de andres anmeldelser, det er ikke uden grund, at Catshop ligger så højt rated herinde. Der er en service, som er sjælden at finde idag, og det personlige "touch" gør en forskel. Man mærker, at der er mennesker bag, der har et forhold til det, at yde service og gøre købsoplevelsen til en positiv oplevelse. Og deres vareudbud er jo uimodståeligt for en katteelsker :-)

25. juli 2017

Det perfekte sted for katteelskere

Catshop er den perfekte butik for katteelskere😸.... De har alt imellem himmel og jord for den, der vil finde noget til katteejeren eller bare til en der er vild med katte eller måske bare til en selv😸... Servicen er helt i top og der er altid hjælp at få, når man henvender sig til catshop 🐱🐱🐱... Catshop får ti katte ud af ti for deres skønne butik.....
😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻

8. december 2016